ali.1020 98 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سوال قبلی که فعلا بی جواب مونده الانم یه سوال دیگه دارم با آریا لیست ویو چه جوری میشه لود 10تا 10داد ؟ این ساب رو داره ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم Sub list_onscroll (ParentEventName As String,FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int) End Sub ممنون میشم اگر کسی بلد بگه با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این چند خط کد ساده رو نوشتم که یه گریدویو داشته باشم چرا پس لیست ویو نمایش میده :| http://www.axgig.com/images/50378075729161709258.png نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این چند خط کد ساده رو نوشتم که یه گریدویو داشته باشم چرا پس لیست ویو نمایش میده :| http://www.axgig.com/images/50378075729161709258.png پسر خوب لایه ای که انتخاب کردی برای گرید ویو نیستش که شما لایه باتن وسط رو انتخاب کردی کردی برو لایه ایمیج وسط رو انتخاب کن ببین درست میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تعداد ستون رو اشتباه دادم فهمیدم خودم )))) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ربطی نداره باتن وسط هم میشه برای گرید انتخاب کرد توی ویدیو خود امین هم اینکارو کرده حالا به غیر از اون اینم گذاشتم روی ایمیج وسط بازم همچنان بصورت لیست نشون میده http://www.axgig.com/images/80083605448977092868.png سلام شما بیا بجای aria.SetColumnWidth(2) از این استفاده کن ببین درست میشه aria.SetColumnCount(3) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لطفا متدهایی هم برای اضافه کردن دکمه های دلخواه اضافه کنید مثلا من می خوام دکمه علاقه مندی دکمه تنظیمات دکمه ارسال دکمه کپی را اضافه کنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هیچ راهی وجود نداره بجای اینکه عکس رو بصورت لیست بدیم بصورت Bitmap بدیم؟ :fekr: من دارم برنامه موزیک پلیر میسازم برای عکس لیست ویو از کاور هر آهنگ استفاده میکنم که اونو بصورت bitmap بهم میده اگر هم بخوام کاور هر آهنگ رو هم جدا ذخیره کنم کار فوق العاده زمان بریه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لطفا متدهایی هم برای اضافه کردن دکمه های دلخواه اضافه کنید مثلا من می خوام دکمه علاقه مندی دکمه تنظیمات دکمه ارسال دکمه کپی را اضافه کنم با xml خودتون به راحتی این کار رو میتونید انجام بدید و ای دی براش تعریف کنید توی اموزش ها بهش اشاره شده! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ استاد سلام من وقتی با کلیک بر روی لیست اریا یک لیست دیگه باز می کنم بعد برای رویدادش دستور می نویسم چون فقط یک رویداد list داره توی هر لیستی که کلیک کنم همون رویداد اولی اجرا میشه چجوری برای هر کدام رویداد خودشو بدم ۲ من قبلا با یک لیست و مولتی پنل یک لیست و چندتا دکمه با امکان شخصی سازی درست می کردم الان همون کارها رو چجوری با لیست اریا انجام بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببخشید من لایه "layout_image_card" ساختم ولی برنامه فورس کلوز میده با لایه های دیگه برنامه بالا میاد من طبق کارد ویو شما ساختم مشکل از کجاست اینم کدهای لایه کارد ویوم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" > <android.support.v7.widget.CardView android:layout_width="match_parent" android:clickable="true" android:layout_margin="10dp" android:id="@+id/select" android:foreground="@drawable/card_foreground" android:layout_height="wrap_content"> <RelativeLayout android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content"> <TextView android:layout_height="wrap_content" android:layout_width="fill_parent" android:id="@+id/text1" android:textSize="20dip" android:textColor="@color/text1" android:layout_alignTop="@+id/imageView" android:gravity="center" android:layout_toLeftOf="@+id/imageView" android:layout_toStartOf="@+id/imageView" /> <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:textSize="15dip" android:id="@+id/text2" android:textColor="@color/text2" android:layout_below="@+id/text1" android:layout_marginTop="7dp" android:layout_alignRight="@+id/text1" android:layout_alignEnd="@+id/text1" android:layout_alignParentLeft="true" android:layout_alignParentStart="true" android:gravity="center" android:layout_marginBottom="5dp" /> <ImageView android:layout_width="50dp" android:layout_height="50dp" android:id="@+id/imageView" android:layout_alignParentTop="true" android:layout_alignParentRight="true" android:layout_alignParentEnd="true" android:layout_margin="10dp" /> </RelativeLayout> </android.support.v7.widget.CardView> </RelativeLayout> الان مشکل از کجاست؟؟! اگر لازمه بگید سورس رو پ خ کنم سوال قبلی که فعلا بی جواب مونده الانم یه سوال دیگه دارم با آریا لیست ویو چه جوری میشه لود 10تا 10داد ؟ این ساب رو داره ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم Sub list_onscroll (ParentEventName As String,FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int) End Sub ممنون میشم اگر کسی بلد بگه با تشکر up نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما برای استفاده از کارت ویو میتونین اسم عکسا رو به دیتابیس بدین به این صورت a1.png بعدی بیاین از آداپتور ایمیج وی استفاده کنین و تو لیست مربوط به ایمیج به این صورت عکس رو از دیتابیس بگیرین دقیت کنین از آداپتر دیتابیس استفاده نکنین l3.Add(LoadBitmap(File.DirAssets,cur.getString("pic"))) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا امین عزیز حالتون خوبه؟ جواب تستتون چی شد؟ من هنوز تو لود 500 تا عکس با لیست مشکل دارم کد هام هیچ مشکلی نداره فقط لیست ویو گیر میکنه و میپره از برنامه بیرون وقتی مثلاً 10 الی 20 رو لود میکنم درست حسابی میاره جناب شاهدی منم دقیقا مشکل ایشون رو دارم وقتی 20 تا عکس از حافظه خارجی میدم به لیست کامل نشون میده مشکلی نیس توی تعداد 700 تا من میدم برنامه کرش میکنه ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ استاد سلام من وقتی با کلیک بر روی لیست اریا یک لیست دیگه باز می کنم بعد برای رویدادش دستور می نویسم چون فقط یک رویداد list داره توی هر لیستی که کلیک کنم همون رویداد اولی اجرا میشه چجوری برای هر کدام رویداد خودشو بدم ۲ من قبلا با یک لیست و مولتی پنل یک لیست و چندتا دکمه با امکان شخصی سازی درست می کردم الان همون کارها رو چجوری با لیست اریا انجام بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا امین لطفا امکانات اولیه لیستو شبیه به لیست ویو خود بیسیک کنید مثلا وقتی لیست اریا رو می سازیم یک اینشیالایز خودش داشته باشه نه با شرط و شروط ۲ امکان value به صورت ارگومان خیلی خیلی مهمه ۳ امکان پس زمینه - دکمه به صورت متد تا چیزی شبیه به مولتی پنل بشه مچکرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا امین لطفا امکانات اولیه لیستو شبیه به لیست ویو خود بیسیک کنید مثلا وقتی لیست اریا رو می سازیم یک اینشیالایز خودش داشته باشه نه با شرط و شروط ۲ امکان value به صورت ارگومان خیلی خیلی مهمه ۳ امکان پس زمینه - دکمه به صورت متد تا چیزی شبیه به مولتی پنل بشه مچکرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ایا میشه متن های این لیست ویو رو خودمون بنویسیم و از دیتابیس فراخوانی نکنیم و میخوام موقع لمس هر ایتم به یه اکتیویتی جدا بره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ایا میشه متن های این لیست ویو رو خودمون بنویسیم و از دیتابیس فراخوانی نکنیم و میخوام موقع لمس هر ایتم به یه اکتیویتی جدا بره بله میتونید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بله میتونید خب کد یا آموزشی میدی در این مورد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ببخشید تاپیک رو بالا میارم ولی وقتی کامپایل میکنم این ارور رو میده B4A version: 5.80 BETA #1 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error ..\arialistviewresources\layout\layout_expandable.xml:12: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'textColor' with value '@color/expandtext1'). ..\arialistviewresources\layout\layout_expandable.xml:20: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'textColor' with value '@color/expandtext2'). ..\arialistviewresources\drawable\selector_card.xml:4: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'color' with value '@color/Card_SelectColor'). ..\arialistviewresources\drawable\selector_card.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'color' with value '@color/Card_BackGroundColor'). نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی نمیدونه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.