esmaeil57 64 ارسال شده در 24 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2015 سلام یه برنامه قبلا گذاشته بودم ولی ظاهرا روی گوشی بعضی از دوستان خطا میداد. این برنامه رو با کتابخونه ای که دوست عزیزمون آقای hamidssss زحمتش رو کشیدن و گذاشتن توی سایت نوشتم . دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن. رمز فایل : basic4android.org Taghvim (ver. 2).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 24 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2015 عزیزدلم سورستون فایل کم داره ... Export as Zip کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 25 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 منظورتون از فایل کم داره چیه؟!!! اگه منظورتون کتابخونه است که گفتم با کتابخونه ای که آقای hamidssss گذاشتن نوشته شده. شما اون رو دانلود کنین اول. ضمنا رمز فایل زیپ هم basic4android.org هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 عزیزدلم سورستون فایل کم داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلامیه برنامه قبلا گذاشته بودم ولی ظاهرا روی گوشی بعضی از دوستان خطا میداد. این برنامه رو با کتابخونه ای که دوست عزیزمون آقای hamidssss زحمتش رو کشیدن و گذاشتن توی سایت نوشتم . دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن. رمز فایل : basic4android.org سلام اسماعیل جان قابل شما همه بچه های انجمن رو نداره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 29 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 عزیزدلم سورستون فایل کم داره میشه لطفا اسکرین شات خطا رو بذارین؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peiman3d 4 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2015 لینک کتابخانه رو هم لطف کنید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.