رفتن به مطلب
  • 0

جمع کردن خانه های دیتابیس باهم


batman123

سوال

سلام به همه

من یک ستون توی جدول دیتابیسم دارم که توی هر فیلدی یک عدد هست

clock_dial.png

حالا من میخوام که این اعداد رو باهم جمع کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید چه طوری میتونم این کارو بکنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 11 دقیقه قبل، batman123 گفته است :

سلام به همه

من یک ستون توی جدول دیتابیسم دارم که توی هر فیلدی یک عدد هست

clock_dial.png

حالا من میخوام که این اعداد رو باهم جمع کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید چه طوری میتونم این کارو بکنم

سلام میتونید از دستور زیر استفاده کنید.

Dim cur As Cursor
cur = Sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) FROM Table")
cur.position = 0

Log(cur.GetString("SUM(avg)"))

خدمت شما:53:

فقط بجای کلمه Table نام تیبل خودتون رو بنویسید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الگوریتم خاصی نداره.

فقط هروقت خواستین مجموع اعداد یک فیلد رو بدست بیارین از دستور  زیراستفاده کنید:

SELECT SUM(نام فیلد) FROM نام تیبل

همین:yes:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 19 دی 1398 در 01:27، Salar82 گفته است :

سلام میتونید از دستور زیر استفاده کنید.

Dim cur As Cursor
cur = Sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) FROM Table")
cur.position = 0

Log(cur.GetString("SUM(avg)"))

خدمت شما:53:

فقط بجای کلمه Table نام تیبل خودتون رو بنویسید.

دوست عزیز

کدی که قرار دادید چیزی بر نمیگردونه و اشتباه هست !

 

شما اول باید مقدار در یک متغییر ذخیره کنید که با AS انجام میشه

   cur = sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) as totalnumbers FROM TABLE")
cur.position=0
   Log(cur.GetString("totalnumbers"))

 

روش دیگه هم هست که با متود ExecQuerySingleResult انجام میشه ولی کد کلا تغییر میکنه

موفق باشید!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، batman123 گفته است :

متاسفانه این خطارو میده:

BT_logo.png

حالا باید چی کار کنم؟!

من خودم دارم از این کد تو پروژم استفاده می کنم.

 

البته این نکته رو داشته باشین که

اگر دیتابیستون رو آپدیت کردید، موقع اجرا روی شبیه ساز، حتماً برنامه و فایل دیتابیسی که تو حافظه ذخیره کردین رو پاک کنید. تا دیتابیس روی شبیه ساز هم آپدیت بشهو همچنین فیلدتون هم باید از نوع اینتیجر باشه.

چون الان داره میگه فیلد avg تو دیتابیس وجد ندارد.

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، batman123 گفته است :

متاسفانه این خطارو میده:

BT_logo.png

حالا باید چی کار کنم؟!

البته شما یه اشتباهی هم کردین.

در خط 418 اگر می خواین بین SUM و (avg) فاصله بذارید، حتماً باید در خط 420 هم بین SUM و (avg) هم فاصله بذاری.

برعکسش هم همینطور

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...