reza2001 587 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ کسی از دوستان نسخه جدید تر این کتابخونه رو نداره ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز ورژن 1.2 کاملا سالم و کامله ! ورژن 1.3 و 1.4 ایرادات جزیی مثل Dip توی اکتویتی و یه مشکل دیگه حل شده که مطمعانا باهاشون سر و کار ندارین 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ آقای شاهدی میشه بگین این ارور چیه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ این ارور رو توی همین تاپیک و چند تا پس قبل شما جواب دادم : http://answercenter.ir/topic/4844-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-pushnotification-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-parse/page-2#entry39425 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من پوش رو میفرستم ولی وقتی جزییات رو میبینم مینویسه 0تا باز شده درصورتی که دوتا حداقل خودم بازکردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من پوش رو میفرستم ولی وقتی جزییات رو میبینم مینویسه 0تا باز شده درصورتی که دوتا حداقل خودم بازکردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ اون مثل اینکه باگه ، پوش ها باز میشه ولی track نمیشه توسط پارسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ آقای شاهدی شرمنده ، یه سوال دیگه ! وقتی با کد هایی که تو آموزش گفتین پوش میزدم میرفت همه چی هم خوب بود . اما فهمیدم وقتی روی لینک کلیک کنم به جای این که بره تو پکیجی که نوشتم میره تو آخرین صفحه ای که توی بازر بوده . مثلا من برنامه x رو تو بازار دیدم بعدش بازار رو بستم . وقتی پوش بزنم به جای اینکه بره تو برنامه ای که پکیجش رو وارد کردم میره تو برنامه X . یکی از دوستان گفت که باید بجای : If DataMap.Get("run") = True Then If DataMap.Get("app") <> "" Then End If End If بنویسم : If DataMap.Get("run") = True Then If DataMap.Get("package") <> "" Then End If End If اما باز هم وقتی پوش ارسال میکنم همون مشکل رو دارم . کل کد های اکتیویتی نوتیفیکیشن من این ها هستن : Sub Process_Globals Dim PreviousHash As String End Sub Sub Globals Dim aria As AriaMarkets End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.Title = "Notification" End Sub Sub Activity_Resume Dim title, msg, Alert, Hash, Channel As String Dim StartingIntent As Intent Dim JSON As JSONParser StartingIntent = Activity.GetStartingIntent JSON.Initialize(StartingIntent.GetExtra("com.parse.Data")) Dim DataMap As Map DataMap = JSON.NextObject Alert = DataMap.Get("alert") Hash = DataMap.Get("push_hash") Channel = StartingIntent.GetExtra("com.parse.Channel") title=DataMap.Get("title") Alert=DataMap.Get("alert") Log(DataMap.Get("package")) aria.Cafebazaar_SafheBarname(DataMap.Get("package")) If DataMap.Get("run") = True Then If DataMap.Get("package") <> "" Then End If End If If Hash <> PreviousHash Then title = "New Notification" PreviousHash = Hash Else title = "Old Notification" End If End Sub باید چیکار کنم ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ میره تو آخرین صفحه ای که توی بازر بوده ! ! جلل خالق :دی پکیج درست ارسال میشه ؟ بعد اینکه روی پوش کلیک کردید ببینید توی log پکیج رو درست میاد یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ این پیام رو میدم : { "alert": "this message just for test", "package": "imamhadi.rezamk", "title": "test" } کد های نوتیفیکیشن هم که تو پست قبلی دادم ! اما باز هم این مشکلو داره ! ایم از logs : نمیدونم مشکل از کجاست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز اصلا رو دستگاهی که امتحان میکنین بازار نصبه ؟ :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ آره نصبه . الان رو شبیه ساز تست کردم که log ها رو ببینم . ولی روی گوشی هم تست کردم ! یکی دیگه از دوستان هم این مشکل رو داشت . گفت وقتی بجای app نوشتم package مشکلم رفع شد ! ولی واسه من اینطوری هم حل نمیشه ، میخواین من برنامم رو بهتون بدم . بعد پوس بفرستم متوجه شین خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اسکایپ پیام بدید مشکلتون رو حل میکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من از طریق جیسون پارسه یه لینک فایل صوتی را فرستادم برای پخش انلاین توی اکتیویتی نوتیفی هو نوشتم Log(DataMap.Get("sound")) ولی به هنگام اجرا خطا میده می دونید علتش چیه؟؟؟ آیا برای پخش آنلاین علاوه بر اون چیزی که نوشتم نیاز به کد خاصی است؟؟؟ این هم عکس هاش: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نیست بگه خطا بالا برای چیه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
engm 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ من تمامی مراحل رو رفتم ولی به محض اجرا برنامه متوقف میشه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ شما باید فایل های resource رو توی مکان اصلیش یعنی Objects\res\xml\res.xml بریزین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من از طریق جیسون پارسه یه لینک فایل صوتی را فرستادم برای پخش انلاین توی اکتیویتی نوتیفی هو نوشتم Log(DataMap.Get("sound")) ولی به هنگام اجرا خطا میده می دونید علتش چیه؟؟؟ آیا برای پخش آنلاین علاوه بر اون چیزی که نوشتم نیاز به کد خاصی است؟؟؟ این هم عکس هاش: دوست عزیز امولاتور شما هیچ برنامه ای نداره تا بتونه این اینتنت رو هندل کنه ، پوش درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
engm 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ شما باید فایل های resource رو توی مکان اصلیش یعنی Objects\res\xml\res.xml بریزین فایل رو اونجا کپیش میکنم ولی خودش بعد ابنکه Run رو میزنم حذف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_nordeh77 0 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چرا نمیشه در سایت پاسه ثبت نام کرد؟؟؟ قسمت signup نداره چرا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ سلام چرا نمیشه در سایت پاسه ثبت نام کرد؟؟؟ قسمت signup نداره چرا؟؟؟ این سرویس داره به کارش خاتمه میده از توسعه یار استفاده کنید فوق العادست http://www.toseeyar.com/ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده