رفتن به مطلب

سوال

b4xcenterb    5

سلام خدمت همه دوستان من یه سبد خرید دارم که کاربر کالاهای مورد نیازشو به سبد خرید اضافه میکنه تا اینجا مشکلی ندارم اما تو حذف اطلاعات مشکل دارم کدهامو پیوست میکنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

hjxr_capture1.png

i7j0_capture2.png

ejgc_capture3.png

1zdu_capture5.png

0hb_capture6.png

اون تکه کد رندوم استرینگ به هر کالا یه شناسه یکتا میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
Salar82    505

سلام دوست عزیز

چیزی که نوشتین برای حذف، از لحاظ اصولی اشتباس. از این استفاده کنید:

Sql1.ExecNonQuery2("DELETE FROM tbl1 WHERE code = ?", Array As String(lbl.Tag))

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
مجید آرتا    5,842

سلام

خب منطقیش اینه که شما اولا یک شرط بنویسید که آیا مقداری در پروپرتی Tag  ما وجود داره یا خیر ؟

همون عمل اعتبارسنجی مرسوم خودمون که چک کنیم مقدار null  یا هیچ به ورودی کوئری ارسال نکنیم.

به عنوان مثال شما اول بیا مقدار تگ رو بریز توی یک متغییر از نوع String و چک کن مقادیری نداشت یه پیغامی بده بهمون.

Private lblTagValue As String = lbl.Tag
If lblTagValue.Length <= 0 Or lblTagValue = "" Or lblTagValue = Null Then
	Log("هیچ داده ای برای حذف وجود ندارد.")
End If

احتمال داره خطاتون بابت این مورد باشه.تست کنید و نتیجه رو اعلام کنین.

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
b4xcenterb    5
در 21 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است :

سلام

خب منطقیش اینه که شما اولا یک شرط بنویسید که آیا مقداری در پروپرتی Tag  ما وجود داره یا خیر ؟

همون عمل اعتبارسنجی مرسوم خودمون که چک کنیم مقدار null  یا هیچ به ورودی کوئری ارسال نکنیم.

به عنوان مثال شما اول بیا مقدار تگ رو بریز توی یک متغییر از نوع String و چک کن مقادیری نداشت یه پیغامی بده بهمون.


Private lblTagValue As String = lbl.Tag
If lblTagValue.Length <= 0 Or lblTagValue = "" Or lblTagValue = Null Then
	Log("هیچ داده ای برای حذف وجود ندارد.")
End If

احتمال داره خطاتون بابت این مورد باشه.تست کنید و نتیجه رو اعلام کنین.

سلام اقای ارتا متاسفانه رفع نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
b4xcenterb    5

سلام مجدد ممنونم از لطفتون

سورس خدمتتون این سورس فقط برای خطایابی بود نه رو دیزان کار شده نه انچنان رو کد نویسی

q727_photo_2020-09-16_21-27-15.jpg

 

 

hn7b_photo_2020-09-16_21-27-19.jpg

سورس فقط با سوایپ جابجا میشه

فقط یه نکته ممنون میشم یه راهنمایی کنید برای مورد دوم این که الان کاربر به سبد خرید اضاف کنه اضافه میشه به درستی اماباید کاربر برنامه رو ببنده دوباره باز کنه تا لیستشو ببینه این چیکار باید کنه تا در لحظه اعمال بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
b4xcenterb    5
در در 26 شهریور 1399 در 21:34، b4xcenterb گفته است :

سلام مجدد ممنونم از لطفتون

سورس خدمتتون این سورس فقط برای خطایابی بود نه رو دیزان کار شده نه انچنان رو کد نویسی

q727_photo_2020-09-16_21-27-15.jpg

 

 

hn7b_photo_2020-09-16_21-27-19.jpg

  • سورس فقط با سوایپ جابجا میشه

فقط یه نکته ممنون میشم یه راهنمایی کنید برای مورد دوم این که الان کاربر به سبد خرید اضاف کنه اضافه میشه به درستی اماباید کاربر برنامه رو ببنده دوباره باز کنه تا لیستشو ببینه این چیکار باید کنه تا در لحظه اعمال بشه

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 24 شهریور 1399 در 09:05، b4xcenterb گفته است :

hjxr_capture1.png

این خطا داره میگه که مقداری که میخواین حذف کنین معتبر نیست. چک کنید ببینید تگ رو درست میدید یا نه چون ظاهرا باید اینتجر بدید ولی استریگ میدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
b4xcenterb    5
در 10 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این خطا داره میگه که مقداری که میخواین حذف کنین معتبر نیست. چک کنید ببینید تگ رو درست میدید یا نه چون ظاهرا باید اینتجر بدید ولی استریگ میدید

ممنونم اقای شاهپیری عزیز.من سورس رو پیوست کردم.مشکل اولم حذف هست مشکل دوم اینکه کاربر به سبد خرید اضاف کرد در لحظه اضاف بشه الان باید از برنامه خارج بشی دوباره وارد بشی اعمال شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 36 دقیقه قبل، b4xcenterb گفته است :

ممنونم اقای شاهپیری عزیز.من سورس رو پیوست کردم.مشکل اولم حذف هست مشکل دوم اینکه کاربر به سبد خرید اضاف کرد در لحظه اضاف بشه الان باید از برنامه خارج بشی دوباره وارد بشی اعمال شده

دوست عزیز مشکل خیلی واضح و بدیهیه عرض شد خدمتتون که. مشکل توی متد زیر هست.

Sub Labeldelet_Click
	Dim lbl= Sender As Label
	sql1.ExecNonQuery2("DELETE FROM tbl1 WHERE code = ?", Array (lbl.tag))
	ItemListbasket.RemoveAt(lbl.Tag)
	HlvSHop.notifyItemRemoved(lbl.Tag)
	HlvSHop.notifyDataSetChanged
End Sub

توی خط (ItemListbasket.RemoveAt(lbl.Tag شما اومدین گفتین مثلا آیتم با پوزیشن "assdd" حذف بشه. اصن همچین چیزی ممکنه به نظرتون؟پوزیشن یک عدد هست نه استرینگ. باید اندیس رو بدین پس باید خط زیر رو تغییر بدین و یه عدد به عنوان تگ بهش بدین

Labeldelet.Tag=Item.code

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
b4xcenterb    5
در 9 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

دوست عزیز مشکل خیلی واضح و بدیهیه عرض شد خدمتتون که. مشکل توی متد زیر هست.


Sub Labeldelet_Click
	Dim lbl= Sender As Label
	sql1.ExecNonQuery2("DELETE FROM tbl1 WHERE code = ?", Array (lbl.tag))
	ItemListbasket.RemoveAt(lbl.Tag)
	HlvSHop.notifyItemRemoved(lbl.Tag)
	HlvSHop.notifyDataSetChanged
End Sub

توی خط (ItemListbasket.RemoveAt(lbl.Tag شما اومدین گفتین مثلا آیتم با پوزیشن "assdd" حذف بشه. اصن همچین چیزی ممکنه به نظرتون؟پوزیشن یک عدد هست نه استرینگ. باید اندیس رو بدین پس باید خط زیر رو تغییر بدین و یه عدد به عنوان تگ بهش بدین


Labeldelet.Tag=Item.code

 

ممنونم از لطفتون اقای شاهپیری بعضی وقتا اشتباه کوچیک باعث میشه وقت ادم تلف بشه ممنونم وقت گذاشتین.جسارتا ممنون میشم سوال دومم رو هم راهنمایی کنید

*کاربر میاد به سبد خریدش کالا اضاف میکنه برای اینکه در همون لحظه اعمال بشه کار خاصی باید انجام داد ؟

الان به درستی عمل میکنه کد اما باید برنامه بسته بشه و دوباره اجرا بشه تا     مقادیر وارد شده به سبد رو مشاهده کنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 3 ساعت قبل، b4xcenterb گفته است :

ممنونم از لطفتون اقای شاهپیری بعضی وقتا اشتباه کوچیک باعث میشه وقت ادم تلف بشه ممنونم وقت گذاشتین.جسارتا ممنون میشم سوال دومم رو هم راهنمایی کنید

*کاربر میاد به سبد خریدش کالا اضاف میکنه برای اینکه در همون لحظه اعمال بشه کار خاصی باید انجام داد ؟

الان به درستی عمل میکنه کد اما باید برنامه بسته بشه و دوباره اجرا بشه تا     مقادیر وارد شده به سبد رو مشاهده کنه

اول باید آیتم رو به لیست اضافه کنید بعد دستور notifyDataSetChanged رو بزنید تا تغییرات اعمال بشه

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...