Qomzax 18 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ با سلام ظاهرا کدهای قسمت Sub namayesh (position As String) As Bitmap در تصاویر ویدئو کامل نشون داده نمیشه در توضیحاتتون هم به این سابروتین اشاره نکردین اگه میشه کدهای این قسمت رو توضیح بدید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ خدمت شما بله اموزش هم ناقص بوده انگار Sub Namayesh(Position As String) As Bitmap Dim cur As Cursor cur = s.ExecQuery("SELECT value FROM "&Tbl) cur.Position=Position Dim bytes() As Byte bytes=cur.GetBlob("value") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان دیدم بعضی از دوستان در قرار دادن عکس و متن در دیتابیس مشکل دارن به همین علت ویدیویی ضبط کردم و در اون به طور کامل قرار دادن عکس و متن در دیتابیس و فراخوانی اون ها رو به طور کامل توضیح دادم امیدوارم به کارتون بیاد سوال و مشکلی هم بود در این تاپیک در خدمتم.کد ها رو هم قرار ندادم تا خودتون کار کنید روی کدها و کپی پیست نکنید...برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کنید این آموزش رو برای این نساختم که هر روز به تعداد کتاب های بازار روزی 10 تا اضافه بشه برای این ساختم که کتابسازی براتون یه کار پیش پا افتاده بشه و به پروژه های بزرگتر فکر کنید http://s3.picofile.com/file/8204475068/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86_%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3.rar.html رمز فایل : basic4android.org خیلی ممنون اما من به مشکل برخوردم:http://goo.gl/Xdplvy بیزحمت سورسش رو بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان دیدم بعضی از دوستان در قرار دادن عکس و متن در دیتابیس مشکل دارن به همین علت ویدیویی ضبط کردم و در اون به طور کامل قرار دادن عکس و متن در دیتابیس و فراخوانی اون ها رو به طور کامل توضیح دادم امیدوارم به کارتون بیاد سوال و مشکلی هم بود در این تاپیک در خدمتم.کد ها رو هم قرار ندادم تا خودتون کار کنید روی کدها و کپی پیست نکنید...برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کنید این آموزش رو برای این نساختم که هر روز به تعداد کتاب های بازار روزی 10 تا اضافه بشه برای این ساختم که کتابسازی براتون یه کار پیش پا افتاده بشه و به پروژه های بزرگتر فکر کنید http://s3.picofile.com/file/8204475068/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86_%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%AF%D8%B1_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3.rar.html رمز فایل : basic4android.org مرسی بابت آموزش . اگر کسی نوشته و جواب گرفته بیزحمت سورسش رو بذاره . ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. ممنون از آموزش مفیدتون.من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم.ببخشید که سوالم خیلی مبتدیانه هست.با چه نرم افزاری دیتابیس رو میسازید میشه لطفا لینکش رو بذارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. ممنون از آموزش مفیدتون.من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم.ببخشید که سوالم خیلی مبتدیانه هست.با چه نرم افزاری دیتابیس رو میسازید میشه لطفا لینکش رو بذارید؟ Navicat for SQLite لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ این که نشد ارور میده لطفا سورسشو کامل بزارید Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL End Sub Sub Globals Private openlist As Button Private ScrollView1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ss") If File.Exists(File.DirInternal,"share.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"share.db",File.DirInternal,"share.db") End If If sql1.IsInitialized= False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"share.db",False) End If show End Sub Sub show Dim sh As Int sh =0 Dim cur As Cursor cur = sql1.ExecQuery("select * from tblmm") Dim h As Int h = 2%y For i =0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i If cur.GetInt ("type")=0 Then Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Text=cur.GetString("value") lbl.TextSize=20 ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2%x,h,96%x,0) Dim su As StringUtils lbl.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) h = h + lbl.Height +2%y sh =sh+lbl.Height ScrollView1.Panel.Height=sh Else Dim img As ImageView img.Initialize("") img.Bitmap=namayesh(i) Dim pb As BitmapExtended pb.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(img,0,h,100%x,100%y) img.Left=50%x-img.Width/2 h = h + pb.getHeight(img.Bitmap)+65%y sh=sh+pb.getHeight(img.Bitmap) ScrollView1.Panel.Height=h End If Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub namayesh(position As String)As Bitmap Dim cur As Cursor cur = sql1.ExecQuery("select value from tblmm") cur.position = position Dim by() As Byte by=cur.GetBlob("value") Dim inp As InputStream inp.InitializeFromBytesArray(by,0,by.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(inp) inp.Close Return(b) End Sub End Sub این سورس من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام استاد برای علاقه مندی چیکار کنیم با همچین شکلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.