shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ به نام خدا سلام به همه ی دوستان نسخه دوم کتابخانه Farakhani رو براتون قرار دادم کار این کتابخانه ، اتصال به دیتابیس و فراخوانی اطلاعات با یک تنها یک خط هست امکانات: 1 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Single Line ListView 2 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Two Line ListView 3 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Two Line And Bitmap ListView 4 - فراخوانی متن از دیتابیس 5 - فراخوانی عکس از دیتابیس میشه گفت اگه از این کتابخونه استفاده کنید میتونید هر چیزی از دیتابیس رو در هر قالبی فراخوانی کنید. اگه مشکل یا پیشنهادی داشتید حتما بهم بگید امیدوارم براتون مفید باشه دانلود کتابخانه دانلود ویدیو آموزشی دانلود سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ فراخوانی متن از دیتابیس و نمایش آن در یک لیبل وجود داره ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اره 100 درصد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ فراخوانی متن از دیتابیس و نمایش آن در یک لیبل وجود داره ؟؟بله داره من خودم دارم استفاده میکنم.بسیار راحت و اسوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ داش بازش میکنم ارور میده واسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ چی ارور میده ، فایل فشرده ؟ کتابخونه رو از اول قرار دادم یه بار دیگه دانلود و تست کن بی زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ نه وقتی برنامه رو باز میکنم از کتابخونه انگار ارور میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اینی که دوباره قرار دادم رو تست کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اره همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اره همون ارور رو میده مشکلش برطرف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ کدوم دوباره دانلود کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ببین جایگزین لینک قبلی کردم همین الان بالای همین تایپک نوشته دانلود کتاخانه روش بزن دانلود کن و جایگزین قبلی مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ببین جایگزین لینک قبلی کردم همین الان بالای همین تایپک نوشته دانلود کتاخانه روش بزن دانلود کن و جایگزین قبلی مشکل حل میشه مرسی فدات مشکل حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنون از اقا شهاب واسه این کتاب خونه عالی ببخشید موضوع قدیمیو میارم بالا من توی استفاده از این کتاب خانه ی مشکلی داشتم وقتی روی ایتم های لیست ویو کلیک میکنم ک فراخوانی متن اجرا بشه با این خطا رو ب رو میشم ممنون میشم کسی کمکم کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید کسی نمیتونه کمکم کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام الیاس جان فک کنم یکی از ایتم هایی رو که برای فراخوانی متن لازم هست رو جا انداختی اگه بتونی اون خط کدت رو بذاری راحت تر ، من و بقیه ی دوستان راحت تر کمک میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ به نام خدا سلام به همه ی دوستان نسخه دوم کتابخانه Farakhani رو براتون قرار دادم کار این کتابخانه ، اتصال به دیتابیس و فراخوانی اطلاعات با یک تنها یک خط هست امکانات: 1 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Single Line ListView 2 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Two Line ListView 3 - فراخوانی اطلاعات دیتابیس در قالب Two Line And Bitmap ListView 4 - فراخوانی متن از دیتابیس 5 - فراخوانی عکس از دیتابیس میشه گفت اگه از این کتابخونه استفاده کنید میتونید هر چیزی از دیتابیس رو در هر قالبی فراخوانی کنید. اگه مشکل یا پیشنهادی داشتید حتما بهم بگید امیدوارم براتون مفید باشه دانلود کتابخانه دانلود ویدیو آموزشی دانلود سورس سلام من میخام یه متن از دیتابیس بگیره به شرطی که عدد جلوی ستون نشان 1 باشد میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز ای دی چی پس؟ بهتره شما توی تیتر هاتون اول ای دی هایی رو بگیرید که مثلا ستون نشان 1 دارن بعد بیاید متن رو بگیرید یه سورس اماده کرده بودم نمیتونم الان درست حسابی لینک بذارم خودتون یه سرچ بزنید ، سورس کد کتاب های چند جدولی احتمالا مشکلتون رو حل میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ آموزش رو دانلود کردم خوب بود کارمو راه انداخت .. منتهی اگه دقیقا بگید چطور واسه اون لیبل و اون عکس ک فراخوانی میشه اسکرول ویو قرار داد عالی میشه مثلا من این کد رو با کمک همین کتاب خونه واسه تست نوشتم اما اسکرول ویو ک میندازم روش کار نمیکنه ... اگه این کد رو اسکرول ویو بش اضاف کنید و کد اصلاح شده رو تو همین تاپیک قرار بدید ممنون میشم .. اینم کد : Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim label1 As Label Dim imageview1 As ImageView Dim imgdb As Bitmap Dim ScrollView1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") imageview1.Initialize("") label1.Initialize("") Dim farakhani1 As Farakhani farakhani1.FarakhaniMatn("db.db",Main.sql,Main.cur,"SELECT * FROM table WHERE id=",Main.livv,label1,"cnt") farakhani1.FarakhaniImage("db.db",Main.sql,Main.cur,"SELECT * FROM table WHERE id=",Main.livv,"img",imgdb) imageview1.Bitmap = imgdb ScrollView1.Panel.AddView(label1,2%x,18%y,96%x,98%y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز از کتابخانه textsetting استفاده کنید. سرچ بکنید توی انجمن در موردش بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.