رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ارتباط با هاست(مکالمه زیر روبخونید)


seyyedali

سوال

من : به یه مشکل که پیوست کردم برخوردم. تو اینترنت گشتم نوشته هاستتونو عوض کنید. یه بررسی میفرمایید

هاست : این چیه دقیقا ؟ چه کاری می کنید که این تصویر ظاهر می شود ؟

 من : من با یک نرم افزار موبایلی یه در خواست برای sql ام تو سرور میفرستم موقع اتصال به سرور این خطا رو میده مشکل برنامم قطعا نیست .گشتم تو اینترنت گفتن هاستتون خوب نیست . تغییرش بدین درست میشه

هاست : شما از بیرون از هاست می خواهید به دیتابیس متصل شوید؟

من : بله عزیز.از طریق یه برنامه موبایلی اندروید

هاست : شما از بیرون از هاست نمی توانید به دیتابیس متصل شوید .شما برای این کار فقط باید سرور مجازی تهیه نمایید

من : برای چی برنامه های اندروییدی دیگه مثل دیوار و شیپور به دیتابیس آنلاین وصل هستن؟؟؟

هاست : این برنامه ها نیز برای خود سرور تهیه کرده اند.

مطمئنا سرور اختصاصی تهیه کرده اند

با هیچ هاستی نمی توانید از بیرون به دیتابیس متصل شوید

Capture.PNG

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

مستقیما نمی تونید به دیتابیس در هاست متصل بشید و از نظر امنیتی هم کار درستی نیست.

باید از یک زبان برنامه نویسی سمت سرور (مثل php یا asp.net) به عنوان واسط استفاده کنید.

فکر میکنم لازمه یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل php یاد بگیرید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز سلام؛

چیزی که پشتیبانی هاستینگ به شما گفتن به این معنیه که مثلا شما اسکریپت ارتباط با دیتابیس رو مثلا به زبان php مینویسید و در یا هاست دیگه ای قرار میدید و در این اسکریپت مینویسید که به سرورِ دیتابیس اون هاست متصل بشید.

این کار که از طریق هاست امکان پذیر نیست!

اما فکر میکنم پشتیبانی و شما دچار یه اشتباه شدید که با پاسخ به سوال بعدی من مشخص میشه!

شما روی هاست چه چیزی قرار دادید و نوشتید؟

و سمت کلاینت چه کدی نوشتید؟

این دو رو پاسخ بدید تا به مشکل پی ببریم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 54 دقیقه قبل، rasool.g گفته است :

مستقیما نمی تونید به دیتابیس در هاست متصل بشید و از نظر امنیتی هم کار درستی نیست.

باید از یک زبان برنامه نویسی سمت سرور (مثل php یا asp.net) به عنوان واسط استفاده کنید.

فکر میکنم لازمه یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل php یاد بگیرید.

با php وصل میشم عزیز

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .ظاهرا منظور مسولین هاست ، تذکر به شما بوده که این نوع اتصال طبق قوانین اون هاستیک در هاست اشتراکی وهاست مخصوص وب سایتتان ،خلاف قانون می باشد

واین نوع دسترسی رو برایتان بسته اند .

و باید جهت چنین کارهایی خصوصا استفاده از کدهای (جاوا اسکریپ در php یا سوکت نویسی) باید سرور مجازی از اونا بخرید و باسرور مجازی کارکنید

والا ممکن است برایتان مشکل ایجادکنندوحساب کاربریتان رو باطل کنند!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است :

دوست عزیز سلام؛

چیزی که پشتیبانی هاستینگ به شما گفتن به این معنیه که مثلا شما اسکریپت ارتباط با دیتابیس رو مثلا به زبان php مینویسید و در یا هاست دیگه ای قرار میدید و در این اسکریپت مینویسید که به سرورِ دیتابیس اون هاست متصل بشید. من هاست و  دومین رو از خودشون تهیه کردم 

این کار که از طریق هاست امکان پذیر نیست! چیکار باید بکنم ؟ %3

در 15 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است :

دوست عزیز سلام؛

چیزی که پشتیبانی هاستینگ به شما گفتن به این معنیه که مثلا شما اسکریپت ارتباط با دیتابیس رو مثلا به زبان php مینویسید و در یا هاست دیگه ای قرار میدید و در این اسکریپت مینویسید که به سرورِ دیتابیس اون هاست متصل بشید. من هاست و  دومین رو از خودشون تهیه کردم 

این کار که از طریق هاست امکان پذیر نیست! چیکار باید بکنم ؟ 

اما فکر میکنم پشتیبانی و شما دچار یه اشتباه شدید که با پاسخ به سوال بعدی من مشخص میشه!

شما روی هاست چه چیزی قرار دادید و نوشتید؟ 

 

<?php
$con = mysql_connect('sql300.netafrooz.net','xznu_20699116','9r2Q6pH1yh');
//$con1 = mysql_select_db('xznu_20699116_data' , )
$user=$_POST['shenase'];
$pass=$_POST['matnp'];

	
	if($con){
	
	mysql_select_db('xznu_20699116_data');
		mysql_set_charset('utf8');
		
		$q="INSERT INTO code (shenase,matnp) VALUES('$user','$pass')";
		
		if(mysql_query($q)){
			
			echo "Done";
			
		}else{echo "Error";}
	
	
	}
?>

 

و سمت کلاینت چه کدی نوشتید؟

Sub JobDone (job As HttpJob)

	If job.Success=True Then
		
		If job.JobName="Register" Then
			
			ProgressDialogHide
			Msgbox(job.GetString,"Come")
			
		End If
	
	Else 
		ToastMessageShow("Error During Connecting...........",False)
	End If
	
End Sub
Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub
Sub Button1_Click
	Dim go As String 
	go = "shenase="&EditText1.Text&"matnp="&EditText2.Text
	ht.PostString("http://اسم دامنه/test1.php",go)
	ProgressDialogShow("Please Wait ...")
End Sub

این دو رو پاسخ بدید تا به مشکل پی ببریم.

 

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای

sql300.netafrooz.net

  بنویسید localhost و تست کنید. نباید مشکلی پیش بیاد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 18 دقیقه قبل، نورنما گفته است :

سلام .ظاهرا منظور مسولین هاست ، تذکر به شما بوده که این نوع اتصال طبق قوانین اون هاستیک در هاست اشتراکی وهاست مخصوص وب سایتتان ،خلاف قانون می باشد

واین نوع دسترسی رو برایتان بسته اند .

و باید جهت چنین کارهایی خصوصا استفاده از کدهای (جاوا اسکریپ در php یا سوکت نویسی) باید سرور مجازی از اونا بخرید و باسرور مجازی کارکنید

والا ممکن است برایتان مشکل ایجادکنندوحساب کاربریتان رو باطل کنند!

هزینه های سرور مجازی چقدر هست ؟ یه دونه خوبش رو سراغ دارین؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش فعلا از قیمتهای هاستینگ های مختلف چندان اطلاعی ندارم باید خودتان بپرسید وبگردید 

ولی خودم خیلی وقت پیش از پرشین گیگ یه سرور مجازی ارزان تهیه کرده بودم که الان باماهی ۱۳۰۸۰ تومان بروز رسانیش میکنم.

البته قبل از خرید حتما با مسولین فروش وفنی هاستینگ مکالمه داشته باشید وکارهایی که میخواهید با سرور انجام بدهید رو بیان کنید وبعداز تاییدشون محصولشون رو بخرید

 که بعدا نگن این کار مثلا خلاف قوانین ما بوده !یا استفاده های غیرمتعارف  از سرور هست و برایتون مشکل ایجاد کنند.

 

مشخصات سرور  مجازی من با قیمت مذکور :

VPS1

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 8 ساعت قبل، seyyedali گفته است :

با php وصل میشم عزیز

دقیق متوجه نشدم. کد های php ای که داخل همون هاست می نویسید بدون مشکل با پایگاه داده ای که در همون هاست به شما دادن می تونند ارتباط برقرار کنند.

سرور مجازی هم گرون نیست ولی باید وب سرور و پایگاه داده رو خودتون روش نصب کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 8 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است :

بجای

sql300.netafrooz.net

  بنویسید localhost و تست کنید. نباید مشکلی پیش بیاد.

همین طور که اقای امین گفتن بنظر من هم مشکل همینجاست و به جای اون باید localhost بزنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، rasool.g گفته است :

همین طور که اقای امین گفتن بنظر من هم مشکل همینجاست و به جای اون باید localhost بزنید.

ادرس همون لینک رو هم داخل مرورگر یزنید (

http://اسم دامنه/test1.php

)

که بشه متن خطا رو راحت تر خوند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا رمز دیتابیستون رو اینجا گذاشته اید؟!!! از لحاظ امنیتی براتون بعدا مشکل ایجادمیکنند! 

توی دستورات بجای mysql  از mysqli  استفاده نمایید ، mysql در برخی هاستها دیگه منسوخ شده و خطا میده ! البته سوای تغییراین کلمه یه تعدادی تغییر در دستوراتتون متناسب با mysqli باید ایجاد کنید.  

این دستور رو هم اینجوری  اصلاح نمایید: علامت (& )  یادتان رفته داخل کاماکوتیشن " هم بذارید ، هرچندتا متغییر دیگه هم مثل "&matnp=" بخواین اضافه کنیدباید داخل کاماکوتیشن هم قبل از نام متغییر این علامت رو بذارید

go = "shenase="&EditText1.Text&  "&matnp="  &EditText2.Text

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...