رفتن به مطلب
  • 0

فارسی نویسی در دیتابیس آنلاین


hamedafrough

سوال

سلام خداقوت

من در جدولم در دیتابیس آنلاین برای هر فیلد گزینه پرشین یو تی اف ۸ رو انتخاب کردم اما وقتی از طریق اپ اسم میدم به برنامه اونها رو ناخوانا ذخیره می کنه و در اپ ناخوانا هم لود میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

 

مشکل بعدی اینه که وقتی یک رکورد رو وارد می کنم مثلا شماره اش میشه یک وقتی پاکش میکنم باقی رکورد ها از دو شروع میشن و جای یک پر نمیشه

الان من بیست تا رکود دارم که ما بینشون برخی رو پاک کردم اما شماره گذاری درست نمیشه و جای شماره پاک شده خالی می مونه!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام 

این کد رو توی فایل php اضافه کن فک کنم مشکل خواندن اطلاعات با افبای فارسی برطرف بشه. برای من که درست شد.

;("mysqli_query($con, "SET NAMES utf8

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 25 آذر 1398 در 13:25، hamedafrough گفته است :

سلام خداقوت

من در جدولم در دیتابیس آنلاین برای هر فیلد گزینه پرشین یو تی اف ۸ رو انتخاب کردم اما وقتی از طریق اپ اسم میدم به برنامه اونها رو ناخوانا ذخیره می کنه و در اپ ناخوانا هم لود میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

 

مشکل بعدی اینه که وقتی یک رکورد رو وارد می کنم مثلا شماره اش میشه یک وقتی پاکش میکنم باقی رکورد ها از دو شروع میشن و جای یک پر نمیشه

الان من بیست تا رکود دارم که ما بینشون برخی رو پاک کردم اما شماره گذاری درست نمیشه و جای شماره پاک شده خالی می مونه!!!

سلام

 

لینک زیر مشاهده نمایید

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 25 آذر 1398 در 13:25، hamedafrough گفته است :

سلام خداقوت

من در جدولم در دیتابیس آنلاین برای هر فیلد گزینه پرشین یو تی اف ۸ رو انتخاب کردم اما وقتی از طریق اپ اسم میدم به برنامه اونها رو ناخوانا ذخیره می کنه و در اپ ناخوانا هم لود میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

 

مشکل بعدی اینه که وقتی یک رکورد رو وارد می کنم مثلا شماره اش میشه یک وقتی پاکش میکنم باقی رکورد ها از دو شروع میشن و جای یک پر نمیشه

الان من بیست تا رکود دارم که ما بینشون برخی رو پاک کردم اما شماره گذاری درست نمیشه و جای شماره پاک شده خالی می مونه!!!

سلام دوست عزیز

پس از مشخص کردن نوع فارسی برای فیلد مورد نظر ، در کدنویسی سمت سرور یا هاست ، در دستور اضافه  یا آپدیت شدن رکورد پیش از مقدار فیلد کارکتر N قرار بدین.

'تست'N

مورد بعدی یک امر طبیعی است. انتظار ندارید که با حذف یک رکورد شماره ID تغییر کند !

اگر تصمیم دارید کلا رکورد ها را حذف و اعداد ریست شوند از دستور truncate استفاده کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام داداش
ممنونم از جوابتون
یعنی اینطوری کنم کدها رو؟

try {
    $conn = new PDO("mysql:host=$servername;dbname=$dbname", $username, $password);
    // set the PDO error mode to exception
    $conn->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
    $sql = "INSERT INTO tblusers1(famili, nam)
    VALUES (n'famili', n'nam')";
    // use exec() because no results are returned
    $conn->exec($sql);
    echo "New record created successfully";
    }
catch(PDOException $e)
    {
    echo $sql . "<br>" . $e->getMessage();
    }

$conn = null;
?> 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 29 آذر 1398 در 01:24، fun_code گفته است :

سلام دوست عزیز

پس از مشخص کردن نوع فارسی برای فیلد مورد نظر ، در کدنویسی سمت سرور یا هاست ، در دستور اضافه  یا آپدیت شدن رکورد پیش از مقدار فیلد کارکتر N قرار بدین.

'تست'N

مورد بعدی یک امر طبیعی است. انتظار ندارید که با حذف یک رکورد شماره ID تغییر کند !

اگر تصمیم دارید کلا رکورد ها را حذف و اعداد ریست شوند از دستور truncate استفاده کنید.

اقا خدا خیرت بده
درست شد فارسی نویسیه
ممنونم

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...