Negan 1,300 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ اگه امکانش هست براتون امکان اضافه کردن عکس روی عکس را رو توی برنامه بزارید مثلا استیکر و این حرفا که توی خوده برنامه به صورت پیشفرض بتونیم اضافه کنیم اگه بازم امکانش هست قابلیت نوشتن رو عکس با دست ( نقاشی ) رو بزارین مرسی کاربتون بیسته استاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ سلام جناب شاهدی توی بعضی برنامه ها مثل تلگرام، شما میتونی توی یه نقطه خاص فوکوس انجام بدی(با کم و زیاد کردن شعاع دایره محدوده فوکوس وسیع تر میشه) و همینطور برای بلور (مات کردن) شما میتونی محدوده عکس رو با تغییر شعاع دایره به حاشیه عکس شیفت بدی. این کار رو چطوری میشه انجامش داد؟ ظاهرا با کتابخانه شما امکانش نیست. میشه راهنمایی بفرمایید؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ این آقای شاهدی ظاهرا تشریف ندارن جواب ما رو بدن! اساتید دیگه لطف می کنن راهنمایی کنن؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ من با این کد از پیکاسو عکسارو میگیرم تو ایمیج ویو چجور گوشه های عکسو گرد کنم؟ تو افلاین میتونم اما توئ انلاین نمیتونم Dim strpic As String strpic= m.Get("pic") caso.Initialize caso.LoadUrl(strpic).IntoImageView(ImageView1) ImageView1.Bitmap = aria.RoundCorner (ImageView1.Bitmap,30) مشکل توی کد آخره لطفا راهنمایی کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ من وقتی از rotate استفاده می کنم هم عکس می چرخه و هم کوچک میشه اینجوری که نمیشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad4047 7 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام اقای شاهدی برای بلور مثال زده بودید که بسیار هم عالی کار میکنه و خیلی هم کاربردیه گفته بودید مقدار ها به داخل ساب برمیگرده ولی فقط برای بلور ساب تعریف شده برای بقیه هیتلر ها باید چطور عمل کرد ممنون میشم یک مثال بزنید با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، milad4047 گفته است : سلام اقای شاهدی برای بلور مثال زده بودید که بسیار هم عالی کار میکنه و خیلی هم کاربردیه گفته بودید مقدار ها به داخل ساب برمیگرده ولی فقط برای بلور ساب تعریف شده برای بقیه هیتلر ها باید چطور عمل کرد ممنون میشم یک مثال بزنید با تشکر درود . واسه بقیه افکت ها نیاز به رویداد نیست . مثال . Sub Globals Dim aria As AriaPhotoshp Dim bit1 As Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"pic name") end sub Sub Button1_Click aria.Initialize("area") ImageView1.Bitmap = aria.GreyScale(bit1) bit1 = ImageView5.Bitmap End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad4047 7 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، mojtabaf5 گفته است : درود . واسه بقیه افکت ها نیاز به رویداد نیست . مثال . Sub Globals Dim aria As AriaPhotoshp Dim bit1 As Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"pic name") end sub Sub Button1_Click aria.Initialize("area") ImageView1.Bitmap = aria.GreyScale(bit1) bit1 = ImageView5.Bitmap End Sub ممنون محبت کردی مجتبی جان یه سوال درست نوشتی imageview 5 یا منظورت هومن 1 بوده اشتباه تایپ شده ؟؟؟؟ یعنی دوبار باید بیت مپ رو نسبت بدم به ایمیج ویو ؟ یک سری برای تغییر یک سری برای نمایش درسته ؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 39 دقیقه قبل، milad4047 گفته است : ممنون محبت کردی مجتبی جان یه سوال درست نوشتی imageview 5 یا منظورت هومن 1 بوده اشتباه تایپ شده ؟؟؟؟ یعنی دوبار باید بیت مپ رو نسبت بدم به ایمیج ویو ؟ یک سری برای تغییر یک سری برای نمایش درسته ؟؟؟؟ سلام... بله به نظر من هم اون خط آخر اضافی هستش ! پاکش کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad4047 7 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/12, 11:32:05، مهدی ایزدی گفته است : سلام... بله به نظر من هم اون خط آخر اضافی هستش ! پاکش کنید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اقای شاهدی وقتی با replace color یک رنگ مثلا قرمز کامل رو از دور یک عکس جایگذین با ترنس پرنت می کنم کمی از رنگ قرمز دور عکس بجا می مونه چرا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، haspic123 گفته است : اقای شاهدی وقتی با replace color یک رنگ مثلا قرمز کامل رو از دور یک عکس جایگذین با ترنس پرنت می کنم کمی از رنگ قرمز دور عکس بجا می مونه چرا اون بخاطر اینه که پیکسل هاش احتمالا فرق داره چیز عادی هستش... حتی توی خود فوتوشاپ هم همچین مشکل هایی خیلی زیاد پیش میاد که البته اون چون برنامه هست میشه مشکل رو با چند با زدن کلید Clear کاملا پاک کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ من همین نمونه رو با فتوشاپ انجام میدم کامل رنگ دور عکس از بین میره دور عکس هم نه سایه داره نه رنگ اضافی بجز کتابخانه اریا روش دیگه ای وجود نداره که باهاش این کارو انجام داد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ با کتابخانه RSImageProcessing هم میشه این کار رو انجام داد... تست کنید : RSImageProcessing Dim RSIE As RSImageEffects Dim BitmapTemp As Bitmap BitmapTemp.Initialize(File.DirAssets, "Image1.jpg") BitmapTemp = RSIE.ReplaceColor(BitmapTemp, Colors.Black, Colors.Red) ImageViewTemp.Bitmap = BitmapTemp اگر نشد راه دیگه ای سراغ ندارم... 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ با این کتابخونه میشه همچن کاری کرد؟ با کلیک روی قسمت های سفید رنگش عوض که؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ این خوب همون کتابخونست که اریا از اون استفاده کرده باز هم نمیشه خودت امتخان کن یک تصویر لایه باز رو داخل یک صفحه رنگی مثلا قرمز بزار بعد با این متد قرمز رو تغییر بده می بینی که دور عکس اثار رنگ قرمز وجود داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۵ یدونه سورس بدید ممنون میشم ازین کتابخونه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karizmatik163 9 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1394/04/28, 13:50:49، امین شاهدی گفته است : با سلام . این یه کتابخونه جدید که با استفاده از یه کتابخونه دیگه ساختم و میتونین از اون برای ادیت کردن عکس و یا افکت و قابلیت های دیگه که مخصوص عکس هست رو باهاش انجام بدین افکت هایی مثل : Blur کردن عکس ،ترکیب عکس،تغییر رنگ، فیتلر سیاه ، برفی ،Invert کردن رنگ، روشنایی ، Contrast ,آینه ، noise و چرخش کلی کار دیگه ، ( از طریق همین کتابخونه میتونین عکس رو به راحتی ذخیره کنین ویا به اشتراک بزارین) دانلود v1.1 داداش سلام و عرض ادب خسته نباشی داداش این کتابخونت یه مشکل اساسی داره یا که هم من بلد نیستم میشه کمکم کنی؟؟ وختی img1.Bitmap=effect.Watermark(img1.Bitmap,"answercenter.ir",600,500,Colors.Red,250,100,True) با این قابلیتش روی تصویر متن میزاری بیخودی رو تصویر زوم میکنه ینی قسمت عظیمی رو crop میکنه شش ساعته روش کار میکنم ولی به جایی نرسیدم ممنون میشم کمکم کنی در در 1394/04/28, 13:50:49، امین شاهدی گفته است : با سلام . این یه کتابخونه جدید که با استفاده از یه کتابخونه دیگه ساختم و میتونین از اون برای ادیت کردن عکس و یا افکت و قابلیت های دیگه که مخصوص عکس هست رو باهاش انجام بدین افکت هایی مثل : Blur کردن عکس ،ترکیب عکس،تغییر رنگ، فیتلر سیاه ، برفی ،Invert کردن رنگ، روشنایی ، Contrast ,آینه ، noise و چرخش کلی کار دیگه ، ( از طریق همین کتابخونه میتونین عکس رو به راحتی ذخیره کنین ویا به اشتراک بزارین) دانلود v1.1 داداش سلام و عرض ادب خسته نباشی داداش این کتابخونت یه مشکل اساسی داره یا که هم من بلد نیستم میشه کمکم کنی؟؟ وختی img1.Bitmap=effect.Watermark(img1.Bitmap,"answercenter.ir",600,500,Colors.Red,250,100,True) با این قابلیتش روی تصویر متن میزاری بیخودی رو تصویر زوم میکنه ینی قسمت عظیمی رو crop میکنه شش ساعته روش کار میکنم ولی به جایی نرسیدم ممنون میشم کمکم کنی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ آقا من میخوام از کامند cropو GetCircleBitmap استفاده کنم ولی امکان GetCircleBitmap توی ArialLibـه و اون یکی توی ArialPhotoshop که جفتشون از یه کامند استفاده میکنن چیکار باید بکنم ؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
batman1 13 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ سلام به همه دوستان. مرسی از کتابخانه مفیدتان. منتها من هرکاری کردم،اصلا روی عکسام هیچ تغییری حاصل نشد!! از همه ویژگی هاشم استفاده کردم منتها اصلا یه ذره هم روی عکسام تغییری ایجاد نکرد!! ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.