اندرویدستان 90 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ سلام من وقتی از کتابخانه RuntimePermissions استفاده میکنم موقع کامپایل خطای زیر میده. چیکار کنم؟ هربار میرم و پوشه مورد نظر رو پاک میکنم تا درست بشه. اگه راه حلی داره میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ در در 25 اسفند 1398 در 21:22، نورنما گفته است : سلام در نام پوشه پروژه تان و همینطور پوشه sdk و اینها ، نباید فاصله خالی یا نقطه وامثال اون داشته باشید b4a در چنین مواردی مشکل داره وخطا میده ... (نام پوشه Android Programs و Ir.spd) را اصلاح نمایید. فایل رو کلا گذاشتم داخل مسیر زیر ولی باز هم خطا داد c:\spd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، farsroom گفته است : فایل رو کلا گذاشتم داخل مسیر زیر ولی باز هم خطا داد c:\spd پوشه sdk چطور؟ آدرس پوشه sdk رو بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، نورنما گفته است : پوشه sdk چطور؟ آدرس پوشه sdk رو بفرستید آدرس پوشه E:\SDK لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، farsroom گفته است : سلام من وقتی از کتابخانه RuntimePermissions استفاده میکنم موقع کامپایل خطای زیر میده. چیکار کنم؟ هربار میرم و پوشه مورد نظر رو پاک میکنم تا درست بشه. اگه راه حلی داره میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون شاید مشکل از مسیر پروژه باشه. پروژه رو تویه مسیر دیگه که نقطه و خط فاصله و اینجور چیزایی نداره درست کنید و تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ این مشکل از sdk هست sdk رو از SdkManager دوباره نصب کنید یا android.jar بزارید روی یک نسخه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، Mr Silence گفته است : این مشکل از sdk هست sdk رو از SdkManager دوباره نصب کنید یا android.jar بزارید روی یک نسخه دیگه سلام گذاشتم ولی نشد در 7 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : شاید مشکل از مسیر پروژه باشه. پروژه رو تویه مسیر دیگه که نقطه و خط فاصله و اینجور چیزایی نداره درست کنید و تست کنید روی یک مسیر بدون فاصله هم گذاشتم ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، farsroom گفته است : سلام من وقتی از کتابخانه RuntimePermissions استفاده میکنم موقع کامپایل خطای زیر میده. چیکار کنم؟ هربار میرم و پوشه مورد نظر رو پاک میکنم تا درست بشه. اگه راه حلی داره میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون سلام به این لینک تو سایت مرجع یه نگاه بندازین، احتمالاً مشکلتون حل بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، farsroom گفته است : سلام من وقتی از کتابخانه RuntimePermissions استفاده میکنم موقع کامپایل خطای زیر میده. چیکار کنم؟ هربار میرم و پوشه مورد نظر رو پاک میکنم تا درست بشه. اگه راه حلی داره میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون سلام در نام پوشه پروژه تان و همینطور پوشه sdk و اینها ، نباید فاصله خالی یا نقطه وامثال اون داشته باشید b4a در چنین مواردی مشکل داره وخطا میده ... (نام پوشه Android Programs و Ir.spd) را اصلاح نمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
من وقتی از کتابخانه RuntimePermissions استفاده میکنم موقع کامپایل خطای زیر میده.
چیکار کنم؟
هربار میرم و پوشه مورد نظر رو پاک میکنم تا درست بشه.
اگه راه حلی داره میشه کامل توضیح بدید؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.