رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


امین شاهدی

آپلود فایل در برنامه با کمک php

پست های پیشنهاد شده

مهدی ایزدی    9,149

موسس و بنیان گذار

عالیه

تشکر از امین عزیز

خیلی راحت میشه یک Chooser هم در کنارش تعریف کرد و فایل هارو انتخاب و آپلود کرد *solh*

در آخر هم لینک دانلود رو بده *laie*

  • پسندیدن 7

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

عالیه

تشکر از امین عزیز

خیلی راحت میشه یک Chooser هم در کنارش تعریف کرد و فایل هارو انتخاب و آپلود کرد *solh*

در آخر هم لینک دانلود رو بده *laie*

ممنون.

این دیگه سلیقه ایه و موردی که استفاده میشه... من خودم بیشتر واسه ارسال پیام مستقیم اسفاده میکنم .. یه برنامه آپلودر واسه خودم قبلا ساختم واسه آپلود فایل روی هاستم ، سورس رو پیداش میکنم کد لینکاشو ور میدارم میزارم اینجا ولی فکر کنم یکم ایراداتم داشته باشه

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

اینم یه نمونه سورس برنامه ای که واسه خودم ساختم و استفاده میکنم .

که به جای yourdomin میتونین آدرس فایل php خودتونو بزارین

میتونین از برنامه های دیگه مثل گالری عکس رو share کنید و uploader رو انتخاب کنید...

2نوع هم chooser گذاشته بودم .. فقط ممکنه بعضی فایل منیجر ها آدرسی که میدن درست نباشه ... ولی بیشترش مثل Es File Explorer درسته.

در کل یکم شلوغ پلوغه و شاید ایراد داشته باشه که به بزرگی خودتون ببخشین

*hendoone*

attachment.php?attachmentid=1556&stc=1attachment.php?attachmentid=1555&stc=1

uploader1.zip

  • پسندیدن 9

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

کاربر رو به رشد

سلام

آموزش خیلی خیلی عالی ای بود

یه سوال دارم

من یه هاست دارم و میخوام وقتی کاربر وارد اپلیکیشنم شد ، فولدر test که داخلش یسری فایل هست کپی بشه و اسم همون کاربر به عنوان اسم فولدر قرار بگیره

مثلا اسم پوشه اصلی داخل هاست که من ساختم : test

زمانی که فردی با نام کاربری ehsan وارد برنامه میشه فولدر (پوشه) test توی هاست کنار پوشه test یا داخل پوشه user به نام ehsan کپی یشه

حالا کد php که من باید قرار بدم چی هست ؟

فولدر test با محتویات داخلش کپی بشه داخل پوشه user و اسمش یشه ehsan

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

سلام

آموزش خیلی خیلی عالی ای بود

یه سوال دارم

من یه هاست دارم و میخوام وقتی کاربر وارد اپلیکیشنم شد ، فولدر test که داخلش یسری فایل هست کپی بشه و اسم همون کاربر به عنوان اسم فولدر قرار بگیره

مثلا اسم پوشه اصلی داخل هاست که من ساختم : test

زمانی که فردی با نام کاربری ehsan وارد برنامه میشه فولدر (پوشه) test توی هاست کنار پوشه test یا داخل پوشه user به نام ehsan کپی یشه

حالا کد php که من باید قرار بدم چی هست ؟

فولدر test با محتویات داخلش کپی بشه داخل پوشه user و اسمش یشه ehsan

امکان ارسال فولدر نیست ، ولی میشه چند فایل همزمان رو فرستاد ، برای تکمیل کد php که نام فولدر رو بگیره و فایل ها رو آپلود کنه هم از وب نویس ها کمک بگیرین که بنده دز جریانش نیستم

 

اگه هم که فایل ها رو Zip کنی و با نام user آپلود کنی دیگه با همین روش راحت میتونی انجام بدی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

کاربر رو به رشد

من نمیخوام فولدرو ارسال کنم

یه فولدر قبلا توی هاست درست کردم میخوام اون فولدر کپی بشه و اسمشم اسم دلخواه من بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

آها ببینید از طرف b4a فقط میتونی با متد پست چیزی رو بفرستی به سرور ، حالا اینکه اون کجا و تو چه فولدری باشه مربوط به Php ... باید صبر کنید وب نویس پیدا شه و کمکتون کنه 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

کاربر رو به رشد

آهای کد نویسها کمک

 

کد های زیرو چطوری به اون شکل که میخوام تغییر بدم

 

http://answercenter.ir/topic/2233-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-php/#entry34418

 

 

نمونه کد 1 :

 

<?php
mkdir("Folder_1/Folder_2");
?>
نتیجه :

درون پوشه Folder_1 ، یک پوشه با نام Folder_2 ساخته می شود.

نمونه کد 2 :

 

<?php
$structure = 'Folder_3/Folder_4/';
if (!mkdir($structure, 0777, true)) {
    die('Failed to create folders...');
}
?>
نتیجه :

یک پوشه با نام Folder_3 ساخته می شود و درون آن، یک پوشه با نام Folder_4 ساخته خواهد شد.

 

به کد PHP زیر توجه کنید :

 

<?php 
copy('folder_1/file_1.zip', 'folder_2/file_2.zip');
?>

این کد باعث می شود که فایل با نام file_1.zip که درون فولدر folder_1 قرار دارد، به درون فولدر folder_2 کپی شود (با نام جدید file_2.zip).

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پژمان نیکروان    5,996

مدیر بازنشسته

سلام.

خیلی ممنون امین جان ، عالی بود.

فقط یه چیزی...

آیا میشه بااین روش برای آپلودر های دیگه ای که با php نوشته شده فایل ارسال کرد؟؟

ارسالش کنیم به اون آپلودر.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسن قاسمی نیا    544

کاربر نیمه فعال

سلام اول ممنون از امین جا بابت تهیه این آموزش

 

با عرض پوزش به شخصه توصیه میکنم از این برای کار تجاری یا غیره استفاده نکنید صرفا فقط جنبه آموزشی داره کاربردی نیست :)

 

در خصوص آپلود فایل از اندروید به هاست یک آموزش تصویری قرار میدم مباحث مربوط به آپلود خیلی زیاده نمیشه توی یک پست خلاصه کرد

 

سلام

آموزش خیلی خیلی عالی ای بود

یه سوال دارم

من یه هاست دارم و میخوام وقتی کاربر وارد اپلیکیشنم شد ، فولدر test که داخلش یسری فایل هست کپی بشه و اسم همون کاربر به عنوان اسم فولدر قرار بگیره

مثلا اسم پوشه اصلی داخل هاست که من ساختم : test

زمانی که فردی با نام کاربری ehsan وارد برنامه میشه فولدر (پوشه) test توی هاست کنار پوشه test یا داخل پوشه user به نام ehsan کپی یشه

حالا کد php که من باید قرار بدم چی هست ؟

فولدر test با محتویات داخلش کپی بشه داخل پوشه user و اسمش یشه ehsan

 

در خصوص این دوست گلمون هم باید یگم شما باید ابتدا سیستم عضویت و ورود باید داشته باشی که بتونی همچین چیزی بهش اضافه کنی . اگه داری تو آموزش تصویری یکم در این خصوص راهنمایی میکنم ( انجام نمیدم چون زمانش زیاد میشه ) :)

:)

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankhan    256

کاربر رو به رشد

یعنی چی برای کار تجاری استفاده نشه

یعنی post امنیت نداره?

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
korosh    27

کاربر عادی

سلام 

من این کد را استفاده می کنم ارور میده در اندروید 

http.PostFile("http://domain.ir/up.aspx","FileName=" & File.DirInternal,"test.jpg")

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solmos36    69

کاربر عادی

اینم یه نمونه سورس برنامه ای که واسه خودم ساختم و استفاده میکنم .

که به جای yourdomin میتونین آدرس فایل php خودتونو بزارین

میتونین از برنامه های دیگه مثل گالری عکس رو share کنید و uploader رو انتخاب کنید...

2نوع هم chooser گذاشته بودم .. فقط ممکنه بعضی فایل منیجر ها آدرسی که میدن درست نباشه ... ولی بیشترش مثل Es File Explorer درسته.

در کل یکم شلوغ پلوغه و شاید ایراد داشته باشه که به بزرگی خودتون ببخشین

*hendoone*

http://answercenter.ir/attachment.php?attachmentid=1556&stc=1http://www.basic4android.org/attachment.php?attachmentid=1555&stc=1

 

سلام ممنون بابت سورستون

ولی مشکلی که داره 99 درصد آدرس رو اشتباه میده و اصلا آپلود نمیشه تو ده تا یه دونه درست آپلود میشه

اگر راهنمایی کنید از کجا میتونم درست کنم ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1373116    1

کاربر عادی

سلام دوستان من کد روی آندروید رو که تست میکنم جواب نمیده ولی وقتی تو مرورگر میزنم و فایل php رو اجرا میکنم filename درست میشه و اوکیه فک میکنید مشکل از چیه تشکر

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
H4N9_0V3R    7

کاربر عادی

با سلام.

برای آپلود فایل به یک فضا یا هاست نباز دارین که بتونین فایل PHP رو درونش قرار بدین و یه فایل رو روش آپلود کنین.

مرحله اول درون یک دایرکتوری از فضاتون یک فایل PHP که درونش این کد رو مینویسین رو بزارین (نام فایل دلخواه، مثل : uploader.php)


<?php $FileName = $_GET['FileName'];
if (!$FileName) $FileName = "FileName";
if (strstr($FileName,"php")) return;
$PostData = file_get_contents("php://input");
$File = fopen("./uploaded/" . $FileName,"wb");
fwrite($File, $PostData); fclose($File);
echo "basic4android.org";?>

کنارش هم یه فولدر به اسم uploaded میسازیم. متونین اسم فولدر رو از خطی که این کد توشه تغییر بدین :

$File = fopen("./uploaded/" . $FileName,"wb");


خب از اینجا به بعد از توی خود b4a انجام میشه.

کتابخانه مورد نیاز : HttpUtils

کد B4a :



Sub SendFile
    Dim http As HttpJob
	http.Initialize("job",Me)
http.PostFile("http://your-domin.ir/uploader.php",File.DirInternal,"test.jpg")
End Sub



Sub JobDone (Job As HttpJob)
  If Job.Success=True Then
ToastMessageShow("ارسال شد",False)
Else
ToastMessageShow("ارسال نشد !",True)
End If
End Sub





توضیح : با دستور PostFile ابتدا آدرس فایل PHP و سپس آدرس فایلی که میخوایم آپلود شه رو بش میدیم.

نکته: این کد php فایل رو به اسم Filename آپلود میکنه برای اینکه تغییر بدیم اسم رو به اسم دخواه خودمون در b4a از این کد استفاده میکنیم :

dim filename as edittext
http.PostFile("http://your-domin.ir/uploader.php?FileName="&filename.Text,File.DirInternal,"test.jpg")

گفتیم اسم فایل رو از یک Edittext بگیره به اسم filename.

امیدوارم مفید بوده باشه.*badboys*

برای اینکه لینک فایل رو داخل دیتابیس(انلاین) ارسال کنه باید چیکار کرد؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×