رفتن به مطلب

لود لیمیت و مولتی پنل با استفاده از PersianRecyclerview و persianfastnetwork


محمدرضا شاهپیری
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان. خیلی از دوستان تو ساخت مولتی پنل که اطلاعاتشو از دیتابیس آنلاین میگیره با  ریسایکلر مشکل داشتن. یه آموزش بسیار خوب و کامل براتون آماده کردیم که تو اون به راحتی میتونید این مسئله رو پیاده کنید و واضح اونو درک کنید. آموزش واقعا بی نظیره. کسانی که کتابخونه رو دارن حتما دانلود کنن که اشکالاتشون برطرف شه.

 

لینک آموزش.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • محمدرضا شاهپیری عنوان را به لود لیمیت و مولتی پنل با استفاده از PersianRecyclerview و persianfastnetwork تغییر داد

تلف نشین حاجی:malih:

به نظرم شاید مشکل دیتایی هست که میگیرین. اسکرین از دیتابیس بزارید و اینکه فایل php رو هم پیوست کنید. و احتمالا مشکل از یکی از همین دوتا باشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز یه اشکال جدی به نظرم دارین. شما اومدین آیتم رو سراسری تعریف کردین. نباید همچین کاری بکنید. باید هر آیتم رو تو حلقه تعریف مقداردهی و اونو به لیست بدین. تو حلقه زیر اشتباه کردین اصن کلا مشخصه طبق آموزشا پیش نرفتین هم خودتونو اذیت کردین هم ما رو. من تو آموزشا آیتم رو اینجوری تعریف نکردم عزیز . حلقه زیر اشتباهه اولا نوتیفی رو تو حلقه گذاشتین. بعد آیتم رو باید تو حلقه تعریف کنید و اینشیالایز کنید نه اینکه تو گلو بال.

For Each MapData As Map In Data
      item.Initialize
      item.Id = MapData.Get("id")
      item.t1 = MapData.Get("t1")
      lis.Add(item)		
      pradapt.notifyDatasetChange ///// این اینجا چیکار میکنه؟؟؟
    Next

به این صورت میشه حلقه.

For Each MapData As Map In Data
      Dim item As items
      item.Initialize
      item.Id = MapData.Get("id")
      item.t1 = MapData.Get("t1")
      lis.Add(item)		
 Next
  pradapt.notifyDatasetChange

متد زیر رو هم که اشتباه نوشتید  :unknown: تو خود متد تعریف کنید itm رو.

Sub pr_onBindViewHolder(itemPanel As Panel,position As Int,viewtype As Int)
	
	itemPanel.Width = 100%X
	itemPanel.Height = 21%y
  
	itm = lis.Get(position) //////// آیتم رو همینجا تعریف کن. نه تو گلوبال
	
	Dim panel As Panel = itemPanel.GetView(0)
	Dim lbl1 As Label = panel.GetView(0)
	Dim p As Panel = panel.GetView(6)

	p.Tag = itm.id
	lbl1.Text = itm.t1
	
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ریسایکلر ویو هیچ محدویتی تو لود هیچ تعدادی آیتم نداره. ولی این خیلی غلط اندازه و دوستان اشتباه متوجه شدن مفهومشو.  ببینید درواقع اون چیزی که مشخص میکنه هنگ میکنه یا نه پروسه ایه که شما اطلاعات رو آماده میکنید و بهش میدید. مثلا شما میاید یه دیتابیس با یک میلیون رکورد رو میخونید توی لیست میریزید(همینجا برنامه کرش میشه احتمالا و دیگه به ادامه نمیرسه) و بعد میخواید به ریسایکلر بدید. دو مرحله است این. یکی خوندن و ریختن توی لیست و مرحله بعد دادن به ریسایکلر هست. اون چیزی که مهمه مرحله یک هست چون همه ی بار تو این مرحله به پردازنده وارد میشه وگرنه ریسایکلر اگه 100 میلیون آیتم آماده باشه هم بهش بدین هیچ تاثیری نداره روش. به شرطی که آیتمها آماده باشن. نه اینکه آیتمها رو از سرور یا از دیتابیس بخواین بگیرین. لیمیت واسه خوندن و آماده کردن دیتاهاست نه لود کردن آیتمها که ریسایکلر انجام میده.

خلاصه و مفید اینکه بستگی به دیتایی هست که میخواین به آداپتر بدین. هرچقد دیتا سنگینتر عملیات کندتر و لیمیت باید کمتر بشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

سلام به همه دوستان. خیلی از دوستان تو ساخت مولتی پنل که اطلاعاتشو از دیتابیس آنلاین میگیره با  ریسایکلر مشکل داشتن. یه آموزش بسیار خوب و کامل براتون آماده کردیم که تو اون به راحتی میتونید این مسئله رو پیاده کنید و واضح اونو درک کنید. آموزش واقعا بی نظیره. کسانی که کتابخونه رو دارن حتما دانلود کنن که اشکالاتشون برطرف شه.

 

لینک آموزش.

سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز 

خیلی ممنونم از زحماتتان و ارائه کتابخانه خوبتان 

 

ببخشید یه نگاهی به فایل ارسالیتان recyclerlimitload.7z میاندازید؟

موقع Extract برای من وسط کار  خطا میده وفایل فیلم ها رو استخراج نمیکنه !

 باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 ساعت قبل، نورنما گفته است :

سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز 

خیلی ممنونم از زحماتتان و ارائه کتابخانه خوبتان 

 

ببخشید یه نگاهی به فایل ارسالیتان recyclerlimitload.7z میاندازید؟

موقع Extract برای من وسط کار  خطا میده وفایل فیلم ها رو استخراج نمیکنه !

 باتشکر

دوباره آپلود کردم عزیز. فایل جدید رو دریافت کنید. البته همون قبلی هم مشکلی نداشت من تست کردم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. دارم رو نسخه جدید کتابخونه کار میکنم که با اندروید استودیو رپ میشه و تغییرات عظیمی صورت میگیره انشالا. چون خودم حس میکنم کتابخونه به این نحو خیلی پراکنده هست و کاربرای عزیز یه کم سخته براشون کار کردن با کتابخونه.  وفعلا دوستان منتظر یه آپدیت فوقلاده باشید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، ForI گفته است :

اره حتما جمع و جورتش کن من فیلم های اموزشی هایتکس ریسایکلر رو دیدم واقعا لذت بردم

الان واسه مورد اول(مهمتر) و سوم نمیشه هیچ کاری کرد ؟

اینها که موردی ندارن عزیز. واسه خالی کردن شما اول باید لیست رو خالی کنید با دستور clear فکر کنم.  بعد متد notifydatasetchange از آداپتر رو صدا بزنید.

برای مورد دوم خیر. رفرش با xml هست.

برای مورد سوم فعلا امکان گرفتن پوزیشن حین اسکرول نیست. انشالا تو آپدیت لحاظ میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز. لیست دستور clear داره. 

Dim list1 As List
	list1.Clear

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
  • اضافه کردن...