tarf 1 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام دوستان یک مشکلی بر خوردم که واقعا ساده اما در عین حال پیچیده است. یک برنامه درست کردم که به صورت آنلاین کار می کنه و با استفاده از متود جیسون می فرسته و دریافت می کنه یک قسمت از پارامتر داخل URL باید تاریخ بفرسته تاریخ رو با استفاده از DatePicker میگیرم و DatePicker هم شمسی هستش منتها من باید برای سرور میلادی بفرستم تاریخی از کاربر میگیرم رو با استفاده از کتابخانه ی ManamPersianDateUltimate به میلادی تبدیل می کنم همه چیزش درسته منتها تنها مشکلی که دارم کارکتر تاریخ رو به فارسی ارسال می کنه به همین خاطر سرور خطا میده در صورت که باید انگلیسی بفرسته هر کار می کنم کارکترهاش انگلیسی نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید: عکس زیر لاگی هست که گرفتم الان باید چی کار کنم که اینا رو انگلیسی بر گردونه؟ راستی توی لیبل هم گذاشتم ولی فایده ای نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام اینم کد تبدیل اعداد فارسی به لاتین: Sub fa2en(a As String) As String Dim fa As String = "۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹" For la = 0 To 9 a=a.Replace(fa.SubString2(la,la+1),la) Next Return a End Sub Sub FaToEn(Num As String) As String Dim st As String For i=0 To Num.Length-1 Select Num.CharAt(i) Case Chr(1776) ,Chr(1632) st=st&0 Case Chr(1777) ,Chr(1633) st=st&1 Case Chr(1778) ,Chr(1634) st=st&2 Case Chr(1779) ,Chr(1635) st=st&3 Case Chr(1780) ,Chr(1636) st=st&4 Case Chr(1781) ,Chr(1637) st=st&5 Case Chr(1782) ,Chr(1638) st=st&6 Case Chr(1783) ,Chr(1639) st=st&7 Case Chr(1784) ,Chr(1640) st=st&8 Case Chr(1785) ,Chr(1641) st=st&9 End Select Next Return st End Sub Sub ConvertFA2EN (Content As String) As String Dim Res As String = Content Res = Res.Replace("۰", "0") Res = Res.Replace("۱", "1") Res = Res.Replace("۲", "2") Res = Res.Replace("۳", "3") Res = Res.Replace("۴", "4") Res = Res.Replace("۵", "5") Res = Res.Replace("۶", "6") Res = Res.Replace("۷", "7") Res = Res.Replace("۸", "8") Res = Res.Replace("۹", "9") Return Res End Sub تمامی این کدها داخل انجمن بودن .... موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tarf 1
سلام دوستان
یک مشکلی بر خوردم که واقعا ساده اما در عین حال پیچیده است.
یک برنامه درست کردم که به صورت آنلاین کار می کنه و با استفاده از متود جیسون می فرسته و دریافت می کنه
یک قسمت از پارامتر داخل URL باید تاریخ بفرسته
تاریخ رو با استفاده از DatePicker میگیرم و DatePicker هم شمسی هستش
منتها من باید برای سرور میلادی بفرستم
تاریخی از کاربر میگیرم رو با استفاده از کتابخانه ی ManamPersianDateUltimate به میلادی تبدیل می کنم
همه چیزش درسته منتها تنها مشکلی که دارم کارکتر تاریخ رو به فارسی ارسال می کنه
به همین خاطر سرور خطا میده
در صورت که باید انگلیسی بفرسته
هر کار می کنم کارکترهاش انگلیسی نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید: عکس زیر لاگی هست که گرفتم
الان باید چی کار کنم که اینا رو انگلیسی بر گردونه؟
راستی توی لیبل هم گذاشتم ولی فایده ای نداشت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.