bewas 10 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت قبل از هز چیز تشکر کنم از آقای گودرزی عزیز بابت پاسخ گویی جامع به رفع مشکلات پیش آمدی در نوشتن برنامه من در کلیپ سوم فصل دو نیاز به کدهای JobDone و پی اچ پی دارم در این قسمت از آموزش کدها خیلی متفاوت و گیج کننده هستند هی مینوشتیم و پاک میکردیم آخرش میخواستم ران بگیرم متوجه نشدیم چی شد ممنون میشم این دو سری کد را بزارید با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام من اپش رو نصب کردم از بازار تو لود پست ها خیلی کنده، دو تا نظر دارم که باعث بهتر شدن فروشت هم میشه(فروش سورس رو میگم خودم میدونم درباره برنامه نمیخوای نظر بگیری): -اگه با چند نخی لود نمیکنی پست ها رو، حتما اینکارو بکن -با لیمیت دیتابیس، پست ها رو 10 تا 10 لود کنی بهتره بنظرم ، سریعتر و شیک تر میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام توی آموزش کاملا در مورد ساخت پروفایل کاربری و ساخت تمام موارد مربوط به عضویت و ورود و ایجاد منوی اختصاصی بعد از ورود کاربر و اینکه هر گونه تغییراتی که کاربر بخواد بده توی دیتابیس یا به اصطلاح مشخصات خودشو یا تصویرشو بخواد تغییر بده آموزش داده میشه؟ و یه نکته دیگه ام که هست آیا توی این آموزش یاد میده که تمام اطلاعات و یا پیام ها و فایلهایی که کاربر ارسال میکنه توی دیتابیس و پروفایل کاربری ذخیر میشه که مثلا وقتی وارد شد به اکانتش دوباره تمام اطلاعاتش از آخرین تغییرات براش نشون داده بشه ؟ ببخشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و خدا قوت قبل از هز چیز تشکر کنم از آقای گودرزی عزیز بابت پاسخ گویی جامع به رفع مشکلات پیش آمدی در نوشتن برنامه من در کلیپ سوم فصل دو نیاز به کدهای JobDone و پی اچ پی دارم در این قسمت از آموزش کدها خیلی متفاوت و گیج کننده هستند هی مینوشتیم و پاک میکردیم آخرش میخواستم ران بگیرم متوجه نشدیم چی شد ممنون میشم این دو سری کد را بزارید با تشکر سلام بله این قسمت یکمقدار پیچیده بود ولی با کمی دقت میتونید بنویسید براتون خصوصی میفرستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام توی آموزش کاملا در مورد ساخت پروفایل کاربری و ساخت تمام موارد مربوط به عضویت و ورود و ایجاد منوی اختصاصی بعد از ورود کاربر و اینکه هر گونه تغییراتی که کاربر بخواد بده توی دیتابیس یا به اصطلاح مشخصات خودشو یا تصویرشو بخواد تغییر بده آموزش داده میشه؟ بله کاملا توضیح داده میشه و یه نکته دیگه ام که هست آیا توی این آموزش یاد میده که تمام اطلاعات و یا پیام ها و فایلهایی که کاربر ارسال میکنه توی دیتابیس و پروفایل کاربری ذخیر میشه که مثلا وقتی وارد شد به اکانتش دوباره تمام اطلاعاتش از آخرین تغییرات براش نشون داده بشه ؟ ببخشید بله بعد از ورود دوباره همه مشخصات کاربری و عکس پروفایل و عکس کاور موجود است و حذف نمیشه و هم چنین لایک ها و همه چیزهای مربوط به حساب کاربری 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام توی آموزش کاملا در مورد ساخت پروفایل کاربری و ساخت تمام موارد مربوط به عضویت و ورود و ایجاد منوی اختصاصی بعد از ورود کاربر و اینکه هر گونه تغییراتی که کاربر بخواد بده توی دیتابیس یا به اصطلاح مشخصات خودشو یا تصویرشو بخواد تغییر بده آموزش داده میشه؟ بله کاملا توضیح داده میشه و یه نکته دیگه ام که هست آیا توی این آموزش یاد میده که تمام اطلاعات و یا پیام ها و فایلهایی که کاربر ارسال میکنه توی دیتابیس و پروفایل کاربری ذخیر میشه که مثلا وقتی وارد شد به اکانتش دوباره تمام اطلاعاتش از آخرین تغییرات براش نشون داده بشه ؟ ببخشید بله بعد از ورود دوباره همه مشخصات کاربری و عکس پروفایل و عکس کاور موجود است و حذف نمیشه و هم چنین لایک ها و همه چیزهای مربوط به حساب کاربری خب من میخوام یه برنامه مثل دیوار یا نت برگ درست کنم با تمام جزییات با دیدن این آموزش بعدش میتونم این کارو بکنم ؟ دقت کنید با تمام جزییات برنامه نت برگ و دیوار!!!! با تشکر فراوان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ خب من میخوام یه برنامه مثل دیوار یا نت برگ درست کنم با تمام جزییات با دیدن این آموزش بعدش میتونم این کارو بکنم ؟ دقت کنید با تمام جزییات برنامه نت برگ و دیوار!!!! با تشکر فراوان من جزئیات نت برگ و دیوار رو نمیدونمولی کلیات شبیه هم هست ارسال پست و نمایش پست و کامنت مثل همه ولی جزئیات هیچ برنامه ای شبیه برنامه دیگه نیست جزئیات مربوط میشه به سلیقه شخص مثلا برنامه فتوپیامک دارای یک قسمت اخراج هست که در هیچ برنامه شبکه اجتماعی ندیدم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ من جزئیات نت برگ و دیوار رو نمیدونم ولی کلیات شبیه هم هست ارسال پست و نمایش پست و کامنت مثل همه ولی جزئیات هیچ برنامه ای شبیه برنامه دیگه نیست جزئیات مربوط میشه به سلیقه شخص مثلا برنامه فتوپیامک دارای یک قسمت اخراج هست که در هیچ برنامه شبکه اجتماعی ندیدم منظور منم اینه که تمام کلیات و امکانتی که توی اینا هست رو آموزش بدید وگرنه بقیه جزییات رو که باید خودمون درست کنیم متوجه هستم ارسال پست و نمایش بعد از تایید؟ ویرایش پست یا اطلاعات وارد شده بعد از تایید؟ ذخیره علاقه مندی ها و بقیه تنظیمات؟ ذخیره پستها و مطالبی ارسال شده توی پروفایل کاربری هر شخص به صورت جداگانه در دیتابیس آنلاین؟(سمت سرور) جستوجوی حرفه ای در دیتابیس آنلاین؟ چک کردن وصل بودن اینترنت و اگه نیست یه کار خاصی نمایش بده؟ دسته بندی کردن مطالب و با انتخاب دسته مطالب مربوط به اون دسته بیاد؟ منظورم ایناس استاد بزرگوار بازم ازتون ممنونم که وقت میذارید و جواب میدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ منظور منم اینه که تمام کلیات و امکانتی که توی اینا هست رو آموزش بدید وگرنه بقیه جزییات رو که باید خودمون درست کنیم متوجه هستم ارسال پست و نمایش بعد از تایید؟ ویرایش پست یا اطلاعات وارد شده بعد از تایید؟ ذخیره علاقه مندی ها و بقیه تنظیمات؟ ذخیره پستها و مطالبی ارسال شده توی پروفایل کاربری هر شخص به صورت جداگانه در دیتابیس آنلاین؟(سمت سرور) جستوجوی حرفه ای در دیتابیس آنلاین؟ چک کردن وصل بودن اینترنت و اگه نیست یه کار خاصی نمایش بده؟ دسته بندی کردن مطالب و با انتخاب دسته مطالب مربوط به اون دسته بیاد؟ منظورم ایناس استاد بزرگوار بازم ازتون ممنونم که وقت میذارید و جواب میدید در این اموزش بجز موارد زیر بقیه هست ارسال پست و نمایش بعد از تایید؟ این قسمت لازم نیست چون وقتی تعداد ارسالی های کاربراتون شد روزی 1000 تا یا بیشتر با 10 نفر هم نمیتونید تایید کنید همه این ها رو ویرایش پست یا اطلاعات وارد شده بعد از تایید؟ ذخیره علاقه مندی ها موفق تر باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ در این اموزش بجز موارد زیر بقیه هست ارسال پست و نمایش بعد از تایید؟ این قسمت لازم نیست چون وقتی تعداد ارسالی های کاربراتون شد روزی 1000 تا یا بیشتر با 10 نفر هم نمیتونید تایید کنید همه این ها رو ویرایش پست یا اطلاعات وارد شده بعد از تایید؟ ذخیره علاقه مندی ها موفق تر باشید مرسی بابت راهنمایی که کردید سورس تمام اینا توی آموزشها هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ مرسی بابت راهنمایی که کردید سورس تمام اینا توی آموزشها هست؟ خواهش میکنمسورس در پکیج موجود نیست ولی کیفیت فیلم خوبه و میتونید براحتی همه سورس رو بنویسید در صورت تمایل میتونید سورس اصلی و کامل رو از همین انجمن خرید کنید بهم یک پیام خصوصی بدین تا با همکاری مدیریت محترم سورس رو بهتون بدیم موفق تر باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ خطای زیر رو داد کتابخانه cache رو کسی داره؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\cache.jar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ خواهش میکنم سورس در پکیج موجود نیست ولی کیفیت فیلم خوبه و میتونید براحتی همه سورس رو بنویسید در صورت تمایل میتونید سورس اصلی و کامل رو از همین انجمن خرید کنید بهم یک پیام خصوصی بدین تا با همکاری مدیریت محترم سورس رو بهتون بدیم موفق تر باشید چون پست هام به تعداد کافی نرسیده نمیشه پیغام خصوصی بهت بدم استاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ با سلام بر آقای گودرزی عزیز بابت راهنمایی جامع و کامل من به این جای ارور رسیدم با نوشتن کلیپ اول و دوم و سوم بخش دو B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. Error res\layout\home_activity.xml:20: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'background' with value '@drawable/shep'). با تشکر از راهنمایی قبلی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bewas 10 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ خطای زیر رو داد کتابخانه cache رو کسی داره؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\cache.jar کتابخانه cache خدمت شما 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ من تو متریال دیزاین مشکل دارم کسی هست که کمکم کنه! با تیم ویور وصل شه حلش کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ من توی قسمت jobdone مشکل دارم . کد های این بخش اجرا نمیشن. ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ با سلام بر آقای گودرزی عزیز بابت راهنمایی جامع و کامل من به این جای ارور رسیدم با نوشتن کلیپ اول و دوم و سوم بخش دو B4A version: 5.80 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.06s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. Error res\layout\home_activity.xml:20: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'background' with value '@drawable/shep'). با تشکر از راهنمایی قبلی فایل زیر رو در ادرس زیر در پروژتون کپی کنید Objects\res\drawable دانلود فایل 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ من توی قسمت jobdone مشکل دارم . کد های این بخش اجرا نمیشن. ممنون میشم کمک کنید. جاب دان کدوم قسمت اگر به فیلم ها توجه کنید همه کد ها واضح نوشته شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ جاب دان کدوم قسمت اگر به فیلم ها توجه کنید همه کد ها واضح نوشته شده توی اول قسمت jobdone تا کد list = json.NextArray میاد بعد کد های زیرش رو نمیخونه و یهو میره توی قسمت catch نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.