رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در لیست ویو


parvin

سوال

سلام دوستان .

من تازه اومدم انجمن . تو بیسیک 4 اندروید هم خیلی خیلی تازه کارم .پس اگه سئوالم خیلی مبتدی بود یا جای اشتباهی پرسیدم ببخشید .ممنون میشم وقت بزارید و کمک کنید تا مشکل منم رفع بشه

برای پروژه کلاسی باید باb4a یه کتاب طراحی کنم . کتاب چند فصل داره و هر فصل چند درس .

برای اینکار از لیست ویو استفاده کردم .دوتا لیست ویو گذاشتم یکی برای فصل ها و یکی برای درس ها . اول لیست ویو فصل ها میاد اگه رو هر فصل کلیک کنم باید لیست ویو درسهاش بیاد .

سئوال هام از اینجا شروع میشه

1- آیا این روش درسته؟ ایا روش بهتری هست؟

2- اگه با همین روش ادامه بدم چطوری به لیست ویو بگم که مثلا درس اول مال فصل اوله یا فصل دوم که فایل html همون درس لود بشه؟

فعلا این ها رو کمک کنید تا بقیه سئوال هام رو بپرسم

من سورسی که کار کردم رو پیوست میکنم که ببینید

از همه دوستان که وقت میزارن ممنون و متشکرم

ketab.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

اول از همه اموزش های مبتدی رو دنبال کنید و کار کنید 

چه html دلیلی داره؟ 

چون معمولا همه از دیتابیس استفاده میکنن هم راحتره هم کلی مطلب هست در موردش

و اما جواب سوالتون 

سورس فصل بندی کتاب (تو در تو)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول از همه اموزش های مبتدی رو دنبال کنید و کار کنید 

چه html دلیلی داره؟ 

چون معمولا همه از دیتابیس استفاده میکنن هم راحتره هم کلی مطلب هست در موردش

و اما جواب سوالتون 

سورس فصل بندی کتاب (تو در تو)

 

سلام بزرگوار ممنون که وقت گذاشتین

ازhtml پرسیدین . راستش تو سرچهایی که قبلا تو گوگل کرده بودم یه چیزهایی گیرم اومد که گفته بود بهتره متن درسها به فرمت Html باشه بعد من اونها رو تو پروژه استفاده کنم .

اون لینکی که فرمودین رو رفتم و فایلش رو گرفتم . یه چیزهایی رو متوجه نشدم. غیر از Main چند قسمت دیگه هم بود .اونها ماژول هستند؟؟ کارشون چیه؟

واسه اجرای اون پروژه به مشکل خوردم مثل اینگه یه کتابخانه به اسم فراخوانی رو میخواست .باید جدا دانلودش کنم یا خود b4a داره؟

ببخشید زیاد سئوال میپرسم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

خوش اومدین

بله، اونا ماژولای دیگه هستن که استفاده کردن دوستمون

http://answercenter.ir/topic/3436-کتابخانه-farakhani-نسخه-2/

اینم نسخه استفاده شده فراخوانی در این سورس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش های گام به گام برای مبتدی ها

اینا رو دیدید کامل 

درمورد دیتابیس چندین مطلب هست تو آموزش های تصویری 

اصلی ترین مشکل در حال حاضر تازه کار بودن و یه کاری میخاید انجام بدید که 

حداقل یکی 2 ماه آشنایی با b4a رو می طلبه 

به قول معرف میگن طرف چای نخورده پسر خاله شده 

و اینجور کارها (منظورم کد نویسیه) احتیاج به صبر و حوصله زیاده 

و اگر کمی طاقت باشید بیخیال کار میشید 

موردهای زیاد داشتیم همون اول کار چه کارهای سنگینی برداشته بودن و  کلا از برنامه نویسی زده شدن

البته من نمیخام منصرفتون کنم فقط خواستم مطلع شوید همین 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

خوش اومدین

بله، اونا ماژولای دیگه هستن که استفاده کردن دوستمون

http://answercenter.ir/topic/3436-کتابخانه-farakhani-نسخه-2/

اینم نسخه استفاده شده فراخوانی در این سورس

ممنونم دوست عزیز

مشکل کتابخانه فراخوانی حل شد . منتها وقتی میخوام این پروژه دوستمون رو اجرا کنم هنوز اررور میده .دوستمون یه متغیر تعریف کرده به این شکل

 Dim ts As TextSetting

الان از اینجا ارور میده . میشه بفرمایید مشکل از کجاست؟

بازم ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش های گام به گام برای مبتدی ها

اینا رو دیدید کامل 

درمورد دیتابیس چندین مطلب هست تو آموزش های تصویری 

اصلی ترین مشکل در حال حاضر تازه کار بودن و یه کاری میخاید انجام بدید که 

حداقل یکی 2 ماه آشنایی با b4a رو می طلبه 

به قول معرف میگن طرف چای نخورده پسر خاله شده 

و اینجور کارها (منظورم کد نویسیه) احتیاج به صبر و حوصله زیاده 

و اگر کمی طاقت باشید بیخیال کار میشید 

موردهای زیاد داشتیم همون اول کار چه کارهای سنگینی برداشته بودن و  کلا از برنامه نویسی زده شدن

البته من نمیخام منصرفتون کنم فقط خواستم مطلع شوید همین 

 

ممنون بابت راهنماییتون. شما لطف دارین به من . چشم سعی میکنم بیشتر و بیشتر تمرین کنم . البته من تا اخر ترم وقت دارم که پروژه رو تحویل بدم . مطمئنا در کنار دوستانی مثل شما تا اون موقع کلی مطلب یاد میگیرم . بازم ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

این فایل کتابخونه تکست ستینگه فک کنم

پیداش کردم از پیکو فایلم

تست کنید، حل نشد بگید

http://s3.picofile.com/file/8197316768/Libraries.rar.html

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

این فایل کتابخونه تکست ستینگه فک کنم

پیداش کردم از پیکو فایلم

تست کنید، حل نشد بگید

http://s3.picofile.com/file/8197316768/Libraries.rar.html

ممنون داداشم . حالا اینها رو مطالعه کنم . بازم میام و مشکلاتم رو میپرسم . بابت همه چی بازم ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...