esmaeil57 64 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام یه برنامه قبلا گذاشته بودم ولی ظاهرا روی گوشی بعضی از دوستان خطا میداد. این برنامه رو با کتابخونه ای که دوست عزیزمون آقای hamidssss زحمتش رو کشیدن و گذاشتن توی سایت نوشتم . دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن. رمز فایل : basic4android.org Taghvim (ver. 2).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزدلم سورستون فایل کم داره ... Export as Zip کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورتون از فایل کم داره چیه؟!!! اگه منظورتون کتابخونه است که گفتم با کتابخونه ای که آقای hamidssss گذاشتن نوشته شده. شما اون رو دانلود کنین اول. ضمنا رمز فایل زیپ هم basic4android.org هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزدلم سورستون فایل کم داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامیه برنامه قبلا گذاشته بودم ولی ظاهرا روی گوشی بعضی از دوستان خطا میداد. این برنامه رو با کتابخونه ای که دوست عزیزمون آقای hamidssss زحمتش رو کشیدن و گذاشتن توی سایت نوشتم . دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن. رمز فایل : basic4android.org سلام اسماعیل جان قابل شما همه بچه های انجمن رو نداره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزدلم سورستون فایل کم داره میشه لطفا اسکرین شات خطا رو بذارین؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peiman3d 4 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ لینک کتابخانه رو هم لطف کنید بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.