این ارسال پرطرفدار است. مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ بعد از چندین هفته تلاش های متمادی بالاخره تونستیم نسخه ی بتا و آزمایشی رو پابلیش کنیم. خب سلامی عرض می کنم خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن انسرسنتر، مژده ی یک خدمتی جالب و جدید در سطح اینترنت رو بهتون از الان میدم خب بریم سر اصل مطلب!چندین هفته بود که ACQuickPack از دهنمون نمیوفتاد و هی تاریخ میدادیم و فلان روز ریلیزش میاد و از اینجور حرفا، خواستیم توی این مدت قشنگ شمارو درگیر این خدمت جدید انجمن کنیم تا زمان ارائش با آمادگی بیایید جلو. اهداف بسیار بسیار بسیار بلند مدتی پشت این نرم افزار تولید شده، که مهمترین این ها جنبه های اقتصادی و آموزشی این برنامه هستش. این برنامه به صورت ویزارد گونه به شما خدماتی رو ارائه میده، شاید علامت سوالی توی ذهنتون بوجود بیاد ویزارد گونه یعنی چی ؟ ویزارد رو همیشه و همیشه دیدید ولی خب شاید توجه نکرده باشید!شما زمان Install یک برنامه با 4 تا کلیک به راحتی نرم افزاری رو نصب می کنید!!!!!!!!به این میگن ویزارد. فک کردین الان قراره به سرورای گوگل اتک بزنیم تا برسیم به ویزارد ؟؟؟ هدف ویزارد، راحتی و آسان بودن استفاده از یک نرم افزار، خدمت، آموزش و خیلی موارد دیگه هستش.اگر قبلا برای نوشتن یک تیکه کد PHP باید نت رو می گشتید و دغدغه ویرایش و اینا داشتید دیگه با این خدمت ویزاردی این مشکلات رو ندارید.شما یوزر پسورد و اسم جدول می دید طبق نیازتون یک سورس PHP تحویل میگیرید!! این اول راهه!!به اینجا ختم نمیشه!!! امنیت، مهمترین مبحث و مقوله توی جامعه ای که کپی رایت براش مهم نیست و هیچ احترامی به حق ناشر، برنامه نویس و . . .. قائل نمیشن. با این نرم افزار شما می تونید محصولاتتون رو به صورت ویزارد به کاربران ارائه بدید با مبالغی کم.بر فرض آموزش SQLite رو بنده به صورت ویزارد توی نرم افزار یا فروشگاه ویندوزی قرار دادم با مبلغ 1000 تومن. شاید همین آموزش به صورت ویدیو با مبلغ ده هزار تومن هزینش بشه، در صورتیکه داخل فروشگاه خود انجمن قرار بدیم. هدف از این نرم افزار ارائه به راحت ترین شکل، با کمترین هزینه.ارائه بیشترین خدمات با بهترین شکل ممکن. موضوع امنیت رو دیگه غصه شو نخورید چوت نیازی نیست شما از JNI و یادگیری CPP ترسی داشته باشید.ما اینجا سعی می کنیم تمامی مایحتاج امنیتی و بالاخذ از لحاظ پرفورمنس و کارایی رو براتون به وسیله JNI فراهم کنیم بدون اینکه شما یک خط کد CPP بنویسید. می تونید به راحتی استاندارد برنامه هاتون رو از لحاظ کارایی بالا ببرید و این بستگی به خودتون هم داره. خب در حال حاضر ویزارد هایی ابتدایی ساخته شده و در حال طراحی ویزارد های مختلفی هستیم. خب سوالاتی که امکان داره توسط کاربران پرسیده بشه. 1 - به چه شکل محصولات رو باید به این فروشگاه ارائه داد ؟ ♦ محصولات توی این فروشگاه ویزاردی بدین صورته که برای دیزاین از HTML می تونید استفاده کنید.برای کدنویسی ویزارد دو زبان B4J و JAVAScript.برای جفتشون api مورد نظر تعبیه شده.غصه نخورید آموزش کامل با مثال هایی در اختیارتون قرار میدیم. 2 - موضوع مالی به چه صورت هستش ؟ ♦ این فروشگاه ۷۰ به ۳۰ هستش.۷۰ تا به تولید کننده ویزارد میرسه و ۳۰ تا به ارائه دهنده. 3 - محصولات این فروشگاه با محصولات فروشگاه انجمن تداخل دارد ؟ ♦ هیچ محصولی از فروشگاه انجمن، توی این فروشگاه قرار داده نمی شود.یا توی این فروشگاه ویندوزی یا فروشگاه انجمن. 4 - تولید کنندگان محصول برای ACQuickPack قشر خاصی هستند ؟ ♦ خیر.هر فردی که توانایی تولید محصول به صورت ویزاردی را داشته باشد می تونه توی این فروشگاه محصول بزاره.طبق آموزش هایی که خودمون قرار میدیم. 5 - این فروشگاه محدود به محصولات بیسیک یا جاواست ؟ ♦ خیر!!! به هیچ وجه!!! این فروشگاه، یک بستر کاملا پویا هستش.روز به روز، هفته به هفته، ماه به ماه در حال رشد در تمامی زمینه های فعالیت حتی آموزش پروررش قارچ!!!.بستری کاملا پویا و بدون محدودیت دسته بندی ( در آینده ای ن چندان درو ) در یک کلام، ما یک فروشگاه تحت ویندوز راه انداختیم که خیلی از پیجیدگی هارو کم کرده و دسترسی به خیلی منابع رو راحت کرده و میکنه. آپدیت های SDK هم توی این ویزارد قرار داده میشه که با دوتا کلیک به راحتی کل SDK تون منابع و ریسورس هاش آپدیت میشه. خب هرچی از برنامه بگم بازم کم گفتم و توی یک تاپیک . پست نمیگنجه.امیدوارم نقد و بررسی درست مناسبی از برنامه بشه و متعصبانه هیچگونه نظری رو صادر نکنید. پیشنهادات شما و نظرات شما برای پیشرفت و سامان دادن این برنامه برای ما مهم هستش. ایمیل جهت فیدبک ها و مشکلات بروز داده شده » [email protected] توی همین تاپیک، آموزش و تصاویری قرار داده میشه. رمز فایل : answercenter.ir خب فایل نصبی نرم افزار » *** تغییرات: تغییر نام برنامه از ACQuickPack به ACStore به دلیل جامعیت فروشگاه اضافه شدن زبان جاوا برای ساختن ویزارد اضافه شدن قابلیت پرداخت در مرورگر اضافه شدن فیلتر زمان برای ویزارد ها.بدین شکل که می تونید برای ویزاردتون محدودیت زمانی بزاریدکه کاربر بتونه بعد از یک ساعت یا هر زمانی که مشخص می کنید به ویزارد خریداری شذه دسترسی داشته باشه.نکته ای که قابل توجه هستش اینه که ویزارد ها محصولات یکبار مصرف هستن، مثل کارت شارژ هایی که خرید می کنید و برای هر کارت شارژ باید هزینه بدید و ویزارد هم همچین ماهیتی داره. اضافه شدن قابلیت قرار دادن ویدیو داخل ویزارد. پشتیبانی از سیستم عامل های XP، 7 و . . . . . ( 32 و 64 بیتی ) دانلود نرم افزار » ACStore(Setup).rar *** تقدیر و تشکر خاص از آقای مهدی نژاد عزیز.امین مهدی نژاد بابت تمامی تلاش های بی وقفشون هرگونه سوالی دارید می تونید توی این تاپیک مطرح کنید. 4 4 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سلام دقیقا متوجه چیزی که ساختید نشدم چیزی که الان یهویی به ذهنم رسید اینه که... خدا به خیر بگذرونه... چرا پسورد رو باید تایپ کنیم و با کپی و پیست اکسترکت نمیشه ! و اینکه الان خواستم نصب کنم با پیام زیر روبرو شدم : .Your operating system is not supported سیستم عامل : win 7 Ultimate 32bit SP1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سلام آموزش تصویری ازش گذاشته میشه و نحوه کارش کاملا توضیح داده میشه. توجه کنید ذکر کردم که برای سیستم های 64 بیتی.32 بیتی هم قرار داده میشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ واقعا خسته نباشید. استفاده از jni واقعا امنیت رو به طرز شگفت آوری بالا میبره. انشالا که این موضوع نهادینه بشه. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ سلام واقعا از دست اند در کاران این برنامه تشکر میکنم اما توضیحی که در باره این برنامه دادید باعث شد نصبش کنم ولی الان برنامه هیچ منوی خاصی یا کارایی خاصی نداره واسه من اگر ممکنه اسکرین شات هم از نسخه ای که سر سیستمتون درست کار میکنه قرار بدید تا ببینیم کلیات برنامه رو یه ضرب و المثل چینی میگه که یه تصویر بهتر از هزار تا کلمه است :))) ثبت نام کردم و وارد شدم صفحه ای که بعد ورود واردش میشه لیست افزونه ها هستش پایین هم یه صفحه سفید بالا آورده و قیمت و تاریخ و نام و همه اینارو تو هم نوشته شده نشون میده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ در یک کلام این نرم افزار یک فروشگاه اینترنتی می باشد. برای اجرای هر محصول باید بر روی نام اون در لیست کلیک بشه اگه تمایل به ساخت محصول دارین از WizarPro استفاده کنید پیشنیازهای نصب ویندوز 8 یا 10 جاوا 64بیتی دات نت 4 فعلا می تونین کتابخونه و ویزارد برای اون بسازید ولی احتمالا در آینده محصولات آموزشی نیز بشه در اون قرار داد. این تصویری از برنامه «موفق باشید.» 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سلام منم مشکل دوستمون رو دارم ران ادمین هم زدم نشد .Your operating system is not supported win 7 64bit service pack 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سلام. آموزش هم می تونیم تو این فروشگاه بزاریم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سلام. در 2 ساعت قبل، amir54 گفته است : سلام منم مشکل دوستمون رو دارم ران ادمین هم زدم نشد .Your operating system is not supported win 7 64bit service pack 1 بالا ذکر شد که فعلا برای ویندوز 8 و 10 می تونید استفاده کنید. در 2 ساعت قبل، rasool.g گفته است : سلام. آموزش هم می تونیم تو این فروشگاه بزاریم؟ بله می تونید اموزش هم قرار بدید.فقط قابلیت آموزش تصویری فعلا توی این نسخه امکان پذیر نیست. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سلام این رمز پایین برای من جواب نداد وفایل ارور داد! رمز فایل : anwsercenter.ir نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ در 18 دقیقه قبل، نورنما گفته است : سلام این رمز پایین برای من جواب نداد وفایل ارور داد! رمز فایل : anwsercenter.ir طبق تجربه ، پسورد رو باید تایپ کنید و با کپی و پیست اکسترکت نمیشه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، نورنما گفته است : سلام این رمز پایین برای من جواب نداد وفایل ارور داد! رمز فایل : anwsercenter.ir رمز فایل رو بنده اشتباه وارده کرده بودم.اصلاح شد. جای w و s جابجابود. در 9 ساعت قبل، fun_code گفته است : طبق تجربه ، پسورد رو باید تایپ کنید و با کپی و پیست اکسترکت نمیشه ! مشکل از درست نبود رمزی که بنده قرار داده بودم، هستش. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام. لطفا ترتیبی بدید پرداخت و خرید در خارج از برنامه انجام بشه. اینجوری یعنی ورود به صفحه بانک داخل webbrowser داخلی برنامه نه استاندارد هستش و نه کسی معمولا اعتماد میکنه. ایده خوبیه ولی لطفا توضیحات تصویری بیشتری قرار بدید. طرز کار برنامه و کار با اون هنوز یذره گنگ هستش. ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام پرداخت از درگاه زرینپال صورت میگیره که خودش اطمینان و اعتماد لازم رو فراهم می کنه آموزش های تکمیلی صدرصد قرار داده میشه. ما به درخواست کاربران در حال آماده سازی نسخه دوم این برنامه هستیم که به یک روشی متفاوت تر و با امکانات بیشتری میخواد ارائه بشه. نسخه دوم به محض اینکه ریلیز شد، آموزش های تکمیلی قرار داده میشه. به همین زودی نسخه دوم پابلیش میشه. ممنون از نظراتتون دوستان عزیز. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ بروز رسانی سلام نسخه 2 برنامه در اولین پست این تاپیک قرار داده شد. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید از ایده خیلی خوبتون بنده سوال دارم اونم اینه که تراکنش هایی که انجام میشه واسه بنده قابل نمایش هستش یا نه ؟؟ از کجا معلوم میشه چند نفر خریداری کردن !!! و بعد از اون سقف تصویه و این موارد رو هم ذکر بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، Mr Mansour گفته است : سلام خسته نباشید از ایده خیلی خوبتون بنده سوال دارم اونم اینه که تراکنش هایی که انجام میشه واسه بنده قابل نمایش هستش یا نه ؟؟ از کجا معلوم میشه چند نفر خریداری کردن !!! و بعد از اون سقف تصویه و این موارد رو هم ذکر بفرمایید سلام منصور گل توی این نسخه هنوز قسمت نمایش آمار فروش رو قرار ندادیم، ولی سعی و تلاشمون بر این هستش که آمار تراکنش هارو قرار بدیم. درصد هم 70 تا تولید کننده ویزارد و 30 تا به سازندگانش. سقف هم دیگه حداق 20 30 تومن به بالا باس برسه.البته سقف تعریف نکردیم و الان دارم طبق فروشگاه سایت میگم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.