V4hid مهمان ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ما هم اضافه شدیم هرچی گشتم آموزش تایمر ندیدم تو سایت گفتم اضافه کنم خب اول کلاس تایمر رو فراخوانی میکنیم یه دکمه و یه لیبل لازم داریم Sub Globals Dim i As Int Dim timer1 As Timer Private label1 As Label Private Button1 As Button End Sub حالا یه sub تعریف میکنم با این عنوان: Sub tm_Tick label1.Text = i i = i + 1 End Sub تو این sub خاصیت تکست لیبل رو برابر با int قرار دادیم بعد به int یکی اضافه کردیم اینم واسه استارت کردن تایمر: Sub Button1_Click i = 0 timer1.Initialize("tm",1000) timer1.Enabled = True End Sub امیدوارم مفید بوده باشه پروژه پیوست شد by $iahi@programming.mrforum.net timer.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ وحید جون مرسی داری . خوش آومدی فقط یک اشکال من ازت میگیرم که شاید بهتر باشه timer1.Initialize("tm",1000) رو در Activity Create قرار بدیم. یک اشکال دیگه هم که مربوط به کد نویسی نیست اینه که پسورد نزاشتی برای فایل پیوستت. همیشه از basic4android.org استفاده کن برای پسورد. یک موضوع دیگه هم که سعی کنید برای پست هاتون حتما از حداقل 4-5 تا برچسب استفاده کنید. مثلا برای این پست میشد نوشت: آموزش تامیر,آموزش کار با Timer,آموزش timer در بیسیک4اندروید,آموزش تایمر در basic4android و امثال اینها منتظر آموزش های بعدیت هم هستیم موفق باشی دوست عزیز من. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
armeshi 0 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ سلام یه آموزش حروف الفبا دارم درست میکنم واسه هر حرف هم 4 تا عکس و 4 تا صدا دارم واسه کل حروف یک تایمرو تعریف کردم , و به دکمه play شناسوندم . دکمه play رو که میزنم کاملا همه حروف و صداها رو پشت سرهم انجام میده ولی: حالا تو هر دکمه که کاربر انتخاب میکنه مثلا G- چطور بگم که: 4 تا حرف و صدای مربوط به G رو پخش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ با امکانات خوبی که در ورژن جدید بی فور اضافه شده حل مشکلی مثل مشکل شما به سادگی صورت می پذیره شما مانند مثالی که برای Sleep در لینک بالا داده شده عمل کنید.شما از طریق سندر میتونین نوع کلید رو بدست بیارید و در یک For با چهار بار تکرار و قرار دادن Sleep و تنظیم مقدار اون با زمان هر صدا می تونین کاری کنین تا بعد از اجرای اون صدا بلافاصله صدای بعدی پخش بشه و به این ترتیب مشکل خودتون رو با کمترین کد حل کنید. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.