hossein44 1 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من قبلا روی کامپیوتر برنامه نویسی میکردم و مشکلی نداشتم و کامپیوترم ویندوز XP روش نصبه الان که بیسیک را ریختم روی لپ تابم اصلا شبیه سازا باز نمیکنه لپ تاب ویندوز 8.1 روش نصبه من از نرم افزار شبیه ساز SDK استفاده میکردم و میخوام اگر میشه همین شبیه سازا را استفاده کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه مشکلما حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من الان چی گفتم یا جنی موشن یا youwave جفتش با هم نمیشه آموزش نصبش هم استاد خلیلی گذاشتن طبق همین تاپیک پیش برید هر جا مشکل برخوردید تو همون تاپیک بپرسید آموزش نصب و راه اندازی ایمولاتور بسیار قوی و ساده ی Genym... من الان یو ویو را پاک کردم و از اول جنی موشنا نصب کردم و طبق تاپیک پیش رفتم الان شبیه ساز اجرا میشه و مشکلی نداره ولی موقع run گرفتن از برنامه توی بیسیک فور اندروید این ارورا میده مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا میشه یک عکس از منیفستت بفرستی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا میشه یک عکس از منیفستت بفرستی؟؟ من یه پروژه جدید ساختم و بعد ذخیرش کردن و از برنامه run گرفتم ولی باز همین ارورا داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام شما به این تاپیک ها یه نگاه بنداز... http://answercenter.ir/topic/4700-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D9%86/http://answercenter.ir/topic/7064-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D8%B1-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اول نرم افزار شبیه ساز یو ویو رو دانلود کنین با حجم تقریبی 150 مگ از این لینک http://www.downloadsoftware.ir/youwave-for-android.php بعد طبق اموزش لینک پایین متصل کنید http://answercenter.ir/topic/3724-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-youwave-%D8%A8%D9%87-b4a-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نرم افزار یو ویو را نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور را میده قبلا هم روی یکی دیگه کامپیوتر هم نصب کردم ولی موقع اجرا این ارورا میداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این دوتا تاپیکم نگاه کردم ولی بازم مشکلم حل نشد بازم داره همین ارورا میده هیچ راهی وجود نداره برای رفع این ارور؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درایئی ک نصب میکنی توش اونو عوض کن ببین نتیجه ای حاصل میشه البته کلا قبلش انیستالش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MoniSoft 14 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام احتمالا youwave درست نصب نشده بهتره کامل پاکش کنی دوباره نصب کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برنامه را چند پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی باز موقع اجرا همین اخطارا میده راهی نیست که بشه همون شبیه ساز sdk روی ویندوز 8.1 نصبش کرد شبیه ساز نصب میشه روی ویندوز ولی موقع اجرا هرچی روش کلیک میکنم باز نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با توجه به تصویر دسکتاب شما و مشاهده همزمان جنی موشن و youwave باید بگم جنی موشن و youwave با هم در تداخلند و باید یکی از این 2تا رو فقط رو سیستم داشته باشید (این مورد قبلا سوال شده بود و بنده طبق تجربه دارم میگم) خود بنده خیلی وقته با جنی موشن کار میکنم و خیلی خیلی بهتر از youwave است؛ اصلا youwave تو حدی نیست که بخواهد با جنی موشن قیاس بشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein44 1 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جنی موشن هم قبلا نصب کردم و طبق تاپیکی که درباره نصب جنی موشن بود نصب کردم ولی هرکارکردم نتونستم به بیسیک وصل بشم الانم چندوقته که اصلا جنی موشن کار نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من الان چی گفتم یا جنی موشن یا youwave جفتش با هم نمیشه آموزش نصبش هم استاد خلیلی گذاشتن طبق همین تاپیک پیش برید هر جا مشکل برخوردید تو همون تاپیک بپرسید آموزش نصب و راه اندازی ایمولاتور بسیار قوی و ساده ی Genym... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein44 1
سلام دوستان
من قبلا روی کامپیوتر برنامه نویسی میکردم و مشکلی نداشتم و کامپیوترم ویندوز XP روش نصبه
الان که بیسیک را ریختم روی لپ تابم اصلا شبیه سازا باز نمیکنه لپ تاب ویندوز 8.1 روش نصبه
من از نرم افزار شبیه ساز SDK استفاده میکردم و میخوام اگر میشه همین شبیه سازا را استفاده کنم
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه مشکلما حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.