امیرنیوکی 147 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با این روش میتونین تگ باتن رو بگیرین به فرض ما تگ باتن رو از نوع عددی گرفتیم بقیه اش بستگی به هوشه خودتون داره همین روشه tag و sender ک استاد مهدی میگن هست Sub Button1_Click 'http://answercenter.ir/ Dim b As Button b = Sender Dim s As Int = b.Tag End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام داداش ممنون فقط میشه این کدا رو تو قسمت کد بنویسی ک راحت تر بخونیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داخل تگ کد گذاشتم دیگه اگه منظورت سورس هست که بازم نوشتم اینم لینک سورس http://answercenter.ir/thread2828.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread2984.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فیلم خوبی بود سورسش هم پیوست میکردی خوب بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فیلم خوبی بودسورسش هم پیوست میکردی خوب بود به نظر بنده بدون سورس بهتره حداقل طرف میره دست به کد میشه.*laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سورس باشه بهتره اینطوره بیشتر یاد میگیره آدم *hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی سورسشو نداره که طبق گفته فیلم باشه من هر کاری رو که آقای ایزدی گفت کردم ولی درست نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی سورسشو نداره که طبق گفته فیلم باشهمن هر کاری رو که آقای ایزدی گفت کردم ولی درست نمیشه کدتونو قرار بدید چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ خوب دوستان اگر که بخوایم از مولتی پنل استفاده کنید و متن هایی رو از دیتابیس بگیریم و توی لیبل پنل هامون لود کنیم اما متن ها مون اندازه هاشون یکسان نباشه چیکار کنیم ؟ یعنی مثلا متن آی دی اول 3 خط باشه . متن آی دی دوم 7 خط و الی آخر ... اون وقت اندازه پنل هامون نباید که مساوی باشه . وگرنه متنهامون درست نمایش داده نمیشن . حالا روش ساخت مولتی پنل ها با اندازه متفاوت چطور هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز این چیزیی که تو نیاز داری کار تنظیم متن در لیبل رو این ساب انجام میده (Sub art) تو بگرد دنبال این Sub art در کدا و اونو پیدا کن و در برنامه خودت بنویس مشکلت100% حل میشه موفق باشی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"sms.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"sms.db",File.DirInternal,"sms.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"sms.db",True) End If cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM smstb") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("sv") For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("sms") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("main") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) Label4.text="عاشقانه" Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") btnshare.Tag = i btncopy.Tag = i btnnumber.text = i + 1 btnnumber.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight Label5.text="عاشقانه" Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("far_aman.ttf") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Main) Activity.Finish End Sub Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread1376.htmlاین تاپیک بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اینم من میزارم یادش بخیر اولین برنامه پیشرفتم بود متن و ترانه مرحوم مرتضی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ گرافیک فوق العاده زیبایی رو به کار بردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ میشه اطلاعات مولتی پنل رو به فایل اکسل اکسپورت کرد ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دوستان یه سوال من توی هر پنل فقط یک لیبل دارم که کل پنل رو پوشش میده حالا اومدم یه سری کد ها رو توی Panel_click نوشتم ولی اجرا نمیشه فکر میکنم چونوقتی من به اصطلاح کلیک میکنم روی لیبل کلیک میشه چی کار کنم ؟ از SendToBack و BringToFront هم استفاده کردم هم در دیزاینر و هم در کد نویسی ولی فایده نداره لطفاًراهنمایی کنید پست قبلی هم مال 20 روز پیش هست یکی جواب بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوستان عذر خواهی میکنم این پست بالایی را یکی جواب بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اینم من میزارم یادش بخیر اولین برنامه پیشرفتم بود متن و ترانه مرحوم مرتضی سلام میتونی سورسشو بذاری؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام ببخشید تاپیک میارم بالا چجوری میتونم بگم وقتی روی پنل اول کلیک شد یه توست مسیج بده وقتی روی پنل دومی کلیک شد یه مسیج باکی بده وقتی روی پنل سومی کلیک شد یه کاره دیگه کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ لطفا یکی کمک کنه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.