bewas 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از راهنماییت.من الان آی پی خودم رو پیدا کردم و توی برنامه جایگزین کردم ولی بازم فورس کلوز میشه . دیباگ هم که میگیرم توی همون خط send_reg_s.PostString ارور میده درود من در این قسمت که شما میفرمایید به مشکل خاصی برخورد نکردم و خیلی راحت ثبت نام میکرد و طبق آموزش از دوبار ثبت نام جلوگیری میکرد و موارد دیگری که در آموزش گفته شده بودند من پیشنهادم این است که شما مجددا فایل سورس را دانلود کن و در قسمت آدرس دهی دقیقا آدرس پوشه ای که فایل های پی اچ پی خودتان هستند را آدرس دهی کنید و باز اگر مشکلی داشتی اعلام کن تا سورس کد خودم را برای شما بفرستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ یه راهنمایی میخواستم ازت مجید جان، الان شما سرور داری یا هاست؟ میشه بگی از کدوم سایت خریدی منم بخرم از همونجا؟ و لطفا بگی هاست یا سروری ک خریدی دقیقا مشخصاتش چیه سرعت برنامتون خیلی خوبه برای همین پرسیدم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ یه راهنمایی میخواستم ازت مجید جان، الان شما سرور داری یا هاست؟ میشه بگی از کدوم سایت خریدی منم بخرم از همونجا؟ و لطفا بگی هاست یا سروری ک خریدی دقیقا مشخصاتش چیه ممنون داداش شما یه هاست عادی بخر بسه از لینک زیر هم بگیر هاستاش خویه هاست هاست لینوکس پربازدید بگیر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ داداش شما یه هاست عادی بخر بسه از لینک زیر هم بگیر هاستاش خویه هاست هاست لینوکس پربازدید بگیر ممنون ولی میخوام بدونم هاست یا سرور ایشون دقیقا چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ درود آقای گودرزی عزیز و دوستان انجمن آقای گودرزی من تا به این جای ارور کار رسیدم از بس ارور زد دیگه متوجه مطلبش نمیشم B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:71: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton.CloseMode'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:80: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton.Overflow'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:25: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionBar.TabView'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:29: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Light.ActionBar.TabView'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:33: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionBar.TabText'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:37: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Light.ActionBar.TabText'. . . . . ادامه داشت با تشکر از راهنمایی های قبلی تان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ نیاز داشتم شدیدا دمت گرم گذاشتی حتما میخرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ درود آقای گودرزی عزیز و دوستان انجمن آقای گودرزی من تا به این جای ارور کار رسیدم از بس ارور زد دیگه متوجه مطلبش نمیشم B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:71: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton.CloseMode'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:80: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionButton.Overflow'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:25: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionBar.TabView'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:29: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Light.ActionBar.TabView'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:33: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.ActionBar.TabText'. f:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res\values-v21\styles_base.xml:37: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Light.ActionBar.TabText'. . . . . ادامه داشت با تشکر از راهنمایی های قبلی تان سلام این مشکلات رو بررسی کنید اگر درست نشد سورستون رو برام بفرستین 1- از API 23 استفاده شود 2-ادرس دهی رسورسها درست باشه 3- SDK بروز باشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از راهنماییت.من الان آی پی خودم رو پیدا کردم و توی برنامه جایگزین کردم ولی بازم فورس کلوز میشه . دیباگ هم که میگیرم توی همون خط send_reg_s.PostString ارور میده توجه کنید که هنگام ادرس دهی حتما ادرس باید با HTTP شروع بشه مثال job_new.PostString("http://192.168.1.115/show_new.php","limitval1="&limitval1&"&offsetval1="&iOffSet) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام اول اینکه دست اقا مجید درد نکنه بابت اموزشی که ساختن بعدش آموزش + سورس کد هر دو عالی هستن این محصول بدرد کسایی مخوره که میخوان تجربه ای متفاوت داشته باشن و ممطعن باشید که با خرید و کار کردن روی این سورس پیشرفت خوبی میکنید تو کد نویسی 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ یه راهنمایی میخواستم ازت مجید جان، الان شما سرور داری یا هاست؟ میشه بگی از کدوم سایت خریدی منم بخرم از همونجا؟ و لطفا بگی هاست یا سروری ک خریدی دقیقا مشخصاتش چیه سرعت برنامتون خیلی خوبه برای همین پرسیدم ممنون مجید جان جواب منو هم بدی ممنون میشم میخوام برنامه آنلاین بزنم هاست یا سرورم میخوام همینی باشی ک شما استفاده میکنی :53: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام این مشکلات رو بررسی کنید اگر درست نشد سورستون رو برام بفرستین 1- از API 23 استفاده شود 2-ادرس دهی رسورسها درست باشه 3- SDK بروز باشه درود و خدا قوت در مورد مشکل مطروحه با گذاشتن چند فایل جار مشکل رفع شد و ارور بعدی که بهش برخورد کردم مربوط به قسمت دیزاینر می باشد به شرح زیر: B4A version: 5.80 Parsing code. (0.05s) Compiling code. (0.39s) Compiling layouts code. (0.11s) Generating R file. (3.67s) Compiling generated Java code. Error B4A line: 63 Tablayout.SetViewPager(VP) javac 1.8.0_40 src\b4a\example\home.java:378: error: cannot find symbol mostCurrent._tablayout.SetViewPager((de.amberhome.viewpager.AHViewPager)(mostCurrent._vp.getObject())); ^ symbol: class AHViewPager location: package de.amberhome.viewpager قسمتی در دیزاینر در لایوت هوم که کتاابخانه مورد نظر را هم فعال کردم ولی در قسمت اضاف کردن (vp) همچنین قسمتی که شما در آموزش بهش اشاره میفرمایید وجود ندارد با تشکر از راهنمایی تان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ توجه کنید که هنگام ادرس دهی حتما ادرس باید با HTTP شروع بشه مثال job_new.PostString("http://192.168.1.115/show_new.php","limitval1="&limitval1&"&offsetval1="&iOffSet) ببخشید که زیاد سوال میپرسم ولی : من 2 تا فایل php رو مثلا توی درایو d پوشه new قرار دادم .حالا آدرسش رو باید چجوری بدم؟ بعدش چی؟//:http 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید که زیاد سوال میپرسم ولی : من 2 تا فایل php رو مثلا توی درایو d پوشه new قرار دادم .حالا آدرسش رو باید چجوری بدم؟ بعدش چی؟//:http شما باید فایلها رو در پوشه روت وب سرور قرار بدین نه در جاه های دیگهکه در برنامه ها در محل نصب برنامه ها پوشه www می باشد 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ مجید جان جواب منو هم بدی ممنون میشم میخوام برنامه آنلاین بزنم هاست یا سرورم میخوام همینی باشی ک شما استفاده میکنی :53: جواب منو نمیدی برادر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت در قسمت معری متغییر برای نمایش لوگو و آیکن های جستجو متغییری به نام bd معرفی میکنیم که وقتی این متغیر رو می نویسم به رنگ قرمز نشون داده می شود ووقتی ران میگیرم ارور زیر را نمایش می دهد B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: bitmap Occurred on line: 46 Activity.AddMenuItem3("جستجو","menu_ser",bd.bitmap,True) Word: bitmap نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام کتابخانه های مورد نیاز در پست اول قرار داده شد برای باز کردن فایل فشرده از پسورد فصل دوم استفاده کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ جواب منو نمیدی برادر من دارم از هاست اشتراکی استفاده میکنم چون نمیخام برنامه رو برای درامد استفاده کنم و تبلیغ هم نکردم شما اگر میخاین باید سرور بگیرین هاست اشتراکی جواب نمیده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت در قسمت معری متغییر برای نمایش لوگو و آیکن های جستجو متغییری به نام bd معرفی میکنیم که وقتی این متغیر رو می نویسم به رنگ قرمز نشون داده می شود ووقتی ران میگیرم ارور زیر را نمایش می دهد B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Unknown member: bitmap Occurred on line: 46 Activity.AddMenuItem3("جستجو","menu_ser",bd.bitmap,True) Word: bitmap این برای لوگو هست Dim xml0 As XmlLayoutBuilder Dim bd1 As BitmapDrawable bd1=xml0.GetDrawable("logo") ToolBar.LogoDrawable=bd1 این برای منو Dim xml1 As XmlLayoutBuilder Dim bd As BitmapDrawable bd=xml1.GetDrawable("search") Activity.AddMenuItem3("جستجو","menu_search",bd.Bitmap,True) و توجه کنید که از قبل ایکن ها رو در پوشه رسورسها بزارین و همچنین تیک کتابخانه XmlLayoutBuilder رو هم بزارین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ مجید جان لطفا فایل xml که کد های اندروید استودیو رو توش کپی کردی هم بزار. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ مجید جان لطفا فایل xml که کد های اندروید استودیو رو توش کپی کردی هم بزار. ممنون سلام در پست اول میزارم دانلود کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.