این ارسال پرطرفدار است. majid08 266 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز پکیج کامل آموزش ساخت یک شبکه اجتماعی در محیط بیسیک4اندروید ما فقط آموزش رو در اختیار مشتریان گرامی قرار میدیم و سورس رو باید خودتون بنویسید (البته میتونید سورس اصلی برنامه " فتوپیامک" رو هم از همین سایت خرید کنید) با دیدن این اموزشبه راحتی میتونید یک شبکه اجتماعی کامل با همه امکانات و یا یک برنامه مثل دیوار و غیره بسازید توی لینک زیر میتونید به صورت تصویری توضیحات لازم و شکل و شمایل و عملکرد برنامه رو ببینید :مشاهده توضیحاتدر ضمن برنامه توی بازار مورد تایید است:دانلود و مشاهده برنامه در بازار فصل اول :1-مقدمه2- طراحی فرم ورود و عضویت3-ذخیره اطلاعات در دیتابیس انلاین + ساخت دیتابیس4-جلوگیری از ثبت نام دوباره یک نام کاربری + کنترل پیامهای ارسالی php5-امنیت کلمه عبور و ارسال اطلاعات سوالات و مشکلات رو اینجا بپرسید تا جواب بدم و لطفا حاشیه نرید تا زودتر به جواب سوالتون برسید لینک خرید فصل اول آموزش از فروشگاه دانلود رسورس های مورد نیاز دانلود کتابخانه ها جهت باز کردن فایل فشرده از پسورد فصل دوم استفاده کنید دانلود کتابخانه ها دانلود فایل های XML جهت باز کردن فایل فشرده از پسورد فصل مربوطه استفاده کنید فایل XML فصل دوم 16 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۵ کلا چند فصل میشه؟؟؟؟؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام کلش ۵ فصل هست و چنتا هم اضافه داره برای رفع برخی مشکلات 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اقا فصل اولت خیلی سادس گرون گذاشتی 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت درود بر آموزش های مفید شما من دو سری آموزش را دریافت کردم توی آموزش اول که سورس را قرار دادید با باز نویسی سورس خیلی راحت میشه مطلب را درک کرد اما در فایل دوم سورسی و فایل های مورد نیاز همراه ندارد من که مبتدی هستم نمی دونم دقیقا چکار کنم بطور مثال برای فعال کردن کتابخانه مثلا مواردی در پیشفرض بیسیک وجود ندارند و در آموزش اشاره چندانی به این موردها نشده است بهرحال از اینکه این حرکت را شروع کردید به شما خدا قوت میگیم و امیدوارم همچنان آموزش های مفید شما را دریافت کنیم حالا بنده به چند مورد مشکل برخورد کردم که ان شالله با راهنمایی شما (آقای گودرزی) و سایر دوستان حل خواهند شد -در آموزش های سری دو کلیپ اول در قسمت اضاف کردن ریسورس ها نوشته های مانیوتر نمایشی آموزشی کاملا مشخص نیستند ؟ چطور میتوان این ریسورس ها را اضاف کرد؟ - در همین آموزش در قسمت دیزانیر هوم تب لایوت و تولبار و وی پی ساختید که اشاره دقیقی به نحوه ساخت این موارد نشده است مخصوصا vp این مورد را چطور میتوان ساخت؟ با تشکر از راهنمای تان 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت درود بر آموزش های مفید شما من دو سری آموزش را دریافت کردم توی آموزش اول که سورس را قرار دادید با باز نویسی سورس خیلی راحت میشه مطلب را درک کرد اما در فایل دوم سورسی و فایل های مورد نیاز همراه ندارد من که مبتدی هستم نمی دونم دقیقا چکار کنم بطور مثال برای فعال کردن کتابخانه مثلا مواردی در پیشفرض بیسیک وجود ندارند و در آموزش اشاره چندانی به این موردها نشده است بهرحال از اینکه این حرکت را شروع کردید به شما خدا قوت میگیم و امیدوارم همچنان آموزش های مفید شما را دریافت کنیم حالا بنده به چند مورد مشکل برخورد کردم که ان شالله با راهنمایی شما (آقای گودرزی) و سایر دوستان حل خواهند شد -در آموزش های سری دو کلیپ اول در قسمت اضاف کردن ریسورس ها نوشته های مانیوتر نمایشی آموزشی کاملا مشخص نیستند ؟ چطور میتوان این ریسورس ها را اضاف کرد؟ - در همین آموزش در قسمت دیزانیر هوم تب لایوت و تولبار و وی پی ساختید که اشاره دقیقی به نحوه ساخت این موارد نشده است مخصوصا vp این مورد را چطور میتوان ساخت؟ با تشکر از راهنمای تان سلام رسورسها رو تا عصر همینجا میفرستم میتونید دانلود کنید ولی سورس اصلی رو نمیشه بزارم اگر کیفیت فیلمها خوب نیست تا بقیه رو با کیفیت UHD ضبت کنم فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ درود کیفیت فیلم ها خوب هست میتوان از روشون نوشت منظورم این بود که برای نکته هایی که برای ما مبتدی ها آشنا نیستند اشاراتی نیز بفرمایید و موارد که نیاز هر سری از آموزش هستند را نیز در هر سری از آموزش ها همراه با آموزش بزارید این طور راحت تر میتوان پی به آموزش و نکاتش برد البته این پیشنهاد من است بهر حال مصلحت دست شماست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام. مجید جان دستت دردنکنه ، عالیه ،ادامه بده فقط یه سوال: الان برای من به آدرس لینک گیر میده ! چجوری باید آدرس لینک رو بدم؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ این اموزش که گذاشتید حتما یه سرور هم لازمشه نه؟؟ قیمت اون سرور ...؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام. مجید جان دستت دردنکنه ، عالیه ،ادامه بده فقط یه سوال: الان برای من به آدرس لینک گیر میده ! چجوری باید آدرس لینک رو بدم؟ سلام حتما لینک رو اشتباه میزنید یا کد های php که نوشتید مشکل دارن سمت سرور 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ این اموزش که گذاشتید حتما یه سرور هم لازمشه نه؟؟ قیمت اون سرور ...؟بله نیاز دارهولی برای شروع یک هاست اشتراکی لینوکس کافیه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام این کدهای مانیفست AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") کد های ادکردن رسورسها به برنامه #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: D:\Android-SDK-Full-2014-12-03-EhsanAvr.Com\extras\android\support\design\res, android.support.design #AdditionalRes: D:\Android-SDK-Full-2014-12-03-EhsanAvr.Com\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat '#AdditionalRes: C:\b4a_floatingactionbutton, de.amberhome.objects.floatingactionbutton #AdditionalRes: D:\Android-SDK-Full-2014-12-03-EhsanAvr.Com\extras\android\support\v7\cardview\res #AdditionalRes: D:\Android-SDK-Full-2014-12-03-EhsanAvr.Com\extras\android\support\v7\recyclerview\res, android.support.v7.recyclerview '#AdditionalRes: C:\md-app\res '#AdditionalRes: C:\md-lib\res '#AdditionalRes: C:\restab #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity توجه کنید که بعضی کد ها رو کامنت کردم که بعدا باید از کامنت دربیان و این هم خود رسورس ها http://s6.picofile.com/file/8257388726/resource.zip.html 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام مرسی از این آموزش میتونم بپرسم همه 5 فصل الان آماده است برای خرید ؟یا باید صبر کنیم تکمیل بشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ بازار خیلی وقت اعلامیه داده مه باید مجوز داشته باشید برای تایید این برنامه های اجتماعی در مارکت ها و همچنین مایکت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام حتما لینک رو اشتباه میزنید یا کد های php که نوشتید مشکل دارن سمت سرور منم مشکلم همینه دیگه, الان شما آدرس آی پی خودت رو دادی دیگه همون 192.168.0.115 من چه آدرسی باید بدم؟ از کجا باید این آدرس رو پیدا کنم؟ روی گوشی چطور؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ منم مشکلم همینه دیگه, الان شما آدرس آی پی خودت رو دادی دیگه همون 192.168.0.115 من چه آدرسی باید بدم؟ از کجا باید این آدرس رو پیدا کنم؟ روی گوشی چطور؟ چون من از لوکال هاست استفاده میکنم ای پی کامپیوتر خودم رو زدمشما اگر هاست دارید باید ادرس هاست خودتون رو وارد کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اینکه دانلودش +200 تاست فقط؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ چون من از لوکال هاست استفاده میکنم ای پی کامپیوتر خودم رو زدم شما اگر هاست دارید باید ادرس هاست خودتون رو وارد کنید ببخشید . ولی منم الان میخوام از لوکال هاست استفاده کنم و دقیقا مثل آموزش شما دیتابیس رو ساختم و دو تا فایل phpرو هم توی مسیری که گفتیم قرار دادم ولی نمیدونم آدرس آی پی خودم رو از کجا باید پیدا کنم که توی PostString قرار بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید . ولی منم الان میخوام از لوکال هاست استفاده کنم و دقیقا مثل آموزش شما دیتابیس رو ساختم و دو تا فایل phpرو هم توی مسیری که گفتیم قرار دادم ولی نمیدونم آدرس آی پی خودم رو از کجا باید پیدا کنم که توی PostString قرار بدم بدست آوردن آدرس IP محلی:1 – دیالوگ Run را باز کرده (آموزش | Windows + R) و دستور cmd.exe را اجرا کنید 2 – در خط فرمان ویندوز (CMD) دستور زیر را نوشته و با کلید Enter آن را اجرا کنید: ipconfig 3- به دنبال بخش مربوط به کارت شبکه خود باشید: برای مثال اگر کارت شبکه شما بصورت کابلی است معمولاً اطلاعات آن در بخش Ethernet adapter Local Area Connection قابل دیدن است. برای کارت شبکه وایرلس ممکن است در بخش Wireless LAN adapter Wireless Network Connection یا بخش Wireless LAN adapter Wi-Fi یا بخش Ethernet adapter Wireless Network Connection باشد. پس از پیدا کردن بخش مربوط به کارت شبکه خود، به دنبال فیلد IPv4 Address باشید. در مقابل این فیلد آدرس آی پی (نسخه 4) کارت شبکه شما نوشته شده است. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از راهنماییت.من الان آی پی خودم رو پیدا کردم و توی برنامه جایگزین کردم ولی بازم فورس کلوز میشه . دیباگ هم که میگیرم توی همون خط send_reg_s.PostString ارور میده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.