رفتن به مطلب
مهدی ایزدی

کتابخانه پارس توبار (ParsToolbar Library)

پست های پیشنهاد شده

به نام خدا
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی کاربران عزیز و گرامی
خب ...
با کتابخانه ی فوق العاده پارس تولبار در خدمت شما هستیم.

این کتابخانه توسط آقای اسماعیل شفیعی (mshafiee110) نوشته شده و به صورت کاملا اختصاصی در انجمن انسر سنتر به فروش گذاشته شده.

از کارهایی که از طریق این کتابخانه ی کاملا اختصاصی می شود انجام داد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

راست چین کردن اجزای تولبار
تغییر رنگ ، سایز ، فونت تایتل و ساب تایتل
راست چین کردن آیکون سرچ ویو
راست چین کردن سرچ ویو
تغییر رنگ، ساز و فونت سرچ ویو

دانلود سمپل

نکته : در صورت آپدیت شدن کتابخانه تمامی نسخه ها برای خریداران به صورت رایگان آپدیت خواهد شد

 

لینک خرید از فروشگاه

 

 

parstoolbar2.pngparstoolbar.png

  • پسندیدن 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

سلام دوستان این کتابخونه از api11 به بالا در حالتهایی که زبان گوشی فارسی یا انگلیسی باشه .کار میکنه

یکی از دوستان پرسیده بودن دکمه منو(سه نقطه) رو هم راستچین میکنه؟بله

آیا اگه از msmaterial drawer استفاده کردیم و Withtoolbar زدیم میره سمت راست تولبار خودکار؟اره میره سمت راست ولی یه ناویگیشنش جهتش عوض نمیشه چون با کد نویسی خود برنامه است

  • پسندیدن 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    83

جناب شفیعی من وقتی از کتابخانه تان استفاده می کنم اگر هیچ چیزی نداشته باشه خوب اجرا می شود اما اگر یک لیست ویو ساده هم بهش اضافه کنم با تاخیر چندثانیه ای اکتیویتی ظاهر می شود به گونه ای که بین اجرای دو اکتیویتی صفحه چند ثانیه سیاه می شود

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

جناب شفیعی من وقتی از کتابخانه تان استفاده می کنم اگر هیچ چیزی نداشته باشه خوب اجرا می شود اما اگر یک لیست ویو ساده هم بهش اضافه کنم با تاخیر چندثانیه ای اکتیویتی ظاهر می شود به گونه ای که بین اجرای دو اکتیویتی صفحه چند ثانیه سیاه می شود

سلام فکر نمیکنم مشکل از کتابخونه باشه.روی ایملاتور اینطوریه یا رو گوشی ؟برنامه اهل بیت من هم دراور هم لیست ویو وچیزای دیگرو همزمان با لود تولبار اونا روهم لود میکنم ولی مشکلی ندارن.یه بررسی کنید نشد پروژتون رو بفرستین بررسی کنم.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    83

سلام فکر نمیکنم مشکل از کتابخونه باشه.روی ایملاتور اینطوریه یا رو گوشی ؟برنامه اهل بیت من هم دراور هم لیست ویو وچیزای دیگرو همزمان با لود تولبار اونا روهم لود میکنم ولی مشکلی ندارن.یه بررسی کنید نشد پروژتون رو بفرستین بررسی کنم.

جناب شفیعی روی ایمولاتور این طوره روی گوشی بهتره

می شه اگر فرصت داشتید  یه سمپل که هم دراور داشته باشه و هم لیست ویو و دوتا اکتیویتی داشته باشه که در هردو از پارس تولبار استفاده شده باشه قرار بدهید البته اگر براتون مشکلی نیست تا مطمءن تر بشم البته اگر فرصت داشتید

و در تغییرات بعدی کتابخانه می شه لوگوی تولبار را هم یخورده جاش را نزدیک تر تایتل قرار بدهید یا اصلا گراویتیش قابل تعیین باشه مثلا بشه وسط چین!!! البته اگه با اصول طراحی متریال در تناقض نیست که برادر امین313   مثل همیشه راهنمایی های مفیدشان را دریغ نخواهند کرد

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

تا مطمءن تر بشم البته اگر فرصت داشتید
 

:wacko1: :wacko1: :wacko1: :wacko1:

 

باشه تا فردا میفرستم.

ولی مکان اونا رو تغییر نباید داد.چون از استاندارد خارج میشه.این پدینگ و اندازه ها از قبل مشخص شدن.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدی    95

سلام دوستان این کتابخونه از api11 به بالا در حالتهایی که زبان گوشی فارسی یا انگلیسی باشه .کار میکنه

یکی از دوستان پرسیده بودن دکمه منو(سه نقطه) رو هم راستچین میکنه؟بله

آیا اگه از msmaterial drawer استفاده کردیم و Withtoolbar زدیم میره سمت راست تولبار خودکار؟اره میره سمت راست ولی یه ناویگیشنش جهتش عوض نمیشه چون با کد نویسی خود برنامه است

سلام خسته نباشید

متوجه نشدم یعنی زبان باید فارسی باشه تا راست چین بشه؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

سلام خسته نباشید

متوجه نشدم یعنی زبان باید فارسی باشه تا راست چین بشه؟

سلام ممنونم. :53: :53: :53:

نه زبان فارسی باشه که از api ۱۷ به بالا خودش راستچین میکنه.

چه زبان فارسی و انگلیسی هردو راستچین میشن.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

جناب شفیعی روی ایمولاتور این طوره روی گوشی بهتره

می شه اگر فرصت داشتید یه سمپل که هم دراور داشته باشه و هم لیست ویو و دوتا اکتیویتی داشته باشه که در هردو از پارس تولبار استفاده شده باشه قرار بدهید البته اگر براتون مشکلی نیست تا مطمءن تر بشم البته اگر فرصت داشتید

و در تغییرات بعدی کتابخانه می شه لوگوی تولبار را هم یخورده جاش را نزدیک تر تایتل قرار بدهید یا اصلا گراویتیش قابل تعیین باشه مثلا بشه وسط چین!!! البته اگه با اصول طراحی متریال در تناقض نیست که برادر امین313 مثل همیشه راهنمایی های مفیدشان را دریغ نخواهند کرد

سلام بفرمایید.اینم سمپل بهمراه متریال دراور

(فونت لوگو:زرقان معلی سازنده: داداش دوقلوم ابراهیم شفیعی ♥ )

pass:answercenter.ir

http://s6.picofile.com/file/8249301526/ParsRTLToolbar_Sample2.zip.html

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    83

جناب شفیعی من هر کدام ار تولبار لایت یا دارک را استفاده می کنم آیکون نویگیشن و سرچ و کل آیکون ها  سفید می مونه می خواستم بدونم چجوری رنگش را می شه سیاه کرد؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

جناب شفیعی من هر کدام ار تولبار لایت یا دارک را استفاده می کنم آیکون نویگیشن و سرچ و کل آیکون ها  سفید می مونه می خواستم بدونم چجوری رنگش را می شه سیاه کرد؟

http://answercenter.ir/topic/13562-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B1/

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavirpardaz    14

mshafiee110@

آقای مهندس 2 سئوال ؟

1. وقتی من overflow منورو اضافه میکنم درسته میره سمت چپ..این خوبه..اما راهی برای تغییر فونت اون اورفلو منو رو پیشنهاد میکنین؟

2. وقتی اون آیکون سه خط موازی روی هم رو اضافه میکنیم.. چه جوری به رویداد کلیکش دسترسی داشته باشیم؟آیا فقط باید باهاش از همون msmaterialdrawer که متاسفانه فونتش عوض نمیشه استفاد کرد؟ یا میشه یه اسلایدر دلخواه تعریف کرد و تو رویداد کلیک اون دکمه اون اسلایدر رو باز کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

سلام لطفا زمانی که سوال دارین ,نقل قول ,پسندیدم ,یا پاسخ رو بزنید تا من متوجه سوالتون بشم,خب سوال اول, فونت منو روبا این نمیشه تغییر داد,سوال دوم ,شما هر دراوری که بخای میتونی استفاده کنی ,باتنی که تعریف میکنی یا ناویگیشنی که تعریف کردی رو بجای اینکه متریال دراور بهش نسبت بدی ,میتونی از آ اچ ناویگیشن دراور که قابلیتهای دیگه ای داره استفاده کنی.جناب غفاری تو آپ سینما اینکار رو انجام دادن ,میتونید ببینیدش.

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavirpardaz    14

سلام لطفا زمانی که سوال دارین ,نقل قول ,پسندیدم ,یا پاسخ رو بزنید تا من متوجه سوالتون بشم,خب سوال اول, فونت منو روبا این نمیشه تغییر داد,سوال دوم ,شما هر دراوری که بخای میتونی استفاده کنی ,باتنی که تعریف میکنی یا ناویگیشنی که تعریف کردی رو بجای اینکه متریال دراور بهش نسبت بدی ,میتونی از آ اچ ناویگیشن دراور که قابلیتهای دیگه ای داره استفاده کنی.جناب غفاری تو آپ سینما اینکار رو انجام دادن ,میتونید ببینیدش.

خب شما توی کتابخونه فقط اومدید آیکون نویگیشم رو تعریف کردید...سئوال من اینه چه جوری به رویداد کلیکش رو دسترسی داشته باشیم...یا همون ا آچ نوی/یشن دراور رو بهش نسبت بدیم؟ اگه دقیق با کد بگید ممنون میشم..چون من کتابخونه رو دان کردم اما توی همون دراور موندم

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mshafiee110    728

خب شما توی کتابخونه فقط اومدید آیکون نویگیشم رو تعریف کردید...سئوال من اینه چه جوری به رویداد کلیکش رو دسترسی داشته باشیم...یا همون ا آچ نوی/یشن دراور رو بهش نسبت بدیم؟ اگه دقیق با کد بگید ممنون میشم..چون من کتابخونه رو دان کردم اما توی همون دراور موندم

ببینید یه مثال دیگه تو تایپک مربوطه گذاشتم که ناویگیشن دارور داره و هر دو مورد رو تعریف کدم واسش الان اینجا هم باز قرار میدم.

.....

			Dim imgabshare As ImageView
			imgabshare.Initialize("csmenu")
			imgabshare.Background=xml.GetDrawable("ic_menu_white_24dp")
			ActionBar.AddView(imgabshare,24dip,24dip,Gravity.RIGHT)	
......

این مربوط به ناویگیشن دراور
Sub ActionBar_NavigationItemClick
	MD.OpenDrawer 
End Sub

این دکمه یا ایمیج ویویی که خودمون تعریف کردیم.به اسم ایونت دقت کنید.باید متناسب با دکمه یا ایمیح ویو تعریف شده باشه.
Sub csmenu_Click
	MD.OpenDrawer 
End Sub
  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Negan    1,298

سلام بفرمایید.اینم سمپل بهمراه متریال دراور

(فونت لوگو:زرقان معلی سازنده: داداش دوقلوم ابراهیم شفیعی ♥ )

 

http://s6.picofile.com/file/8249301526/ParsRTLToolbar_Sample2.zip.html

میشه پسورد دانلود رو بگین ؟ پسورد میخوادش :(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...