رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

V4hid مهمان

آموزش Timer

پست های پیشنهاد شده

V4hid مهمان   

مهمان

V4hid مهمان

سلام

ما هم اضافه شدیم :D

هرچی گشتم آموزش تایمر ندیدم تو سایت

گفتم اضافه کنم

خب اول کلاس تایمر رو فراخوانی میکنیم

یه دکمه و یه لیبل لازم داریم

Sub Globals
Dim i As Int
Dim timer1 As Timer
Private label1 As Label
Private Button1 As Button
End Sub

حالا یه sub تعریف میکنم با این عنوان:

Sub tm_Tick
label1.Text = i
i = i + 1
End Sub 

تو این sub خاصیت تکست لیبل رو برابر با int قرار دادیم

بعد به int یکی اضافه کردیم

اینم واسه استارت کردن تایمر:

Sub Button1_Click
i = 0
timer1.Initialize("tm",1000)
timer1.Enabled = True
End Sub

امیدوارم مفید بوده باشه

پروژه پیوست شد

by $iahi@programming.mrforum.net

timer.rar

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,172

موسس و بنیان گذار

:D

وحید جون مرسی داری . خوش آومدی ♥

فقط یک اشکال من ازت میگیرم که شاید بهتر باشه timer1.Initialize("tm",1000) رو در Activity Create قرار بدیم.

یک اشکال دیگه هم که مربوط به کد نویسی نیست اینه که پسورد نزاشتی برای فایل پیوستت. همیشه از basic4android.org استفاده کن برای پسورد.

یک موضوع دیگه هم که سعی کنید برای پست هاتون حتما از حداقل 4-5 تا برچسب استفاده کنید. مثلا برای این پست میشد نوشت:

آموزش تامیر,آموزش کار با Timer,آموزش timer در بیسیک4اندروید,آموزش تایمر در basic4android و امثال اینها :cool:

منتظر آموزش های بعدیت هم هستیم

موفق باشی دوست عزیز من.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armeshi    0

کاربر عادی

سلام

یه آموزش حروف الفبا دارم درست میکنم

واسه هر حرف هم 4 تا عکس و 4 تا صدا دارم

واسه کل حروف یک تایمرو تعریف کردم , و به دکمه play شناسوندم .

دکمه play رو که میزنم کاملا همه حروف و صداها رو پشت سرهم انجام میده

ولی:

حالا تو هر دکمه که کاربر انتخاب میکنه مثلا G- چطور بگم که:

4 تا حرف و صدای مربوط به G رو پخش کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین مهدی نژاد    1,867

معاون انجمن

با امکانات خوبی که در ورژن جدید بی فور اضافه شده حل مشکلی مثل مشکل شما به سادگی صورت می پذیره

شما مانند مثالی که برای Sleep در لینک بالا داده شده عمل کنید.شما از طریق سندر میتونین نوع کلید رو بدست بیارید و در یک For با چهار بار تکرار و قرار دادن Sleep و تنظیم مقدار اون با زمان هر صدا می تونین کاری کنین تا بعد از اجرای اون صدا بلافاصله صدای بعدی پخش بشه و به این ترتیب مشکل خودتون رو با کمترین کد حل کنید.

«موفق باشید.»

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×
×
  • جدید...