رفتن به مطلب
  • 0

کمک برای آریا لیست ویو


susa

سوال

سلام خدمت اساتید

بنده 2 کمک از میخوام ازتون

1. میخوام توی اپلیکیشن لود لیمیت بدم با آریا لیست ویو ولی کدش رو بلد نیستم لطف کنید کد نمونه رو بنویسید چون هرچی گشتم نبود

 

2. میخوام یه لیوت واسه اپلیکیشن سایت موزیک درست کنم 6 لیست داشته باشه 1 عکس 5 متن نمیدونم چطور اضاف کنم به یه لیوت اینا رو

 

کمک کنید لطف میکنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

داداش برای این کار از رسیایکلر استفاده کن لیست ویو دیگه منصوخ شده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کار با ریکلایس خیلی سخته

در 3 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است :

داداش برای این کار از رسیایکلر استفاده کن لیست ویو دیگه منصوخ شده

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقایون حالا که کسی نمیتونه یاد بده بنده هزینه ساخت لیوت رو پرداخت میکنم هرکی میتونه واسم انجام بده

این آیدی تلگراممه اونجا پیام بدید : omidtohidi73

@ امین شاهدی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقایانه اساتید این لیست ویوو که کار خودتونه یعنی نمیتونید این درخواسته منو انجام بدید؟ رایگان که نمیخوام هزینشو پرداخت میکنم

هم واسه لیست ویو میخوام باشه هم گرید ویو

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 19 دقیقه قبل، susa گفته است :

آقایانه اساتید این لیست ویوو که کار خودتونه یعنی نمیتونید این درخواسته منو انجام بدید؟ رایگان که نمیخوام هزینشو پرداخت میکنم

هم واسه لیست ویو میخوام باشه هم گرید ویو

دوست عزیز. این کتابخونه بیشتر از یک ساله که از انجمن و فروشگاه برداشته شده به خاطر عدم پشتیبانی سازنده. و کتابخونه ریسایکلرویو جایگزینش شده. جواب شما رو هم دوستانی که این کتابخونه رو باش کار کردن باید بدن.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

دوست عزیز. این کتابخونه بیشتر از یک ساله که از انجمن و فروشگاه برداشته شده به خاطر عدم پشتیبانی سازنده. و کتابخونه ریسایکلرویو جایگزینش شده. جواب شما رو هم دوستانی که این کتابخونه رو باش کار کردن باید بدن.

خب کتابخانه ریسایکلرویو خیلی کار باهاش سخته

من هم میخوام گرید ویو بسازم هم لیست ویو آموزش صافی هم واسش نیس گنگه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 22 دقیقه قبل، susa گفته است :

خب کتابخانه ریسایکلرویو خیلی کار باهاش سخته

من هم میخوام گرید ویو بسازم هم لیست ویو آموزش صافی هم واسش نیس گنگه

این همه آموزش برای ریسایکلرویو تولید کردیم دوست عزیز. گذشته از اینها هر کتابخونه ای پیچیدگیای مخصوص به خودشو داره. اگه قرار باشه یه چیزی چون سخته برنامه نویس سمتش نره که دیگه پیشرفتی وجود نداره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 4 اردیبهشت 1399 در 18:06، susa گفته است :

سلام خدمت اساتید

بنده 2 کمک از میخوام ازتون

1. میخوام توی اپلیکیشن لود لیمیت بدم با آریا لیست ویو ولی کدش رو بلد نیستم لطف کنید کد نمونه رو بنویسید چون هرچی گشتم نبود

 

2. میخوام یه لیوت واسه اپلیکیشن سایت موزیک درست کنم 6 لیست داشته باشه 1 عکس 5 متن نمیدونم چطور اضاف کنم به یه لیوت اینا رو

 

کمک کنید لطف میکنید

سلام 

اساتید درست می فرمایند ، کتابخانه دیگه پشتیبانی نمیشه ، ریسایکلر ویو رو هم بهتره یادبگیرید....

الان چون تمرکزم توی یک تعداد کاردیگه هست ، امکان پاسخ برایم نیست ولی همین  متن زیر رو الان از داخل سیستمم سرچ کردم برای لیمیت دادن آریا لیست ویو (گریدویو) پیدا کردم و برایتان فرستادم تا خودتان گلیمتان را از آب دربیاورید ان شاء الله . چون متن برای خیلی وقت پیشه ، حالا نمیدانم متن مال خودمه یا مال اساتید انجمن ! 

بفرمایید: 

 شما فقط باید دنبال دونستن تعداد آیتمهایی که نمایش داده میشن باشیدو وقتی لیمیت میدین همون تعداد یا تعدادی نزدیک به اون رو فراخوانی کنید ونمایش بدید! 

یه راه  برای  لیمیت دادن اریا لیست ویو : هنگام دادن متن به لیست ها چون گرید ویو استفاده میکنیدومعمولا متن دوم هم برای سطر دوم لیست چندان نیاز نمیشه  متن سطر دوم لیست  رو مخفی کنید (توسط xml اندازه متن رو صفر کنید) و هر آرایه ای از دیتابیس که بعدا جهت مثلا tag - sender و لیمیت دادن لیست ویو به دردتان خواهد خورد رو مثل مثال زیر داخل  متن سطر دوم لیست ویو بگذاریدوبا شارپ "#" بین انها فاصله بیاندازید. 

l2.Add(m.Get("id")&"#"&m.Get("name")&"#"&m.Get("lastname")&"#"&m.Get("pasword")).....
حالا واسه لیمیت دادن آریا لیست ویو : 

 از   Sub list_onscroll    استفاده کنید و

با FirstVisibleItem    اولین آیتمی که در اول صفحه نمایش داده میشه رو پیدا کنید و

بعدش با arialistview.GetLabelTextbyID("text2",FirstVisibleItem  )       متن سطر دوم رو فراخوانی کنید و مثلا (id) موجود در دیتابیس متعلق به سطر مورد نظر رو با دستور regex از سایر  عبارات جدا کنید (اگه به سایر عبارات نیاز نداشته نباشیدکه ازاول فقط در بالا m.get("id")    رو به سطر دوم لیست اضافه کنید)    

حالا قصد دارید موقع نمایش در هرصفحه چندتا سطر از لیست ویو نمایش داده بشه مثلا 12 آیتم رو میخواین نمایش بده ، خب دیگه تمامه . این چند عدد رو به php پست و ارسال کنید:

1- عدد Id

2- تعداد آیتمهایی که فراخوانی میشه و  در  صفحه فقط اونا نمایش داده میشه !  x= 12   (البته پست کردن این هم نیاز نیست میتونید در داخل php این عدد رو خودتون وارد کنید ولی اگر بخواین در نمایش افقی و عمودی تعدادآیتمها متغییر باشه این عدد را باید ازداخل برنامه پست کنید)

--------

حالا در داخل فایل php : 

مقدار id ان سطر رو که در php در متغیر $id  در یافت کرده اید رو میگید که برنامه بره و اون شماره رو پیدا کنه و از محل اون شماره تا 12 ایتم رو بگیره و به بیسیک فور جهت نمایش در صفحه ارسال کنه .  (به شرطی که هیچ وقت مقدار id دیتابیس رو دستی ندهیدوبگذارید خودکار خودش مقدار دهی بشه )

$result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM $tablename WHERE id = '$id' BY ID ASC limit 1,12");  ///سطر آی دی رو پیدا میکنه و ازاون سطر تا 12 تای بعدی رو نمایش میده 
$result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM $tablename WHERE id = '$id' BY ID ASC limit 1, ".$lim);///به تعداد ارسالی ازبرنامه آیتم هارونمایش میده =$lim


حالا برگردید به همان قسمت Sub list_onscroll:

یه شرط بذارید که اگر FirstVisibleItem    +12 برابر یا بزرگتر از تعدادکل سطرهای دیتابیس بود انگاه دیگه ادامه نده .

اخرسر این کدراهم بعدش  بذارید

------

توی قسمت جیسون هم l1,l2,l3 رو clear کنید و دوباره بامقادیرجدید مقداردهی کنید .

البته بعدازاینهمه کار ،برای اینکه هروقت سطرها حرکت واسکرول میخورن هی به دیتابیس وپی اچ پی مراجعه نکنه وسرعت نرم افزار پایین نیاد! بهتره 


Try
adapter.NotifyDataSetChanged
Catch
    
End Try
 -----------
_________________________________________________________

2- *برای جواب سوال دومتان هم این نمونه سورس دوم رو هم ببینید که خیلی وقت پیش از انجمن برداشته بودم :

http://s10.picofile.com/file/8395240642/_layout_new_AriaListVIew.rar.html

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 7 اردیبهشت 1399 در 01:58، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این همه آموزش برای ریسایکلرویو تولید کردیم دوست عزیز. گذشته از اینها هر کتابخونه ای پیچیدگیای مخصوص به خودشو داره. اگه قرار باشه یه چیزی چون سخته برنامه نویس سمتش نره که دیگه پیشرفتی وجود نداره.

این خطا رو چطور حل کنم؟

Maven artifact not found: androidx.core/core

 

هرچی توی sdk manager میگردم پیداش نمیکنم واسه نصب

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 ساعت قبل، susa گفته است :

این خطا رو چطور حل کنم؟

Maven artifact not found: androidx.core/core

 

هرچی توی sdk manager میگردم پیداش نمیکنم واسه نصب

اگه مشکلتون مربوط به ریسایکلرویو هست لطفا تو تاپیک خودش سوالات رو مطرح کنید. در ضمن پوشه extra برای  androidx توی تاپیک موجوده.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...