مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ درود خدمت دوستان عزیز خب بالاخره دیدیم خیلی ها توی این خوندن اطلاعات از دیتابیس(آفلاین) و آوردنشون توی Multi Panel به جای ListView مشکل دارن ... گفتم یک آموزش تصویری براتون آماده کنم *hendoone* توضیحات اضافی نمیدم ویدئو رو میتونید به صورت آنلاین در آپارات مشاهده کنید: مشاهده در آپارات چون آپارات کیفیت فیلم هارو کم میکنه توی PicoFile هم براتون آپلود کردم که بتونید با کیفیت اصلی دانلود و مشاهده کنید: دانلود فیلم از سرور Picofile سورس رو هم از عمد پیوست نکردم . یکی از دوستان لطف کنه و سورس رو بنویسه و پیوست کنه. توی سورس پیوستی میخوام گرافیک رو به کار گرفته باشید *laie* همه ی کسایی که آموزش رو دیدن هم میتونن نمونه سورس و اسکرین از نمونه برنامشون رو توی پست به نمایش بزارن. همین کارها میتونه بیشتر حمایت از ما باشه ما را از نظرات سازندتون بی نصیب نزارید *like* این هم عکس دمو از آموزش : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بسیار عالی اقای ایزدی واقعا یکی از نیاز های کلی بود که دوستان با مولتی پنل به صورت اموزشی اشنا بشن و بتونن به بهترین نحو از این اموزش استفاده کنند خسته نباشید و خدا قوت بهتون میگم *solh* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ممنون من که خیلی دنبالش بودم خدا خیرت بده عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ تشکر فراوان آقا ایزدی خوب کاری میکنید سورس نمیزارید این جوری حداقل طرف میره روش کار میکنه و اگر مشکلی هم براش پیش بیاد اساتید جواب میدن ولی سورس آماده آدمو تنبل میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ این یه نمونه سورس فایل پیوست شد MultipnlExample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام آقا دستت درد نکنه آموزشت خیلی خوب بود . فقط من 2تا سوال داشتم: 1- من برای هر آیتمی که ذخیره میشه یه دکمه واسه حذف کردن و یه دکمه برای share کردن گذاشتم چیکار کنم با زدن این دکمه ها فقط همون ایتم حذف بشه ؟ 2- چطوری وقتی یه آیتم جدید رو ذخیره میکنیم بیاد به عنوان اولین آیتم نمایش داده بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ *r24**r24**r24**r24**r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقای مهندس فوق العاده ای ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه دیتابیس آقا امین هم باشه فوق العاده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من تعدادی تکست طولانی رو ازبانک میخونم و در مولتی پتل لود میکنم و کد زیر رو نوشتم تا اگه تکست طولانی دااشته باشم ارتفاع لیبل رو با ارتفاع پنل یکی کنم ولی متاسفانه یه مشکل کوچیک داره که اگه سایز لیبل رو زیاد تر کنم ارتفاع لیبل و پنل برابر نمیشه خواهشا دوستان منو راهنمایی کنید اینم کدی که من نوشتم : Dim st As Int=3%y Dim su As StringUtils Dim p As Panel ("")p.Initialize ("p.LoadLayout("tmpsm (scv.Panel.AddView(p,0,st,100%x,100%y ( "lmatn.Text = c.getString("sms (lmatn.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(lmatn,lmatn.Text prnt.Height=lmatn.Height+17%Y st=st+lmatn.Height+18%Y scv.Panel.Height=st لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. آموزشت فوق العاده بود. فقط یه سوال: برای ایجاد لیست علاقه مندی برای کتابی که با مولتی پنل ساخته شده ، چطور میشه روی هر آیتمی که کلیک شد، فقط همون آیتم توی دیتابیس ،ستون fav اش از 0 بشه 1؟ ممنون میشم جواب بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چشم دوست عزیز فقط یکم خوب متوجه شو شاید یکم پیچیده بنظر بیاد... اول از همه یک ماژول از نوع code module درست کن و کد ساب های زیر رو بنویس: Sub bookmark(sID As String)As Boolean Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark") Then m1=File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark") End If If m1.ContainsKey(sID)=True Then m1.Remove(sID) File.WriteMap(File.DirInternal,"bookmark",m1) Return False Else m1.Put(sID,"") File.WriteMap(File.DirInternal,"bookmark",m1) Return True End If End Sub Sub getbookmarklist As Map Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark")Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark") Return m1 Else Return Null End If End Sub Sub chbookmark(sID As String)As Boolean Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark") Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark") If m1.ContainsKey(sID)=True Then Return True Else Return False End If Else Return False End If End Sub بعدش یه باتون میزاریم و این کد رو مینویسیم: Dim v1 As View v1=Sender If myLibrary.bookmark(v1.Tag)=True Then v1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"folder-bookmark-icon2.png")) ToastMessageShow("نشانه گزاری شد",False) Else v1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"folder-bookmark-icon.png")) ToastMessageShow("از نشانه گذاری شده ها حذف شد",False) End If کد دومی اینطور عمل میکنه که اگه تگ sender برابر با true بود به معنی اینکه بوکمارک شده در غیر اینصورت از بوکمارک حذف شده و من در اینجا دو پس زمینه برای دکمه ایجاد کردم......... امیدوارم این آموزش مفید باشه انشالله خدا مشکل همه جوونا رو حل کنه♥ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا آموزشه کاربردی هست بهترین انجمن بیسیک فور اندرویده به نظرم چون آموزشاش تکه و اکثرا فری خسته نباشی مهدی جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش تو این آموزش یادم رفت یه چیزی رو بگم باید یه اکتیویتی درست کنی تا داخلش بتونی لیست بوکمارک رو نشون بدی یا میتونی داخل اکتیویتی اس ام اس ها نشونش بدی ولی بنظرم فعلا از این استفاده نکن چون خی لی پیچیدست و نیاز به توضیح بیشتر داره داخل اکتیویتی که میخوای بوکمارک رونشون بدی باید توی رویداد کلیک دکمه ماندد کد زیر : btnBookmark:نام دکمه بوکمارک btnBookmark.tag = cur.GetString("sContent") اینو بنویس ببین عمل بوکمارک انجام میشه یا نه اگه نشد باید از یه راه دیگه بگم چطور عمل بوکمارک انجام بدی خب حالا تو اکتیویتی که میخوای بوکمارک نشون بدی : اول از همه یه ماژول کلاس درست کن و این کدرو داخلش بنویس اسم ماژول مثلا myDb میزارم Sub Class_Globals Dim sql1 As SQL Type sSMS(sID As Int,sBody As String,sRead As Int,sStar As String) End Sub در اینجا بانک رو داخل یه ماژول گذاشتم تا بتونم تو همه اکتیویتی هام استفاده کنم یعنی دیگه لازم نیس هر بار تعریف کنم و بانک رو لود کنم Public Sub Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"sq.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sq.db",File.DirInternal,"sq.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"sq.db",False) End Sub Sub changeRead(sID As String,sRead As Int) As Boolean If sID = "" Then Return False End If sql1.ExecNonQuery2("update tbl_sms set sRead = ? where sID = ?",Array As String(sRead,sID)) Return True End Sub Sub changeStar(sID As String,sRate As Int) As Boolean If sID = "" Then Return False End If sql1.ExecNonQuery2("update tbl_sms set sStar = ? where sID = ?",Array As String(sRate,sID)) Return True End Sub Sub getLimitSMS(sID As String) As sSMS Dim cur As Cursor cur = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_sms WHERE sID = ?",Array As String(sID)) cur.Position = 0 Dim sms1 As sSMS sms1.Initialize sms1.sBody = cur.GetString("sContent") sms1.sID = cur.GetInt("sID") sms1.sRead = cur.GetInt("sRead") sms1.sStar = cur.GetInt("sStar") Return sms1 End Sub بعدش تو اکتیوتی اینو مینویسی: تو گلوبال تعریف میکنیم Dim l1 As List Dim db As myDB اکتیویتی کریت: l1.Initialize db.Initialize lbltitle.Text = "نشانه گزاری شده ها" lbltitle.TextSize=17 Dim m1 As Map m1.Initialize m1=myLibrary.getbookmarklist For i = 0 To m1.Size-1 Dim ss As sSMS ss.Initialize Try ss=db.getLimitSMS(m1.GetKeyAt(i)) Catch Return End Try additem(ss) Sub additem(sms1 As sSMS) Dim p As Panel p.Initialize("") p.LoadLayout("tmpsms") sv.Panel.AddView(p,0,st,100%x,100%y) lmatn.Text = sms1.sBody lmatn.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(lmatn,lmatn.Text) prnt.Height=lmatn.Height+pr.top +18%y st=st+lmatn.Height+prnt.Top+20%y sv.Panel.Height=st pr.Top=lmatn.Top + lmatn.Height+8%y end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه اشکالی تو کدها بود بمن خبر بدین تا بیشتر کمکتون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالی بود دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالی بود. ممنون♥ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
home1989 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام آقایون مهندسا دمتون جلیز جلیز حالا اگر بخوایم از سرور سایت بخونیم یعنی از دیتابیس هاست سایت استفاده کنیم چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keivan 29 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید چطوری میشه هر id دیتابیس روازهر باتون جداگانه خواست ؟ مثلا بگیم فلان باتون رو زدیم id رو که تو دیتا بیس دادیمو نشون بده خواهشا راهنمایی کنید بنده تازه کارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشیدچطوری میشه هر id دیتابیس روازهر باتون جداگانه خواست ؟ مثلا بگیم فلان باتون رو زدیم id رو که تو دیتا بیس دادیمو نشون بده خواهشا راهنمایی کنید بنده تازه کارم درود ! این همون بحث استفاده از Tag و Sender هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.