رفتن به مطلب
  • 0

ارسال یک فایل خاص در برنامه با بلوتوث در B4A

EhsaN_ME

سوال

سلام دوستان ،

میخواستم بدونم روشی هست که یک فایل خاص را با بلوتوث به صورت outputstream و inputstream به گوشی دیگه فرستاد .

از کتابخانه استفاده کردم ولی به بن بست خوردم ، مثلا از کتابخانه های زیر :

MESShareLibrary  

BasicShare

AriaLib-v7

در کل من میخواستم یک فایل دیتا بیس را از توی یه برنامه بفرستم و در گوشی دیگه توی همون برنامه بگیرم و اطلاعاتش را به دیتا بیس گوشی دوم اضافه کنم ، همه جوری امتحان کردم و به بن بست خوردم ، 

ممنون میشم من را از نظراتتون بی بهره نذارید . یا تا جایی راهنمایی ام کنین .   

با تشکر از همگی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوست عزیز،

شما حداقل به کتابخونه های Serial و RandomAccessFile(کلاس AsyncStream) نیاز دارید

برای بررسی بیشتر سورس چت بلوتوثی رو سرچ و دانلود کنید

لینک ارسال

در 42 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است :

سلام دوست عزیز،

شما حداقل به کتابخونه های Serial و RandomAccessFile(کلاس AsyncStream) نیاز دارید

برای بررسی بیشتر سورس چت بلوتوثی رو سرچ و دانلود کنید

سلام ، میگم ، نمونه سورس ارسال فایلش نیست ، من چیزی پیدا نکردم ، یا حداقل نمونه سورس کار با همین دوتا کتابخانه ، ممنون میشم برام آپلود کنید

لینک ارسال

سلام 

منم یادم نیست توی کدوم تایپیک بود ولی دوستانی که خبر دارند همینجا اسم تایپیکشو ذکر کنند تا حفظ امانت داری بشه 

اینم سورس چت با بلوتوث که قبلا توی دستگاهم ذخیره کرده بودم ،البته امتحانش نکرده ام خودتون بررسیش کنید

Bluetooth 

لینک ارسال

سلام ، با یه سرچ توی اینترنت توانستم یک سری اطلاعات بدست بیارم . که با هم مرور میکنیم . دوستان اگه کسی میتونه کمکی کنه دریغ نکنه ، ممنون میشم.

خط اول که مربوط به ایجاد ساب ارسال فایل هست .(Public Sub SendFile(Dir As String, FileName As String 

در این خط با ایجاد یک متغیر سایز فایل ارسالی را در آن مقدار دهی میکنیم .(Dim totalSizeForSending As Long = File.Size(Dir, FileName

در این متغیر فایل ارسالی را به حالت استریم برای ارسال ذخیره میکنیم(Dim In As InputStream = File.OpenInput(Dir, FileName

این خط هنوز برایم جای سوال داره ، اما فکر کنم که اینشیالایز متغیر خط بالایی در این مورد باشه، اینکه چی هست و کارش چیه و توی کدوم کتابخونه هست را نمیدونم(countingStream.Initialize(In

کارنت فایل و فایل نیم دو متغیر از نوع استرینگ هستند برای ذخیره اسم فایل ارسالی ، (currentFile = FileName.SubString(FileName.LastIndexOf("/") + 1

و در این خط اول اسم فایل ارسالی را میفرستیم astream.Write(currentFile.GetBytes("UTF8")) 'write the file name

در این خط فایل را ارسال میکنیم این متد در کتابخانه قدیم استریم نیست ، دوستان اگه دارید لطف کنید لینک دانلود جدیدش را بزارید(astream.WriteStream(countingStream, totalSizeForSending

این خط هم اسم لیبلی که در برنامه طراحی شده را تغییر میده و با اسم فایل ترکیب میکنه lblFile = "Sending: " & currentFile

در اینجا تایمر را فعال میکنه که نمیدونم برای چی تایمر میخوایمtimer1.Enabled = True

و یک متغییر از نوع بولین را ترو میکنه که بتونه ازش استفاده کنه که ارسال صورت گرفته یا خیر SendingFile = True

در اینجا هم یه ساب را فراخوانی میکنه که از اسمش پیداست برای بروز کردن پیشرفت های ارسال هست UpdateProgress

End Sub

لینک ارسال

الان موردهایی که جای سوال داره برایم اینهاست ، کاش یه کسی راهنماییم میکرد ،:fekr:

این خط هنوز برایم جای سوال داره ، اما فکر کنم که اینشیالایز متغیر خط بالایی در این مورد باشه، اینکه چی هست و کارش چیه و توی کدوم کتابخونه هست را نمیدونم(countingStream.Initialize(In

در این خط فایل را ارسال میکنیم این متد در کتابخانه قدیم استریم نیست ، دوستان اگه دارید لطف کنید لینک دانلود جدیدش را بزارید(astream.WriteStream(countingStream,totalSizeForSendin

در اینجا تایمر را فعال میکنه که نمیدونم برای چی تایمر میخوایمtimer1.Enabled = True

اینکه متغییر اولی چه نوع متغییری هست ، و توی کدوم کتابخانه هست ، 

کتابخانه astream  جدید را میخواستم ،

تایمر برای چی هست ، باید چی را چک کنیم 

:fekr:

لینک ارسال

در 21 ساعت قبل، نورنما گفته است :

سلام 

منم یادم نیست توی کدوم تایپیک بود ولی دوستانی که خبر دارند همینجا اسم تایپیکشو ذکر کنند تا حفظ امانت داری بشه 

اینم سورس چت با بلوتوث که قبلا توی دستگاهم ذخیره کرده بودم ،البته امتحانش نکرده ام خودتون بررسیش کنید

Bluetooth 

بازم ممنون لطف کردید

لینک ارسال

آموزشش رو در لینک زیر قرار دادم

«موفق باشید.»

لینک ارسال

در در 1396/10/01, 21:04:51، امین مهدی نژاد گفته است :

«موفق باشید.»

سلام ، ببخشید ، تازه موفق شدم که آموزشتون رو اجرا کنم ، میخواستم بگم توی ساب زیر یک سری متغیر هست که برای برنامه ناشناس است ، میشه لطف کنین یه توضیح مختصر بدید ؟

Public Sub SendFile(Dir As String, FileName As String)
Dim totalSizeForSending As Long = File.Size(Dir, FileName)" اینکه معلوم هست
Dim In As InputStream = File.OpenInput(Dir, FileName)'اینم که معلوم هست

countingStream.Initialize(In)'این متغیر از کجا اومد که اینجا اینشیالایز شد
currentFile = FileName.SubString(FileName.LastIndexOf("/") + 1)' currentfile چیه از کجا اومد
astream.Write(currentFile.GetBytes("UTF8")) 'write the file name' 'کتابخانه من write را داره
astream.WriteStream(countingStream, totalSizeForSending)'ولی این مورد writestream را نداره باید چکار کنم
lblFile = "Sending: " & currentFile 'اینم که معلوم هست
timer1.Enabled = True ' تایمر برای چی میخواهیم ، معرفی که نکرده بودیم
SendingFile = True 'اینم که یه متغیر برگشتی شاید باشه درسته؟
UpdateProgress و این مورد را نمیدونم چیه!
End Sub
لینک ارسال

سلام ؛ دوستان من همچنان مشکلم پا برجاست ، یه چیزایی از سورس چت و توضیحات سایت B4X دستگیرم شد ولی بازم فایده نداره ، داده را دریافت نمیکنه ، ارسال میکنه چون بعد ارسال msgbox گذاشتم ولی ساب مربوط به دریافتNew_stream کار نمیکنه ، معلوم نیست چرا ؟ داخل این ساب هم msgbox گذاشتم ، کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره .

لینک ارسال

در در 1396/10/01, 21:04:51، امین مهدی نژاد گفته است :

«موفق باشید.»

سلام خیلی ممنون ، لطف کردید ، امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید . خدا پشت و پناهتان

امیدوارم بتوانم جبران کنم

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...