vistamobile 1,700 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام. چجوری میشه باتونها رو با لمس انتخاب کرد؟ یه جایی از بازیم کاربر باید باتونها رو با لمس انتخاب کنه . اینجوری: البته ابنم بگم که مهم نیس باتون باشه یا لیبل یا هرچیز دیگه ای. مهم خاصیته کشیدن انگشت رو صفحه هستش. راستش دلم نمیاد این قسمت از بازی رو حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abdgod 16 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ سلام این سورس یک بازی هست که قبلا می خواستم کارش کنم شاید راهنمایتون کنه mahd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، vistamobile گفته است : سلام. بلاخره موفق شدم. الان یه مشکل جدید دارم. تند تند کلیک میشه!!! یعنی یکبار انگشت میکشم رو باتون بیشتر از بیست بار حرف رو وارد میکنه. سلام الحمدلله مشکلتان حل شده ولی برای این مشکل هم میتونید یک شرط بگذارید که اگر باتن تکراری نبود ، با لمس یک متغییر عددی یکی یکی اضافه بشه واگر مقدارش یک بود فلان کار رو انجام بده و حرف موردنظر رو اد کنه وگرنه هیچ کاری انجام نده پس مقدار اون متغییر عددی رو اصل کار قرار بدین که با هربار لمس هر باتنی اگر باتن تکراری نبودمقدارش پاک بشه وبرابر یک بشه وشروع کنه وخودکار موقع لمس مقدارش زیاد بشه . پس بنابراین یک متغییر هم برای تشخیص تکراری نبودن باتن باید تعریف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ در 14 ساعت قبل، vistamobile گفته است : سلام. بلاخره موفق شدم. الان یه مشکل جدید دارم. تند تند کلیک میشه!!! یعنی یکبار انگشت میکشم رو باتون بیشتر از بیست بار حرف رو وارد میکنه. خسته نباشی مهندس / سورس رو اشتراک بزار تکمیلش کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ در 8 ساعت قبل، نورنما گفته است : سلام الحمدلله مشکلتان حل شده ولی برای این مشکل هم میتونید یک شرط بگذارید که اگر باتن تکراری نبود ، با لمس یک متغییر عددی یکی یکی اضافه بشه واگر مقدارش یک بود فلان کار رو انجام بده و حرف موردنظر رو اد کنه وگرنه هیچ کاری انجام نده پس مقدار اون متغییر عددی رو اصل کار قرار بدین که با هربار لمس هر باتنی اگر باتن تکراری نبودمقدارش پاک بشه وبرابر یک بشه وشروع کنه وخودکار موقع لمس مقدارش زیاد بشه . پس بنابراین یک متغییر هم برای تشخیص تکراری نبودن باتن باید تعریف کنید داداش همین کارو کردم ولی پیچیده شد کار. پس اومدم تحریمها رو دور زدم. با اولین لمس مقدار تکست باتون رو ریختم تو ادیت تکست و بعدش فوری مقدار باتون رو "" کردم تا هیچی نداشته باشه. ادیت تکست رو هم رو حالت بررسی گذاشتم تا در لحظه متن صحیح رو بررسی کنه. الان واسه پنل دارم شرط میزارم اگر انگشت رو برداشتم (up) بیاد مقدار باتون ها رو برگردونه. در 7 ساعت قبل، میلاد گفته است : خسته نباشی مهندس / سورس رو اشتراک بزار تکمیلش کنیم داداش دارم روش کار میکنم. بزار آماده بشه چشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. دوستان من هم الان می خوام این کار رو انجام بدم اما متاسفانه نمی تونم . لطفا یکی که بلده بگذاره ماهم استفاده کنیم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ داداش خیلی سعی کردم نشد. تو ایکلیپس خیلی ساده دوستان انجام دادن ولی با بیسیک کسی هنوز تلاشی ننموده!! خدایش یکی از دوستان میتونه کمک کنه. خودم یه سورس ثفل کشیدنی داشتم (پترن) نیست!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اگر تو Eclipse می شه دوستان کتابخانش رو بسازن بزارن خواهشا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ شما به یک چیزی به اسم مولتی تاچ نیاز دارید. که با کتابخونه Gesture میشه انجام داد. خب بزار کل روال کارو بهت بگم تا خیالت راحت بشه یک پنل میسازیم و تمامی دکمه هارو توی اون پنل قرار میدیم. مثلا 5 تا دکمه داریم و توی پنل قرار میدیم و توی کدنویسی اضافشون میکنیم و کتابخونه Gesture رو فعال میکنیم و یک متغییر ازش تعریف می کنیم و یک متغییر انیتجر هم تعریف میکنیم در ادامه کار لازمش داریم: Sub Globals Dim g As Gestures Dim id As Int Private b1 As Button Private b2 As Button Private b3 As Button Private b4 As Button Private b5 As Button Private mainPanel As Panel End Sub خب میریم واسه اینیشیالیز کردن و کارهایی که قراره توی Activity_Create انجام بدیم : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("touch") g.SetOnTouchListener(mainPanel,"mainPanel_Touch") mainPanel.Color = Colors.Transparent End Sub خب مرحله بعدی میریم رویداد mainPanel_Touch ایجاد میکنیم : Sub mainPanel_Touch(View As Object, PointerID As Int, Action As Int, X As Float, Y As Float) As Boolean Dim ix, iy As Int For i = 0 To g.GetPointerCount-1 id = g.GetPointerID(i) ix = g.GetX(id) iy = g.GetY(id) If ix > b1.Left AND ix < b1.Left + b1.Width AND iy > b1.Top AND iy < b1.Top + b1.Height Then Else If ix > b2.Left AND ix < b2.Left + b2.Width AND iy > b2.Top AND iy < b2.Top + b2.Height Then Else If ix > b3.Left AND ix < b3.Left + b3.Width AND iy > b3.Top AND iy < b3.Top + b3.Height Then Else If ix > b4.Left AND ix < b4.Left + b4.Width AND iy > b4.Top AND iy < b4.Top + b4.Height Then Else If ix > b5.Left AND ix < b5.Left + b5.Width AND iy > b5.Top AND iy < b5.Top + b5.Height Then End If Next Return True End Sub خب حالا زمانی که روی هر دکمه تاچ شد میتونی یکاری رو انجام بدی که میتونی بین شرط هایی که قرار دادیم بنویسی کد مورد نظرتو. میتونی Action رو هم با Select Case کنترل کنی که MOve شد یا Down یا Up شد.یعنی دستمون حرکت دادیم روی دکمه ها یا موقعی دکمه رو کلیک می کنیم و رویداد Down انجام میشه و دستمون رو که از روش بر میداریم رویداد Up انجام میشه که ادامش با خودت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خب حالا زمانی که روی هر دکمه تاچ شد میتونی یکاری رو انجام بدی که میتونی بین شرط هایی که قرار دادیم بنویسی کد مورد نظرتو. میتونی Action رو هم با Select Case کنترل کنی که MOve شد یا Down یا Up شد.یعنی دستمون حرکت دادیم روی دکمه ها یا موقعی دکمه رو کلیک می کنیم و رویداد Down انجام میشه و دستمون رو که از روش بر میداریم رویداد Up انجام میشه که ادامش با خودت. داداش نمیدونم چه دستوری بنویسم کلا تو کد شرطها موندم!! الان مثلا چجوری بگم b1 متصل شه به b2?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ببین شما میتونی با کتبخونه Gesture تاچ رو کنترل کنی من تا بحال این کارو انجام ندادم ولی میتونی تصاویرتو داخل یک پنل بذاری و مختصات رو موقع بار گذاری ذخیره کنی و در رویداد تاچ بگی اگه x و y وارد محدوده تصویرت شد خو خط بینشون رو visible = true کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ در در 1394/05/05, 01:30:15، مجید آرتا گفته است : شما به یک چیزی به اسم مولتی تاچ نیاز دارید. میتونی Action رو هم با Select Case کنترل کنی که MOve شد یا Down یا Up شد.یعنی دستمون حرکت دادیم روی دکمه ها یا موقعی دکمه رو کلیک می کنیم و رویداد Down انجام میشه و دستمون رو که از روش بر میداریم رویداد Up انجام میشه که ادامش با خودت. سلام. بلاخره موفق شدم. الان یه مشکل جدید دارم. تند تند کلیک میشه!!! یعنی یکبار انگشت میکشم رو باتون بیشتر از بیست بار حرف رو وارد میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. چجوری میشه باتونها رو با لمس انتخاب کرد؟ یه جایی از بازیم کاربر باید باتونها رو با لمس انتخاب کنه . اینجوری:
البته ابنم بگم که مهم نیس باتون باشه یا لیبل یا هرچیز دیگه ای. مهم خاصیته کشیدن انگشت رو صفحه هستش. راستش دلم نمیاد این قسمت از بازی رو حذف کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.