qmars 38 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : java.lang.NoClassDefFoundError یعنی اینکه نسخه build-tools پایین هست. باید 23 به بالا باشه. دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه. build-tools آخرین پوشه ای که توشه 24 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ نسخ 26 یا 27 رو نصب کنید. مال من که 27 هست و موردی نداره. فک کنم این کلاس از 26 به بعد اضافه شده به ریسایکلر. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ اگه امکانش هست اپلود کنید یا لینک دانلود بدید هرچقدر گشتم پیدا نکردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ لطفا اگر قرار نیست قرار بدید اطلاع بدین بنده هرچقدر گشتم پوشه ی build-tools با api 27 پیدا نکردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ عزیز این چیزا که دیگه وظیفه ما نیست. حجم این فایلها زیاده و من هم نتم مناسب این کار نیست. این لینک ها رو یه قندشکن بزنید و دانلود کنید و تو پوشه های مربوطه قرار بدید https://dl-ssl.google.com/android/repository/android_m2repository_r44.zip https://dl-ssl.google.com/android/repository/google_m2repository_gms_v9_rc41_wear_2_0_rc6.zip https://dl.google.com/android/repository/platform-tools_r26.0.0-windows.zip 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ بیشتر فعالیتی که توی این انجمن صورت میگیره وظیفه نیست و لطفه ممنون ولی این لینکا تا میان دانلود بشن url به این تغییر پیدا میکنهGoogle - Product Unavailable با قند شکن س... 3_2 امتحان میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، qmars گفته است : بیشتر فعالیتی که توی این انجمن صورت میگیره وظیفه نیست و لطفه بله همینطوره عزیز. بنده در رابطه با پشتیبانی محصولات عرض کرردم خدمتتون ممنون با قند شکن ...... 3_2 امتحان میکنم با ه*ات اس*پ*ات من تست کردم هیچ موردی نداره و راحت دانلود میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ من همه ی لینکایی که شما دادین رو دانلود کردم به علاوه ی build-tools26 حالا چجوری باید ازشون استفاده کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ عزیز باید به sdk انتقال بدین. فایلهای زیپ رو اکسترکت کنید و پوشه های توش مشخصه که هرکدوم باید کجا منتقل بشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهپیری کتابخونتون امکانات Header - Footer - Switch to Grid&list داره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۶ بله تقریبا. البته تست نکردم که بشه سویچ کرد بین لیوتهای مختلف. ولی لیوتهای GRAID و LINIER و STAGER GRAID موجود هست. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ سلام و خسته نباشید وقتی میاد توی ساب padaptor_onBindViewHolder این ارور رو میده java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (Panel). با اینکه مقدار دهیه اولیه هم میکنمش بازم همین ارور رو ومیده Dim pn As Panel pn.Initialize("pn") ' pnlsp.Initialize("pnlsp") pn = Createpanel.GetView(0) pnlsp رو از دیزاینر اضافه کردم و نیازی به مقدار دهی اولیه نداره این ارور مربوط به swip هست و خود سورس مشکلی نداره وقتی خودم میخوام توی پروژه ی خودم اینو اضافه کنم این مشکل به وجود میاد اون تیکه رو گذاشتم تو try catch الان این ارور رو میده java.lang.RuntimeException: Don't call setOnClickListener for an AdapterView. You probably want setOnItemClickListener instead من از ساب onclicklistener استفاده نکردم و از همون itemclick استفاده کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ سلام دوستان آیا با این میشه لود لیمیت داد ،هدفم از لیمیت نه برای کرش هست برای چیز دیگه ای هست. و آیا میتونیم مثل مولتی پنل یک پنل رو با کد نویسی addview کنم ساده تر بگم: یعنی فرض کنید من نمی خوام از xml یا لیوت b4a استفاده کنم میخوام مثلا با کدنویسی یک پنل رو ایجاد و دکمه و... در آن قرار بدم و addview کنم اون پنل رو که به صورت لیستی مثلا ۲۰۰ تا نشون بده. ممنون. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ بله عزیز. تو لیوت بیسیک میتونید ویوها رو به صورت داینامیک بدین. و همچنین لود لیمیت هم میتونید به آداپترتون بدین. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/15, 18:48:54، qmars گفته است : کدوم سورس رو شما استفاده کردین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/15, 18:48:54، qmars گفته است : این ارور مربوط به swip هست و خود سورس مشکلی نداره وقتی خودم میخوام توی پروژه ی خودم اینو اضافه کنم این مشکل به وجود میاد swip menu نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ در 55 دقیقه قبل، qmars گفته است : swip menu شما دقیقا سورس رو توی پروژه خودتون اضافه کنید. چیزی رو تغییر ندید. چون مشخصا جایی رو اشتباه رفتین. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: getlist #VersionCode: 1 #VersionName: firsttry 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False #End Region #AdditionalJar: com.android.support:recyclerview-v7 Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private PersianRecyclerView1 As PersianRecyclerView Dim padapt As PRSwipeRecyclerAdapter Dim litem As List Dim q As ListView Private pnlsp As Panel Private splabel As Label Private sp As Spinner Dim litem As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("information") ' DBUtils.ExecuteSpinner(Starter.SQL, "SELECT property FROM tbl_cameraproperty", Null, 0, spitem If File.Exists(File.DirRootExternal,"cameralist.db") Then File.Delete(File.DirRootExternal,"cameralist.db") Log("deleted") File.Copy(File.DirAssets,"cameralist.db",File.DirRootExternal,"cameralist.db") Log("copied") Else File.Copy(File.DirAssets,"cameralist.db",File.DirRootExternal,"cameralist.db") Log("copied") End If Starter.sql.Initialize(File.DirRootExternal,"cameralist.db",False) q.Initialize("q") q = getsoootoon("property","tbl_cameraproperty") For i = 0 To q.Size - 1 Log(q.GetItem(i)) Next litem.Initialize For i=0 To 200 litem.Add("item"&i) Next padapt.initialize("pr") PersianRecyclerView1.setVerticallLinierLayoutManager PersianRecyclerView1.setDividier PersianRecyclerView1.buildDefaultAdapter(padapt.Adapter) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub public Sub getsoootoon(sootoon As String,table As String) As ListView Dim splist As ListView splist.Initialize("splist") Dim cur As Cursor Dim values() As String cur = Starter.sql.ExecQuery("SELECT " & sootoon & " FROM " & table) For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i 'Log(cur.GetString2(0)) splist.AddSingleLine(cur.GetString2(0)) 'values(cur.) = splist.Gcur.GetString2(0)et(i) 'Log(values(i)) ' Log(cur.GetString(sootoon)) 'log(splist.Add(cur.GetString(sootoon))) ' Dim val() As String = splist.Get(i) ' Log(val(0)) Next Return splist End Sub Sub pr_getItemCount As Int Return litem.Size End Sub Sub pr_onBindViewHolder(Createpanel As Panel,Contentpanel As Panel,position As Int) Dim pn As Panel=Createpanel.GetView(0) Dim lb As Label=pn.GetView(1) lb.Text=litem.Get(position) End Sub Sub pr_onCreateViewHolder(position As Int) As Object Dim swiplayout As SwipeLayout swiplayout.initialize(0,0,100%x,64dip) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim cretpanel As Panel cretpanel.Initialize("") cretpanel.Width=100%x cretpanel.Height=64dip cretpanel.LoadLayout("splayout") swiplayout.CreatePanel=cretpanel ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim contentpanel As Panel contentpanel.Initialize("") contentpanel.Width=150dip contentpanel.Height=64dip Dim bt As Button bt.Initialize("") bt.Text="cbt1" bt.Tag="contbt1" contentpanel.AddView(bt,0,0,64dip,64dip) Dim bt2 As Button bt2.Initialize("") bt2.Text="cbt2" bt2.Tag="contbt2" contentpanel.AddView(bt2,65,0,64dip,64dip) swiplayout.ContentPanel=contentpanel Return swiplayout.SwipeLayout End Sub Sub pr_OnItemClick(contentag As Object,position As Int) ToastMessageShow(" main item clicked "& "tag="&contentag&"*** position= "&position,False) End Sub Sub pr_OnContentClick(contentag As Object,position As Int) ToastMessageShow(" content item clicked "& "tag="&contentag&"*** position= "&position,False) End Sub این کدی که استفاده میکنم و اینم ارور java.lang.RuntimeException: Don't call setOnClickListener for an AdapterView. You probably want setOnItemClickListener instead نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ قسمتی از سورستون که از ریسایکلر استفاده کردید و خطا داره رو به صورت یه سورس جداگونه خصوصی بفرستید. اینجوری نمیشه نظری داد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۶ بفرماییدrecycle_view_mode نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.