رفتن به مطلب
  • 0

ارسال پیامک از داخل برنامه


nicetitle
 اشتراک گذاری

سوال

سلام

کسی کتابخونه ای برا ارسال پیامک از درون نرم افزار داره؟ (بدون رفتن به قست پیام های گوشی!)

کتابخونه ای که دارم وقتی متنی رو داخل برنامه مینویسی برای ارسال ارجاع میده به قسمت ارسال پیام گوشی که اینطوری این پیام داخل کوشی ذخیره میشه و مخاطب شماره رو میبینه، ولی من نمیخوام شماره رو ببینه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ ها 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

پست های محبوب

سلام و خوش آمد بهتون میگم. دوست عزیز حرف شما کاملا درسته. میشه از طریق PhoneEvents گزارش ارسال رو دریافت کرد که ارسال شده یا نه و دریافت شده یا نه... اما بنده توی جواب فقط اشاره کرده بودم به درخواس

من تست کردم Dim p As PhoneSms Sub Button1_Click p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False) End Sub اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه

سلام دوست گرامی اولین بخش برای ارسال صحیح فرستادن پیامه و دومی برای دلیور که خبر میده به دستش رسیده!شما نباید ترو فالس کنید که! اونو باید ترو بکنید و با phoneevent مقدارش رو برگردونید که از اون جا مت

ارسال های توصیه شده

  • 1

من تست کردم

Dim p As PhoneSms

Sub Button1_Click
   p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False)
End Sub

اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه رسید . نه میگه چی شد *vibre*

فقط SMS ارسال میشه اگه شارژ داشته باشید...

حتی از اپرانور ایرانسل پیغام نمیاد که شارژ شما کم شده *vibre*

توجه نکرده بودم . واسه خودم خیلی جالب بود.

بقیه هم تست کنن خبرشو بدن !

  • پسندیدن 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

شما با phone این کارو انجام میدی نمایش میده شمارتونو؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

همچین لایبرری فکر نکنم وجود داشته باشه . شما میتونید وقتی پیام Deliver شد پیام رو حذف کنید .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
شما با phone این کارو انجام میدی نمایش میده شمارتونو؟

نه...کتابخونه استیودن لایبرری...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
نه...کتابخونه استیودن لایبرری...

با کتابخانه ی phone این کارو انجام بدین مشکل حل میشه همونطور که مهدی توضیح دادن

موفق باشید

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
من تست کردم

Dim p As PhoneSms

Sub Button1_Click
   p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False)
End Sub

اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه رسید . نه میگه چی شد *vibre*

فقط SMS ارسال میشه اگه شارژ داشته باشید...

حتی از اپرانور ایرانسل پیغام نمیاد که شارژ شما کم شده *vibre*

توجه نکرده بودم . واسه خودم خیلی جالب بود.

بقیه هم تست کنن خبرشو بدن !

سلام

دوست گرامی اولین بخش برای ارسال صحیح فرستادن پیامه و دومی برای دلیور که خبر میده به دستش رسیده!شما نباید ترو فالس کنید که! اونو باید ترو بکنید و با phoneevent مقدارش رو برگردونید که از اون جا متوجه میشید که پیام دلیور شده حالا میتونی ی ناتیفیکشن درست کنید یا... بستگی به خودتون داره

  • پسندیدن 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

درود بر همه؛

دوستان من تازه بیسیک رو نصب کردم، امکانش هست بگید این متغیر هایی که تعریف می کنید رو چرا من ندارم؟

من Dim ms As phonesms رو تعریف می کنم این ارور رو میده:

Parsing code.                           Error
Error parsing program.
Error description: Unknown type: phonesms
Are you missing a library reference?
Occurred on line: 18
Dim ms As phonesms

ممنون

  • ذوق زده 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
Alireza Khoram مهمان
درود بر همه؛

دوستان من تازه بیسیک رو نصب کردم، امکانش هست بگید این متغیر هایی که تعریف می کنید رو چرا من ندارم؟

من Dim ms As phonesms رو تعریف می کنم این ارور رو میده:

Parsing code.                           Error
Error parsing program.
Error description: Unknown type: phonesms
Are you missing a library reference?
Occurred on line: 18
Dim ms As phonesms

ممنون

سلام hm92عزیز خوش آمدی به این انجمن

دوست من شما چون تازه شروع کردی بابیسیک 4 اندوید آشنایی نداری تو بیسیک 4 اندروید شما هر کاری که میخوای انجام بدی باید از لایبری مخصوص خودش استفاده کنی الان دوستان اومدن لایبری phoneرو اول فعال کردن

بعد متغیر تعریف کردن.که به احتمال 100 درصد شما لایبری رو فعال نکردی.

به تصویر زیر دقت کن:

89346437744206651523.gif

***موفق باشید***

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام شما یا لایبرری (کتابخونه) مخصوص خود کد رو نداریدیا تیکشونو نزدید

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

با این کتابخانه phone که برای برنامه ارسال اس ام اس هستش فقط میشه 72 کاراکتر رو ارسال کرد آیا برای ارسال پیامک های بالاتر از 2 کاراکتر میشه کاری کرد

من از کد زیر استفاده کردم جواب نداد

Sub Send1_Click
   If EditText1.Text= "" OR EditText2.Text="" Then 
       Msgbox("لطفا متن پیام را وارد کنید","اخطار")
           Else
   p.Send2(EditText1.Text,EditText2.Text,True,True)
   ph.Vibrate(1000)
   Dim Label6 , Label7 As Label
   Label6.Initialize("Label6")
   Label7.Initialize("Label7")
   Label6.text="ارسال شد"
   Label7.text=") بود"
   ToastMessageShow("پیام به شماره تلفن "&EditText1.text&" "&Label6.text,True)
'    ToastMessageShow(" متن پیام شما ("&EditText2.text&" "&Label7.text,True)

   End If
End Sub

Sub send(PhoneNumber As String, Text As String)
   Dim r As Reflector
       p.Send2(EditText1.Text,EditText2.Text,True,True)

   r.Target = r.RunStaticMethod("android.telephony.SmsManager", "getDefault", Null, Null)
   r.RunMethod4("sendTextMessage", Array As Object(PhoneNumber, Null, Text, Null, Null), _
       Array As String("java.lang.String", "java.lang.String", "java.lang.String", _
           "android.app.PendingIntent", "android.app.PendingIntent"))
End Sub

تا هم در قسمت Manifest Editor کد زیر را هم وارد کردم

AddPermission(android.permission.SEND_SMS)

باز هم نشد و اخطار میده

نمیشه کاری کرد تا پیامک های با حجم بیشتر و بالا تر ار 72 کاراکتر ارسال بشن

لطفا راهنمایی کنید....

  • پسندیدن 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

یه if بزار اگه از 72 کاراکتر بیشتر بود 72 تای اولو تو یه اس ام اس بفرسته بعدی ها رو جدا.

گوشی های قدیمی هم یه تنظیماتی داشت همین کارو می کرد.*خنده*

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
یه if بزار اگه از 72 کاراکتر بیشتر بود 72 تای اولو تو یه اس ام اس بفرسته بعدی ها رو جدا.

گوشی های قدیمی هم یه تنظیماتی داشت همین کارو می کرد.*خنده*

سلام عزیز میتونی کد بالا رو یه ویرایش کنی ؟

ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام عزیز دل کتابخانه ICOSStrings رو فعال کن.

از این کد اگه به کارت اومد استفاده کن.

Sub test
   If EditText1.Length > 76 Then
        Dim Ics As ICOSStrings
       Dim s As String
       s = EditText1.text
       Do While s.Length < 72
           s = Ics.StrLeft(s, 72)
           'Sending SmS process...
           s = Ics.StrRight(s, s.Length - 72)
       Loop
       'Sending SmS process...
   Else
       'Sending SmS process...
   End If
End Sub

به جای این خط کد روند ارسال اس ام استو بزار

'Sending SmS process...

کارش اینه که متنتو 72 کاراکتری بخش می کنه.

امیدوارم کار کنه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

دوست عزیز تازه نصب کردید ارتباطی به اینکه آگهیتون رو بالا نبرید نداره ...

شما یه دور Help اون رو مطالعه بفرمایید

پیروز باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
من تست کردم

Dim p As PhoneSms

Sub Button1_Click
   p.Send2("09366928285","www.Basic4Android.org",False,False)
End Sub

اصلا وقتی Button رو میزنی نه پیغامی نشون داده میشه. نه میگه رفت . نه میگه رسید . نه میگه چی شد *vibre*

فقط SMS ارسال میشه اگه شارژ داشته باشید...

حتی از اپرانور ایرانسل پیغام نمیاد که شارژ شما کم شده *vibre*

توجه نکرده بودم . واسه خودم خیلی جالب بود.

بقیه هم تست کنن خبرشو بدن !

سلام .

چجوری بعد از اینکه روی کلید کلیک شد .اون کلید بعد ازون غیر فعال بشه .یا پاک بشه و منظورم اینهه کاربر فقط یک بار بتونه روش کلیک کنه؟ *vibre*

ممنون میشم پاسخ بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

کتابخونه Phone رو میخواد که بصورت پیشفرض رو بیسیک هست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...