رفتن به مطلب
  • 0

تگ و سندر _ tag & sender


Siaic

سوال

با سلام

من یه مولتی پنل دارم که داخلش یه لیبل همراه یک متن که از دیتابیس آنلاین میگیره و یک ایمیج ویو که تگش برابر id درون دیتابیس آنلاین

حالا میخوام با زدن ایمیج ویو دسترسی داشته باشم به متن لیبل متانظر با همون ایمیج ویو درون پنل...

لطفا راهنمایی کنید.تشکر.

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

در 19 دقیقه قبل، seyyedali گفته است :

سلام 

یکم توضیح میدید.گنگه سوالتون

ببینید یه مولتی پنل هست که یک لیبل و یک ایمیج ویو داره تو هر پنلش....

متن لیبل ها از دیتابیس انلاینه... (با یه حلقه for از دیتابیس میگیرم)

تگ ایمیج ویو برابر id که از دیتابیس میگیره (بعدا با این id کار دارم بعد کلیک شدن ایمیج ویو )

میخوام رو ایمیج ویو کلیک کردم، متن لیبلی که تو اون پنلی که ایمیج ویو کلیک شد رو تو مسیج باکس نشون بدم...

 

توجه کنید که مولتی پنل مثلا 50 رکورد داره و متن لیبل ها فرق داره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یه نظری دارم 

شما یه شمارنده میزازی میگی اگه روی لیبل مثلا 2 کلیک شد بیا متن 2 رو نمایش بده

msgbox(edittext"x".text,true)

اون x شماره خونه ای هست که روش کلیک شده

اینو بزن ببین کار میکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 دقیقه قبل، seyyedali گفته است :

من یه نظری دارم 

شما یه شمارنده میزازی میگی اگه روی لیبل مثلا 2 کلیک شد بیا متن 2 رو نمایش بده

msgbox(edittext"x".text,true)

اون x شماره خونه ای هست که روش کلیک شده

اینو بزن ببین کار میکنه

باید رو ایمیج ویو کلیک کنم....

میشه از آرایه استفاده کرد ولی یه را اصولی تر میخوام که بشه تگ لیبل با زدن ایمیج ویو بخونم

 

سوالم شاید اینجوری مطرح کنم بهتره:

چگونه تگ لیبل رو با زدن ایمیج ویو در مولتی پنل بگیرم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، Siaic گفته است :

باید رو ایمیج ویو کلیک کنم....

میشه از آرایه استفاده کرد ولی یه را اصولی تر میخوام که بشه تگ لیبل با زدن ایمیج ویو بخونم

 

سوالم شاید اینجوری مطرح کنم بهتره:

چگونه تگ لیبل رو با زدن ایمیج ویو در مولتی پنل بگیرم...

msgbox(lable"x".tag,true)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 ساعت قبل، seyyedali گفته است :
msgbox(lable"x".tag,true)

 

فقط رکورد اخر. نشون میده هر کدوم از پنل هارو که کلیک کنی ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، Siaic گفته است :

فقط رکورد اخر. نشون میده هر کدوم از پنل هارو که کلیک کنی ...

خب متغیر x مگه شماره خونه کلیک شده رو نداره؟؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 دقیقه قبل، seyyedali گفته است :

خب متغیر x مگه شماره خونه کلیک شده رو نداره؟؟؟؟

میشه یه مپال بزنی اصلا نفهمیدم X چیه

ممنون...

 

با ارایه تست کردم شد ولی باید موقع معرفی آرایه تعداد خونه بهش بدم که خب در آینده ممکنه تعداد اطلاعات بیشتر از ارایه بشه

اگرم مشخص نکنم که ارایه چندتاییه اصلا کار نمیکنه

 

میدونین مشکل جیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببینید تو حلقه for تون، تگ لیبل رو برابر id دیتابیس قرار بدید 

بعد تو ساب کلیک ایمیج ویو بنویسید:

Sub imageview_Click
	Dim LabelTag As Label
	LabelTag = Sender
	Log(LabelTag.Tag)
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 7 دقیقه قبل، Amir - B گفته است :

سلام

ببینید تو حلقه for تون، تگ لیبل رو برابر id دیتابیس قرار بدید 

بعد تو ساب کلیک ایمیج ویو بنویسید:

Sub imageview_Click
	Dim LabelTag As Label
	LabelTag = Sender
	Log(LabelTag.Tag)
End Sub

 

سلام همین کار کردم منتها تگ لیبل رو برابر یه متن قرار دادم که ار دیتابیس میگیره

کار نکرد حتما باید تو رویداد خود لیبل بنویسم تا عمل کنه .....

 

ارور زیر میده

(ClassCastException) java.lang.ClassCastException: android.widget.ImageView cannot be cast to android.widget.TextView

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، Siaic گفته است :

سلام همین کار کردم منتها تگ لیبل رو برابر یه متن قرار دادم که ار دیتابیس میگیره

کار نکرد حتما باید تو رویداد خود لیبل بنویسم تا عمل کنه .....

فک کنم اینطوری بشه که 

شما بیا و تگ ایمیج ویوو رو برابر id دیتابیس قرار بده 

بعدش بیا و توی رویداد کلیک ایمیج ویوو اون آی دی رو توی یه یک متغیر عددی بریز 

بعد یه ساب بساز که یه ورودی عددی بگیره و از رویداد کلیک ایمیج ویوو  اون متغیر عددی رو بده بهش 

توی سابی که ساختی بیا و متن لیبل رو با توجه به آی دی گرفته شده از ایمیج ویوو ، از دیتابیس متن لیبل رو فراخونی کن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، sbr گفته است :

فک کنم اینطوری بشه که 

شما بیا و تگ ایمیج ویوو رو برابر id دیتابیس قرار بده 

بعدش بیا و توی رویداد کلیک ایمیج ویوو اون آی دی رو توی یه یک متغیر عددی بریز 

بعد یه ساب بساز که یه ورودی عددی بگیره و از رویداد کلیک ایمیج ویوو  اون متغیر عددی رو بده بهش 

توی سابی که ساختی بیا و متن لیبل رو با توجه به آی دی گرفته شده از ایمیج ویوو ، از دیتابیس متن لیبل رو فراخونی کن

اینجوری میشه ولی نمیخوام دوباره به سرور درخواست بفرستم

میخوام با همون 1 بار درخواست اینکار کنم ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، Siaic گفته است :

اینجوری میشه ولی نمیخوام دوباره به سرور درخواست بفرستم

میخوام با همون 1 بار درخواست اینکار کنم ...

نیازی نیست دو بار درخواست بفرستی 

شما همون اول بیا و همه اطلاعات رو دریافت کن و توی متغیر بریز 

بعد با توجه به همون آی دی که داری بیا و از این اطلاعات توی متغیر اون چیزی رو که میخوای انتخاب کن 

اول اطلاعاتت رو بریز توی یه متغیر String بعد از طریق تابع Regex  اون بخشی که میخوای رو انتخاب کن 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، sbr گفته است :

نیازی نیست دو بار درخواست بفرستی 

شما همون اول بیا و همه اطلاعات رو دریافت کن و توی متغیر بریز 

بعد با توجه به همون آی دی که داری بیا و از این اطلاعات توی متغیر اون چیزی رو که میخوای انتخاب کن 

اول اطلاعاتت رو بریز توی یه متغیر String بعد از طریق تابع Regex  اون بخشی که میخوای رو انتخاب کن 

 

داخل آرایه میزارم ولی ارور زیر میده (البته آرایه ای که تعدادش مشخص نیست)       dim ar() as string

شما میدونی چیه ارور؟

 

(ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=0; index=26

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، Siaic گفته است :

داخل آرایه میزارم ولی ارور زیر میده (البته آرایه ای که تعدادش مشخص نیست)       dim ar() as string

شما میدونی چیه ارور؟

 

(ArrayIndexOutOfBoundsException) java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=0; index=26

شما تعداد ایتم های ارایه ات رو رعایت نکردی 

مثلا اگه ارایه ات 10 تا آیتم داره حواست باشه که ایتم هات از 0 تا 9 هستن 

این مورد رو رعایت کن 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 دقیقه قبل، sbr گفته است :

شما تعداد ایتم های ارایه ات رو رعایت نکردی 

مثلا اگه ارایه ات 10 تا آیتم داره حواست باشه که ایتم هات از 0 تا 9 هستن 

این مورد رو رعایت کن 

داخل آموزش آرایه نوشته بودن بچه ها موقع معرفی اگر تعداد خونه هاش مشخص نکنی خودش اینکار انجام میده با توجه به اطلاعات

 

حتما باید از 0 بهش اطلاعات بدم؟؟ نمیشه اول خونه 10 بدم بعد خونه 9 مثلا؟؟

من تعدادی براش در نظر نگرفتم چون تعداد متغیر نمیتونم یه عدد ثابت بهش بدم مثلا بگم      dim ar(10) as string

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این جور مواقع از map استفاده کن 

map مثل یک درخته که روی هر شاخه اش اطلاعات ذخیره میشه . 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 دقیقه قبل، Amir - B گفته است :

این جور مواقع از map استفاده کن 

map مثل یک درخته که روی هر شاخه اش اطلاعات ذخیره میشه . 

میشه یه مثال بزنی یا یه آموزش از map بدی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، Siaic گفته است :

داخل آموزش آرایه نوشته بودن بچه ها موقع معرفی اگر تعداد خونه هاش مشخص نکنی خودش اینکار انجام میده با توجه به اطلاعات

 

من تعدادی براش در نظر نگرفتم چون تعداد متغیر نمیتونم یه عدد ثابت بهش بدم مثلا بگم      dim ar(10) as string

مقدار ندید به ارایه اتون 

خودش با توجه به اطلاعاتی که بهش میدید تعداد رو مشخص میکنه 

و شما آی مورد نظر رو از ارایه میگیری 

با این چیزی که شما میگید لزومی نداره بدونید ارایه اتون چند تا آیتم داره 

شما آیتم مورد نظرتون رو ازش میگیرد 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 دقیقه قبل، sbr گفته است :

مقدار ندید به ارایه اتون 

خودش با توجه به اطلاعاتی که بهش میدید تعداد رو مشخص میکنه 

و شما آی مورد نظر رو از ارایه میگیری 

با این چیزی که شما میگید لزومی نداره بدونید ارایه اتون چند تا آیتم داره 

شما آیتم مورد نظرتون رو ازش میگیرد 

من کد زیر زدم ولی ارور میده!

 

id_limit1 هم قبلا برابر کردم با مقدار id دیتابیس ...

dim ar() as string

.
.

for ...
.
.
ar(id_limit1)=MapData.Get("titr")
.
.

next

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...