رفتن به مطلب

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • 0
batman123

جمع کردن خانه های دیتابیس باهم

سوال

batman123    1

سلام به همه

من یک ستون توی جدول دیتابیسم دارم که توی هر فیلدی یک عدد هست

clock_dial.png

حالا من میخوام که این اعداد رو باهم جمع کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید چه طوری میتونم این کارو بکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

Salar82    275
در 11 دقیقه قبل، batman123 گفته است :

سلام به همه

من یک ستون توی جدول دیتابیسم دارم که توی هر فیلدی یک عدد هست

clock_dial.png

حالا من میخوام که این اعداد رو باهم جمع کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید چه طوری میتونم این کارو بکنم

سلام میتونید از دستور زیر استفاده کنید.

Dim cur As Cursor
cur = Sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) FROM Table")
cur.position = 0

Log(cur.GetString("SUM(avg)"))

خدمت شما:53:

فقط بجای کلمه Table نام تیبل خودتون رو بنویسید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Salar82    275

الگوریتم خاصی نداره.

فقط هروقت خواستین مجموع اعداد یک فیلد رو بدست بیارین از دستور  زیراستفاده کنید:

SELECT SUM(نام فیلد) FROM نام تیبل

همین:yes:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr Silence    105
در در 19 دی 1398 در 01:27، Salar82 گفته است :

سلام میتونید از دستور زیر استفاده کنید.


Dim cur As Cursor
cur = Sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) FROM Table")
cur.position = 0

Log(cur.GetString("SUM(avg)"))

خدمت شما:53:

فقط بجای کلمه Table نام تیبل خودتون رو بنویسید.

دوست عزیز

کدی که قرار دادید چیزی بر نمیگردونه و اشتباه هست !

 

شما اول باید مقدار در یک متغییر ذخیره کنید که با AS انجام میشه

   cur = sql.ExecQuery("SELECT SUM(avg) as totalnumbers FROM TABLE")
cur.position=0
   Log(cur.GetString("totalnumbers"))

 

روش دیگه هم هست که با متود ExecQuerySingleResult انجام میشه ولی کد کلا تغییر میکنه

موفق باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Salar82    275
در 11 ساعت قبل، batman123 گفته است :

متاسفانه این خطارو میده:

BT_logo.png

حالا باید چی کار کنم؟!

من خودم دارم از این کد تو پروژم استفاده می کنم.

 

البته این نکته رو داشته باشین که

اگر دیتابیستون رو آپدیت کردید، موقع اجرا روی شبیه ساز، حتماً برنامه و فایل دیتابیسی که تو حافظه ذخیره کردین رو پاک کنید. تا دیتابیس روی شبیه ساز هم آپدیت بشهو همچنین فیلدتون هم باید از نوع اینتیجر باشه.

چون الان داره میگه فیلد avg تو دیتابیس وجد ندارد.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Salar82    275
در 11 ساعت قبل، batman123 گفته است :

متاسفانه این خطارو میده:

BT_logo.png

حالا باید چی کار کنم؟!

البته شما یه اشتباهی هم کردین.

در خط 418 اگر می خواین بین SUM و (avg) فاصله بذارید، حتماً باید در خط 420 هم بین SUM و (avg) هم فاصله بذاری.

برعکسش هم همینطور

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×
×
  • جدید...