rezaressaei97 1 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ با سلام به اساتید گل لطفا بم بگید مشکل این ارور چیههه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaressaei97 1 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ لطفا کمکم کنید برای هر سورسی که دانلود میکنم اول این ارورمیاد چکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، rezaressaei97 گفته است : با سلام به اساتید گل لطفا بم بگید مشکل این ارور چیههه؟؟ سلام فایل android.jar را در بخش (Tools - Configure Paths) در SDK بروز رسانی کنید و api 25 به بعدرو نصب کنید وبه بیسیک فور آدرسش رو بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaressaei97 1 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۷ با سلام ادرس دادم نشد چکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ این لینک رو ببینید: مشکل در b4a - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.