amz 3 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون داداش شرمنده چجوری میشه با کلیک روی هر عکس به صفحه دیگه بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ استفاده از Tag و Sender در Multi Panel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/01/14, 22:11:07، alivoll گفته است : داداش شرمنده چجوری میشه با کلیک روی هر عکس به صفحه دیگه بره من هم دقیقا این سوال رو دارم و از دیروز هم دارم هی چندین بار فیلم آموزشیه آقای ایزدی رو میبینم ولی خداییش متوجه نشدم ، نمیگم که توضیح داده نشده ها ، ولی لطفا یکمی واضحتر بگین تا کسایی مثل من که تازه شروع کردن هم چیزی بتونن سر در بیارن ، الان مثلا من یک مولتی پنل ساختم و توش از اعداد یک تا صد رو از تیبل دیتابیسم بهش اضافه کردم و اسکرولشم عالیه و قاعدتا میخوام رو پنل یک زدم بره به صفحه ی a و اگه رو دو زدم بره صفحه ی. B و الی آخر . ولی تعریف کلیک رو برای اینها بلد نیستم ، اگه باتن های جداگونه باشه که راحته ولی اینا اسم خاصی ندارن ، دارنها ، ولی من بلد نیستم از کجا و چجوری اسمشونو بدست بیارم و هر کدوم رو به صفحه ی مربوطه ی خودشون ارسال کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، 2roshke گفته است : من هم دقیقا این سوال رو دارم و از دیروز هم دارم هی چندین بار فیلم آموزشیه آقای ایزدی رو میبینم ولی خداییش متوجه نشدم ، نمیگم که توضیح داده نشده ها ، ولی لطفا یکمی واضحتر بگین تا کسایی مثل من که تازه شروع کردن هم چیزی بتونن سر در بیارن ، الان مثلا من یک مولتی پنل ساختم و توش از اعداد یک تا صد رو از تیبل دیتابیسم بهش اضافه کردم و اسکرولشم عالیه و قاعدتا میخوام رو پنل یک زدم بره به صفحه ی a و اگه رو دو زدم بره صفحه ی. B و الی آخر . ولی تعریف کلیک رو برای اینها بلد نیستم ، اگه باتن های جداگونه باشه که راحته ولی اینا اسم خاصی ندارن ، دارنها ، ولی من بلد نیستم از کجا و چجوری اسمشونو بدست بیارم و هر کدوم رو به صفحه ی مربوطه ی خودشون ارسال کنم. عزیز شما لطف دارید که آموزش های مارو پیگیری میکنید آموزش Tag و Sender رو هم دیدید؟ کاری که شما میخواهید انجام بدید باید با Tag و Sender انجام بشه که اون هم طبق آموزش بسیار کار راحتی هستش آموزش رو ببینید... هرکجا مشکل داشتید کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی شون کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : عزیز شما لطف دارید که آموزش های مارو پیگیری میکنید آموزش Tag و Sender رو هم دیدید؟ کاری که شما میخواهید انجام بدید باید با Tag و Sender انجام بشه که اون هم طبق آموزش بسیار کار راحتی هستش آموزش رو ببینید... هرکجا مشکل داشتید کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی شون کنیم سلام اولا خیلی متشکرم که به این زودی لطف میکنید و جواب میدید و اینکه ببخشید من دیر اومدم مشکل خودمو بگم ، چون به نت دسترسی نداشتم و معذرت میخوام. این کدها برای صفحه ی مثلا سه هستش که داخل سومین صفحه اومدم مولتی پنل رو گذاشتم ."عکسشم میذارم تا ببینید " من اینجا طبق گفته ی خودتونم از یک panel و یک label استفاده کردم و نوشته هارو برای label هم از دیتابیس میدم الان مشکل من اینه که من بلد نیستم چه کدی رو در کدوم قسمت باید قرار بدم تا ، مثلا وقتی روی "آش و سوپ " کلیک شد ، بره صفحه ی " 5" و روی " خورش " کلیک شد ، بره صفحه ی "7" و الی آخر ( شاید برای خیلیا خنده دار باشه ، ولی من بلد نیستم و خواستم منظورمو خیلی واضح برسونم) #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim SQL1 As SQL Dim cursur1 As Cursor End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim Panel1 As Panel Dim Label1 As Label Dim ScrollView1 As ScrollView Dim myfont As Typeface Dim text As String Dim ht As Float Dim StrUtil As StringUtils Dim PanelHeight As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") If File.Exists(File.DirInternal,"table.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"table.db",File.DirInternal,"table.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"table.db",True) End If cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT ghazahayeasli FROM tbl1") myfont = Typeface.LoadFromAssets("btitrbld.ttf") Activity.LoadLayout("layout04") For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("ghazahayeasli") ScrollView1.Panel.Color = Colors.White Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("layout4") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) ht=art(text,Label1,myfont,30) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+90dip PanelHeight=PanelHeight+ht+90dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ عزیزم نیازی نیست که بره به فلان صفحه... اصلا هیچکسی همچین کاری رو نمیکنه که روی هر کدوم از آیتم ها که کلیک شد بره توی صفحات جدا.... شما کلا یه صفحه یا همون Layout یا Activity & Layout بسازید ویژه نمایش اطلاعات مثلا آش و سوپ ! بعدش فقط متن Label رو از دیتابیس بخونید و تغییر بدید. خب مثلا اگه آش و سوپ خودش 15-20 مدل آش و سوپ رو میخواد یاد بده شما باید دسته بندی هم قرار بدید و دیتابیستون رو ویرایش کنید تصویر بالا رو ببینید... نمونه از دیتابیسی هست که فصل و زیر فصل داره و تو در تو هستش.... این تاپیک رو ببینید و سورسش رو دانلود کنید بهتر کمکتون میکنه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۵ ممنونم به نتیجه رسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون http://answercenter.ir/topic/12435-سورس-طراحی-صفحه-زیبا-ببینید-زیباس/ سورس رو ببینید ی قسمت با کامنت تو سورس نوشتم منو هوریزونتال ک با حلقه فور درست شده و از نظر کدنویسی درست مثه مولتی پنله ک هر کدوم از باتن هاش عکس جداگونه ای داره، ببینید متوجه میشید اگه مشکلی بود بگین همینجا پاسخ داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amz 3 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/12435-سورس-طراحی-صفحه-زیبا-ببینید-زیباس/ سورس رو ببینید ی قسمت با کامنت تو سورس نوشتم منو هوریزونتال ک با حلقه فور درست شده و از نظر کدنویسی درست مثه مولتی پنله ک هر کدوم از باتن هاش عکس جداگونه ای داره، ببینید متوجه میشید اگه مشکلی بود بگین همینجا پاسخ داده میشه چیزی ازش متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ چیزی ازش متوجه نشدم داداش همین تاپیکی ک لینکشو دادم همین دیروز ی نفر سوال شمارو پرسید برو آخرای تاپیک جوابشو دادم ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amz 3 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ این سورس http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ این سورس http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟ داداش دیگه ساده تر از این نمیتونستم سورس بدم بت ببین سعی کن متوجه شی اگه نشدی فردا بت میگم چی ب چیه، سورسش تمیزه اعدادو دست بزن و دستکاری کن بفهمی هر کدوم برا چیه فقد 1 مولتی پنله ک عکساش با هم فرق داره multi ax dar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amz 3 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ این سورس http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟ به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟ داداش من ببین، تو برنامه نویسی باید انعطاف داشته باشین شما تاپیک زدی سوال پرسیدی من شمارو ارجاع دادم ب توضیحی ک قبلن ی جایی دادم ازون استفاده نکردی تو کمتر از 5 دیقه دوباره گفتین هیچی ازون متوجه نشدین تا اینجاشم قبول، دیگه سورس ازون ساده تر خدایی نمیتونم بدم شما ی کمی هم فک کن یک کم سورسو دست بزن ببین هر کد برا چیه اصن کارش چیه این طوری ک نمیشه هر کس بیاد براتون کار مورد نظرو انجام بده، من کلیت قضیه رو بهتون گفتم چ بسا ک اصل قضیه هم تو سورس هس ولی شما بازم میخوای کار خودتو ی نفر دیگه تکمیل کنه خب شما سورسو ببین ی کم باهاش ور برو اگه نتیجه ای حاصل نشد بعد دوباره ب فاصله زمانی 5 دیقه کمتر تاپیکو بالا بیار! این جوری ک نمیشه، درضمن شما سوالتون اصن معلوم نیس چیه این جمله خودت ی بار بخون "به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟" بالاخره ب پنل تصویر بدم یا ایمیج ویو اضاف کنم؟؟؟ کدومش؟ خلاصه این ک برا این ک ب پنل تصویر بدم تو سورس این کارو کردم شما همونو تحلیل کنی کل مولتی پنلو یاد میگیری، کدارو تحلیل کنید وگرنه کپی پیست کردن کل زحمتش 1 کلیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amz 3 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ داداش من ببین، تو برنامه نویسی باید انعطاف داشته باشین شما تاپیک زدی سوال پرسیدی من شمارو ارجاع دادم ب توضیحی ک قبلن ی جایی دادم ازون استفاده نکردی تو کمتر از 5 دیقه دوباره گفتین هیچی ازون متوجه نشدین تا اینجاشم قبول، دیگه سورس ازون ساده تر خدایی نمیتونم بدم شما ی کمی هم فک کن یک کم سورسو دست بزن ببین هر کد برا چیه اصن کارش چیه این طوری ک نمیشه هر کس بیاد براتون کار مورد نظرو انجام بده، من کلیت قضیه رو بهتون گفتم چ بسا ک اصل قضیه هم تو سورس هس ولی شما بازم میخوای کار خودتو ی نفر دیگه تکمیل کنه خب شما سورسو ببین ی کم باهاش ور برو اگه نتیجه ای حاصل نشد بعد دوباره ب فاصله زمانی 5 دیقه کمتر تاپیکو بالا بیار! این جوری ک نمیشه، درضمن شما سوالتون اصن معلوم نیس چیه این جمله خودت ی بار بخون "به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟" بالاخره ب پنل تصویر بدم یا ایمیج ویو اضاف کنم؟؟؟ کدومش؟ خلاصه این ک برا این ک ب پنل تصویر بدم تو سورس این کارو کردم شما همونو تحلیل کنی کل مولتی پنلو یاد میگیری، کدارو تحلیل کنید وگرنه کپی پیست کردن کل زحمتش 1 کلیکه ببنید منظور این بود تو اون سورسی ک دادم یه پنل توش اد کردم شما یه ایمیج ویو توی اون پنل اد کن و تو اون ایمیج ویو عکس ها رو قرار بده این سورسی ک فرستادید فرق داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amz 3
سلام
من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.