shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام من به دلیل اینکه آیتمهای پنلم زیاد بود از AriaAdapterB4aLayout استفاده کردم حالا میخام اطلاعات رو از دیتابیس که گرفتم بریزم توی لیست ، ولی نمیتونم راستش همه صفحات رو مطالعه کردم ولی بازم متوجه نشدم ممنون میشم جناب شاهدی یا یکی از دوستان راهنمایی کنند سلام عزیزم کداتون رو که تا الان نوشتید برای این بخش رو قرار بدید... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام عزیزم کداتون رو که تا الان نوشتید برای این بخش رو قرار بدید... سلام آقا شهاب عزیز باز هم بحث دیتابیس که میشه سریعترین پاسخگو شمایید متاسفانه الان کدها در اختیارم نیست من فقط طبق آموزش جناب شاهدی تونستم لیست ویو بسازم و مثلا به لیبلها مقدار پوزیشن را بدهم در برنامه خودم هم ابتدا یه کوئری می زنم و اطلاعات رو داخل کرسر قرار می دهم و متناسب با تعداد رکوردهای یافت شده آداپتر مربوطه رو اینیشیالایز می کنم و حالا نمیدونم چطور این اطلاعات رو به لیست وارد کنم مثلا اطلاعات کرسر 100 تا هست منم یه لیست 100 تایی طبق آموزش می سازم حالا میخام لیبلها و موارد داخل این لیست را با اطلاعات دیتابیس پر کنم ؟؟؟؟ به خاطر اینکه پارامترهای زیادی رو میخام از دیتابیس وارد لیست کنم نمی تونم از آداپتر مربوط به دیتابیس استفاده کنم امیدوارم منظورم رو رسونده باشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ جناب شاهدی این کد ارتفاع لیست مارو میده درسته؟ arialistview.MaxScrollAmount من از اخرین نسخه کتابخونه استفاده میکنم و با لیوت لیست خودم رو ساختمزمانی که 20 تا ایتم داخلشه عدد 683 رو بهم میده و زمانی که ایتم ها به 40 میرسه هم چنان 683 رو میده. میشه یه تست کنید خودتون؟ لیست ویو زمانی که رفرش میشه برمیگرده به اول لیست من میخواستم اسکرول کاربر بهم نخوره و جایی که قبلا بوده رو دوباره لیستم اسکرول کنه و همونجا رو نمایش بده ببینید لیوت های b4a اصلا استاندارد نیستن و ارتفاع و ... رو درست بر نمیردونن به همین خاطر خیلی جاها و مثل همینی که گفتین ممکنه مشکل ایجاد شه 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام آقا شهاب عزیز باز هم بحث دیتابیس که میشه سریعترین پاسخگو شمایید متاسفانه الان کدها در اختیارم نیست من فقط طبق آموزش جناب شاهدی تونستم لیست ویو بسازم و مثلا به لیبلها مقدار پوزیشن را بدهم در برنامه خودم هم ابتدا یه کوئری می زنم و اطلاعات رو داخل کرسر قرار می دهم و متناسب با تعداد رکوردهای یافت شده آداپتر مربوطه رو اینیشیالایز می کنم و حالا نمیدونم چطور این اطلاعات رو به لیست وارد کنم مثلا اطلاعات کرسر 100 تا هست منم یه لیست 100 تایی طبق آموزش می سازم حالا میخام لیبلها و موارد داخل این لیست را با اطلاعات دیتابیس پر کنم ؟؟؟؟ به خاطر اینکه پارامترهای زیادی رو میخام از دیتابیس وارد لیست کنم نمی تونم از آداپتر مربوط به دیتابیس استفاده کنم امیدوارم منظورم رو رسونده باشم حمید جان شما توی activity_create دیتابیس و کرسر رو بساز و مقدار دهی کن حالا توی آریا لیست ویو پوزیشن کرسر رو برابر لیست قرار بده و توی لیبل بزار cur.getstring.... همین .. کد خاصی نداره که ، مثل مولتی پنل دقیقا 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ حمید جان شما توی activity_create دیتابیس و کرسر رو بساز و مقدار دهی کن حالا توی آریا لیست ویو پوزیشن کرسر رو برابر لیست قرار بده و توی لیبل بزار cur.getstring.... همین .. کد خاصی نداره که ، مثل مولتی پنل دقیقا یعنی اینجوری ؟؟؟ Sub av_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p As Panel p.Initialize("p") p.LoadLayout("hazineh") rowView.AddView(p,0,0,100%x,100%y) Main.Cur.Position=Position LblDes.Text=Main.Cur.GetString("Des") End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ یعنی اینجوری ؟؟؟ Sub av_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p As Panel p.Initialize("p") p.LoadLayout("hazineh") rowView.AddView(p,0,0,100%x,100%y) Main.Cur.Position=Position LblDes.Text=Main.Cur.GetString("Des")End Sub بله درسته ، فقط بهتره کرسر رو توی همین اکتیویتی تعریف کنید و از کرسر اکتیویتی قبل استفاده نکنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ در ورژن 7.5 چطور میشه انیمیشن پیشفرض لیست ویو که با لیوت ساختم را تغییر داد ؟ امکانش هست ؟ در ورژن 8 چطور میشه انیمیشن پیشفرض را تغییر داد یا حذف کرد که بدون انیمیشن باشه ؟؟؟ نکته اینکه از آداپتر AriaadapterB4aLayout استفاده کردم ... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ لیست ویو انیمیشن پیش فرق نداره ، انیمیشن واسه لیوتتونه ، از دیزاینر زمان انیمیشن رو 0 کنید تا غیر فعال بشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام جناب شاهدی اگه ممکنه در ورژنهای آینده امکان گرفتن خروجی از آریا لیست ویو مخصوصاً به صورت اکسل را قرار دهید این کار شدنی هست ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام هموطن عزیزم شما یه لیست رو میدی اریا لیست ویو دیگه؟ درسته؟ خوب اون لیست هستش، بیا تبدیلش کن به اکسل.. نمیدونم بریزش تو فایل تکست لیست مهمه که دستتونه دیگه... 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام من یک لایوت ساختم 4 تا لیبل و یک باتتن و یک ایمیج ویو داره چطور میتونم با اریا لیست ویو نمایش بدم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ داداش آموزش اخر رو نگاه کن متوجه میشی. از همونجایی که خریدی فیلم اموزشیش هم هس... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ فیلم دیدم. اینجور نمیخوام باشه میخوام یک لایوت خودم بسازم به صورت لیست نمایش بده نه گالری. اطلاعات دیتابیس هستش به 4 تا لیبل یک باتن و ایمیج ویو نیاز دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ فیلم دیدم. اینجور نمیخوام باشه میخوام یک لایوت خودم بسازم به صورت لیست نمایش بده نه گالری. اطلاعات دیتابیس هستش به 4 تا لیبل یک باتن و ایمیج ویو نیاز دارم معلوم میشه شما ویدیوهای آموزشی رو ندیدید دقیقا چیزی که میخواید رو آموزش دادن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ جناب شاهدی برای گالری یه پیشنهاد داشتم: یه متدی اگه بهش اضافه کنید که خودمون دستی بتونیم بگیم مثلا با یه تایمر بگیم برو به عکس سوم بعد 10 ثانیه عکس بعدی و ... میخوام گالری خودش همینجوری بعد چن ثانیه بره عکس بعدی رو نشون بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ جناب شاهدی برای گالری یه پیشنهاد داشتم: یه متدی اگه بهش اضافه کنید که خودمون دستی بتونیم بگیم مثلا با یه تایمر بگیم برو به عکس سوم بعد 10 ثانیه عکس بعدی و ... میخوام گالری خودش همینجوری بعد چن ثانیه بره عکس بعدی رو نشون بده سلام تست بفرمایید Sub Process_Globals Dim t As Timer End Sub Sub Globals Dim myitem As Int = 1 Dim aria As AriaGalleryView Dim adapter As AriaGalleryAdapter Dim l As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) t.Initialize("t",10000) l.Initialize t.Enabled = True adapter.Initialize("",l).ToGalleryView End Sub Sub t_Tick If myitem < l.Size Then aria.SetCurrentItem(,True) myitem = myitem + 1 Else myitem = 0 End If End Sub 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ معلوم میشه شما ویدیوهای آموزشی رو ندیدید دقیقا چیزی که میخواید رو آموزش دادن چی میگید واس خودت؟ اون امکانی که من میگم نداره. اموزش ورژن 7 هستش شما میگید ولی برای دیتابیس فقط مقدار اخر برگشت میده یک مشکل دیگه هم که داره ازت تعداد میخواد ولی فیلد های دیتابیس معلوم نیست الان یدونستش شاید تبدیل بشه به 100 یا 1000 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ چی میگید واس خودت؟ اون امکانی که من میگم نداره. اموزش ورژن 7 هستش شما میگید ولی برای دیتابیس فقط مقدار اخر برگشت میده یک مشکل دیگه هم که داره ازت تعداد میخواد ولی فیلد های دیتابیس معلوم نیست الان یدونستش شاید تبدیل بشه به 100 یا 1000 چی میگین دوست عزیز ؟ یعنی برای دیتابیس مقدار آخر رو برگشت میده ؟ :| بعدم لیست باید تعداد رو داشته باشه ! خود سر که نمیتونه هر تعداد آیتم که میخواد بسازه ! ! فیلد های دیتابیس هم هر موقع تغییر کرد شما میتونین تعداد آیتم های لیست رو تغییر بدین ! adapter.SetCount(cursor.RowCount) ' ya adapter.SetCount(123) ' ya .... وقتی چیزی رو نمیفهمید بپرسید نه که بیاید بگین فلان مشکل رو داره ! این که شما چیزی رو یاد ندارین دلیل نمیشه کتابخونه مشکل داره فیلم دیدم. اینجور نمیخوام باشه میخوام یک لایوت خودم بسازم به صورت لیست نمایش بده نه گالری. اطلاعات دیتابیس هستش به 4 تا لیبل یک باتن و ایمیج ویو نیاز دارم این رو دقیقا آموزش دادم 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ Dim gallery As AriaListView Dim adapter As AriaAdapterB4aLayout gallery.Initialize("gallery") p2.AddView(gallery,0,0,100%x,100%Y) adapter.Initialize(2).ToListView(gallery) Initialize(2) مقدار اینجا دستی وارد میشه نه اینکه بیاد بگیره این یک مشکل حالا مشکل بعدی Sub gallery_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p1 As Panel p1.Initialize("") rowView.AddView(p1,0,0,100%X,500dip) p1.LoadLayout("temp") showtabliq.Initialize("load",Me) load.Download("هرچی ک میخوایی لود شه") End Sub ub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then Select Case job.JobName Case "load" Dim list() As String=Regex.Split("<br>",load.GetString) For i=0 To list.Length-1 Dim lit() As String=Regex.Split("#",list(i)) Label1.Text=lit(0) Label1.TextColor=Colors.Black Label2.Text=lit(1) Label2.TextColor=Colors.Black Dim picaso As Picasso picaso.InitializeURI(lit(2)) picaso.fit picaso.ToImageView(ImageView1) Next End Select End If End Sub مشکل بعدی اینجا است ک فقط میاد اخرین داده رو چاپ میکنه اونم با همون مقدار(2) ، عددی که بالا گفتم فهمیدید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز کد نویسیتون کلا همش اشتباس ! ! ! دقیقا از این کداتون چه انتظاری دارین ! ! شما بیاین یه لیست تعریف کنید برای مثال به اسم items Sub Globals Dim items As List Dim gallery As AriaListView Dim adapter As AriaAdapterB4aLayout End Sub توی activity_create مقدار هاتون رو از هاست بگیرین load.Download("هرچی ک میخوایی لود شه") زمانی که JobDone انجام شد مقدار هاتون رو بریزین تو لیست items و adapter رو initialize کنین Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then Select Case job.JobName Case "load" Dim list() As String=Regex.Split("<br>",load.GetString) For i=0 To list.Length-1 items.Add(list(i) Next adapter.Initialize(items.Size).ToListView(gallery) End Select End If End Sub و حالا توی ساب getview بیاین هرچی میخواین نمایش بدین : Sub gallery_getview (rowView As Panel,Position As Int) Dim p1 As Panel p1.Initialize("") rowView.AddView(p1,0,0,100%X,500dip) p1.LoadLayout("temp") Dim lit() As String=Regex.Split("#",items.Get(Position)) Label1.Text=lit(0) Label1.TextColor=Colors.Black Label2.Text=lit(1) Label2.TextColor=Colors.Black Dim picaso As Picasso picaso.InitializeURI(lit(2)) picaso.fit picaso.ToImageView(ImageView1) End Sub یه چیزی تو این مایه ها 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.