rezaressaei97 1 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2018 با سلام به اساتید گل لطفا بم بگید مشکل این ارور چیههه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaressaei97 1 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2018 لطفا کمکم کنید برای هر سورسی که دانلود میکنم اول این ارورمیاد چکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2018 در 10 ساعت قبل، rezaressaei97 گفته است : با سلام به اساتید گل لطفا بم بگید مشکل این ارور چیههه؟؟ سلام فایل android.jar را در بخش (Tools - Configure Paths) در SDK بروز رسانی کنید و api 25 به بعدرو نصب کنید وبه بیسیک فور آدرسش رو بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaressaei97 1 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2018 با سلام ادرس دادم نشد چکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 2 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2018 این لینک رو ببینید: مشکل در b4a - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.