bahman 165 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه مشکلی تو طراحی داشتم و امیدوارم به خاطر 10 دقیقه انتظاری که واسه لود سایت تو هر بازدید میکشم (خیلی خیلی پایینه سرعت لود سایت )بتونم نتیجه بگیرم من چند وقته میخوام برنامه ای بنویسم از چند تا سورس تب هاست و اکشن بار و ... هم کمک گرفتم نتونستم واسه همین دست به دامان دوستان شدم اگر وقتتون ازاد بود کمکم کنین و سورسو برام در بیارین دقیقا میخوام مثل عکسی ک پیوست کردم در بیارم و هر تب یک اکتیویتی رو لود کنه دقیقا مثل عکس میخوام اما نمیتونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ببنید شما که در هر صورت باید از ahviewpaper باید استفاده کنی این برای تب هاش (با توجه به عکسی که گذاشتی ) برای قسمت بالایش از منو گذاشتن در تایتل بار استفاده کنی که نمونش تو سایت پره ولی به نظرم از متریال باید استفاده کنی برای منو بالای تب هاستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ #Region Module Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False #ApplicationLabel: ViewPager #VersionCode: 1 #VersionName: 1.0 #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region ' Sub Process_Globals Dim FILL_PARENT As Int : FILL_PARENT = -1 Dim WRAP_CONTENT As Int : WRAP_CONTENT = -2 Dim CurrentPage As Int : CurrentPage = 0 Dim gPageNumber As Int : gPageNumber = 0 End Sub Sub Globals Dim container As AHPageContainer Dim pager As AHViewPager Dim fixedTabs As AHViewPagerFixedTabs Dim line As Panel Dim spTheme As Spinner End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) container.Initialize For i = 0 To 3 Dim pan As Panel pan = CreatePanel("Page " & i) container.AddPage(pan,"Page " & i) gPageNumber = i+1 Next pager.Initialize(container, "Pager") fixedTabs.Initialize(pager) fixedTabs.UpperCaseTitle = True Activity.AddView(fixedTabs, 0, 0, 100%x, 60dip) Activity.AddView(pager, 0, 60dip, Activity.Width, Activity.Height-108dip) End Sub Sub Activity_Resume pager.GotoPage(CurrentPage, False) End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub CreatePanel(Title As String) As Panel Dim pan As Panel pan.Initialize("") Dim lab As Label pan.Color = Colors.RGB(Rnd(0, 150), Rnd(0,150), Rnd(0,150)) lab.Initialize("") lab.Text = Title lab.TextSize = 16 lab.Gravity = Gravity.CENTER pan.AddView(lab, 0, 0, FILL_PARENT, FILL_PARENT) Return pan End Sub Sub Pager_PageChanged (Position As Int) Log ("Page Changed to " & Position) CurrentPage = Position End Sub Sub Pager_PageCreated (Position As Int, Page As Object) Log ("Page created " & Position) End Sub Sub Pager_PageDestroyed (Position As Int, Page As Object) Log("Page destroyed " & Position) End Sub کل کد ahviewpaper اینه حالا چطور اسم تب رو تغییر بدم و هر تب رو به یه اکتیویتی بدم ک لود کنه موندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ من الان نای خوندن کد رو ندارم حتی 2 خط اینو ببین مطمئنا کارت راه میوفته آموزش تصویری کار با AHViewPager لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ خیلی گیر کردم والا تو دیتابیس اینقد گیر نکرده بودم اینجا ..... خلاصه کسی وقتشو داشت یه کمکی کنه لطف بزرگی کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ چطور از راست ب چپ کنم؟ این از چپ به راسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ همچنان در انتظار .... یکی واس ثوابشم شده اینو اکی کنه خخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه مشکلی تو طراحی داشتم و امیدوارم به خاطر 10 دقیقه انتظاری که واسه لود سایت تو هر بازدید میکشم (خیلی خیلی پایینه سرعت لود سایت )بتونم نتیجه بگیرم من چند وقته میخوام برنامه ای بنویسم از چند تا سورس تب هاست و اکشن بار و ... هم کمک گرفتم نتونستم واسه همین دست به دامان دوستان شدم اگر وقتتون ازاد بود کمکم کنین و سورسو برام در بیارین دقیقا میخوام مثل عکسی ک پیوست کردم در بیارم و هر تب یک اکتیویتی رو لود کنه دقیقا مثل عکس میخوام اما نمیتونم درود تنظیمات بالای عکسو با پنل و ایمیج ویو بسازید واسه لود کردن هر اکتیویتی در تب هاست هم : Dim TabHost1 As TabHost TabHost1.AddTab2("Miss",listview1) TabHost1.AddTab2("Incoming",listview1) TabHost1.AddTab2("OutComing",listview1 و در ساب TabHost1_TabChanged : Sub TabHost1_TabChanged If TabHost1.CurrentTab = 0 Then StartActivity(test1) Else If TabHost1.CurrentTab = 1 Then StartActivity(test2) Else If TabHost1.CurrentTab = 2 Then StartActivity(test3) End Sub اگر خواستید رنگ تب ها یا سایز اونا رو هم تعویض کنید یا در تب هاستتون تغییراتی ایجاد کنید میتونید از کتابخونه TabHostExtras استفاده کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اینم مثال از ahviewpaper دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ ساده ترین روش من بهت بگم از اسکرول ویو به صورت افقی استفاده کن هرکاری بخوای میتونی روش انجام بدی (یعنی دسترسی زیاد خواهی داشت) به نظرم اسکرول ویو افقی از همه اینا بهتره میتونی توش عکس بزاری رنگشو تغییر بدی یا هر کاری که با این کتاب خونه ها شاید نشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ (((((((((((( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ درود خارج از روشی که دوستان عرض کردن این برنامه به صورت دستی تب هاست رو درست کرده(قبلا داخل یه نرم افزار دیگشون دیده بودم -نامه اداری- ) برای اینکار شما بیا و تب ها رو با toggle button درست کن و براشون در فوتوشاپ نوع تب رو شبیه به خود اینا درست کن. بعد یک پنل هم قرار بده و لایوت مورد نظر رو نسبت به چک شدن toggle ها لود کن. اگر بخای دقیقا هم شبیه تب هاست بشه میتونی توی رویداد toch جهت های تاچ رو قرار بدی تا لایوت با حرکت دست کاربر تغییر کنه. در کل با کمی خلاقیت میشه آمادش کرد. اگر تونستید که خیلی هم عالی، در غیر این صورت اطلاع بدید اگر وقت کنم یه مثال براتون آماده می کنم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام والا نمیدونم AHViewPager چشه که دوستمون استفاده نمیکنه. این کتابخونه به راحتی بدون هیچ خط کدی میتونید از قابلیت تاچ به چپ و راست و تعویض تب رو داشته باشید. این کتابخونه خیلی قابلیت هارو داره. به راحتی بدون استفاده از لایوت هم میتونید کار کنید.در ضمن توی تب که شما نمیتونید اکتیویتی لود کنید.اون لایوت هستش که میتونید لودش کنید. بازم میگم خیلی راحت با AHViewPager میتونید کاری رو که میخوایید انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ درود تنظیمات بالای عکسو با پنل و ایمیج ویو بسازید واسه لود کردن هر اکتیویتی در تب هاست هم : Dim TabHost1 As TabHost TabHost1.AddTab2("Miss",listview1) TabHost1.AddTab2("Incoming",listview1) TabHost1.AddTab2("OutComing",listview1 و در ساب TabHost1_TabChanged : Sub TabHost1_TabChanged If TabHost1.CurrentTab = 0 Then StartActivity(test1) Else If TabHost1.CurrentTab = 1 Then StartActivity(test2) Else If TabHost1.CurrentTab = 2 Then StartActivity(test3) End Sub اگر خواستید رنگ تب ها یا سایز اونا رو هم تعویض کنید یا در تب هاستتون تغییراتی ایجاد کنید میتونید از کتابخونه TabHostExtras استفاده کنید موفق باشید اینارو میرم اما چند تا مشکل اینکه تو اونی ک من مد نظرمه بالاش میمونه همیشه تنها اکتیویتا عوضض میشن رنگشو نمیتونم عوضض کنم و و و .... سرعت سایت هم یه جوریه ک برای هر صفحش کم کمش 5 تا 10 دقیقه انتظار میکشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام والا نمیدونم AHViewPager چشه که دوستمون استفاده نمیکنه. این کتابخونه به راحتی بدون هیچ خط کدی میتونید از قابلیت تاچ به چپ و راست و تعویض تب رو داشته باشید. این کتابخونه خیلی قابلیت هارو داره. به راحتی بدون استفاده از لایوت هم میتونید کار کنید.در ضمن توی تب که شما نمیتونید اکتیویتی لود کنید.اون لایوت هستش که میتونید لودش کنید. بازم میگم خیلی راحت با AHViewPager میتونید کاری رو که میخوایید انجام بدید. فلا که واسم یه غده شده استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اون تکه بالای که سرچ داره و تنظیمات که با یه پنل میشه درست کرد برای تب هاستشم با کتابخونه ahviewpaper استفاده کن (کلی تنظیمات داره تغییر سایز تب و...بجز نوع فونت) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اون تکه بالای که سرچ داره و تنظیمات که با یه پنل میشه درست کرد برای تب هاستشم با کتابخونه ahviewpaper استفاده کن (کلی تنظیمات داره تغییر سایز تب و...بجز نوع فونت) ممنون دوستم سرچ و ... هیچ مشکل رو 4 تا تب هست و هر تب باید یه اکتیویتی باشه هرکاری کردم نتونستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ ببین توی این تاپیک یه سورس هست ببین کارت باهاش را میفته اگر نه یه نمونه سورس دارم از ahviewpaper یکم باید ور بری متوجه بشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ ببین توی این تاپیک یه سورس هست ببین کارت باهاش را میفته اگر نه یه نمونه سورس دارم از ahviewpaper یکم باید ور بری متوجه بشی نه داداش هرکاری میکنم مثل این نمیتونم این سورسو هم دارمش اما روش نتونستم اجرا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ از اساتید کسی نمیدونه چطور اینو بزنم که اولین لودش از راست تب ائلی باشه؟ این از چپ تب اولیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ کسی نمیتونه دوستان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
سلام دوستان
یه مشکلی تو طراحی داشتم و امیدوارم به خاطر 10 دقیقه انتظاری که واسه لود سایت تو هر بازدید میکشم (خیلی خیلی پایینه سرعت لود سایت )بتونم نتیجه بگیرم
من چند وقته میخوام برنامه ای بنویسم از چند تا سورس تب هاست و اکشن بار و ... هم کمک گرفتم نتونستم واسه همین دست به دامان دوستان شدم
اگر وقتتون ازاد بود کمکم کنین و سورسو برام در بیارین
دقیقا میخوام مثل عکسی ک پیوست کردم در بیارم و هر تب یک اکتیویتی رو لود کنه
دقیقا مثل عکس میخوام اما نمیتونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
42 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.