mshafiee110 730 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام لطفا لینک بده http://answercenter.ir/topic/14507-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-appcompact-320-vs-b4a-v6/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/14507-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-appcompact-320-vs-b4a-v6/ جناب شفیعی من مثالی را که گذاشته بودید فقط با استفاده از پوشه اکسترایی که آپلود کرده بودید بدون مراحل بعد یعنی استفاده از قندشکن و ... تونستم روی شبیه ساز با اندروید 5.1 اجرا کنم ولی روی گوشیم که ورژنش 4.4 خطا می ده آیا به نظرتون مشکل از همون چیزی که توی رفع اشکال گفتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ جناب شفیعی من مثالی را که گذاشته بودید فقط با استفاده از پوشه اکسترایی که آپلود کرده بودید بدون مراحل بعد یعنی استفاده از قندشکن و ... تونستم روی شبیه ساز با اندروید 5.1 اجرا کنم ولی روی گوشیم که ورژنش 4.4 خطا می ده آیا به نظرتون مشکل از همون چیزی که توی رفع اشکال گفتید؟ بینید من پوشه اکستراس رو قرار ندادم .ولی با این روشی که گفتم مطمئنا جواب میده.بنظرم شما که قندشکن داریدپوشه اکستراس رو هم با قند شکن آپ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ بینید من پوشه اکستراس رو قرار ندادم .ولی با این روشی که گفتم مطمئنا جواب میده.بنظرم شما که قندشکن داریدپوشه اکستراس رو هم با قند شکن آپ کنید. مشکل دقیقا توی خود سایت اصلی مطرح شده بود و من الکی حدود یک گیگ را دانلود و نصب و وانصبیدم تا فهمیدم اینجا مطرح می کنم تا کسی سرکار نره حتما حتما حتما باید کلیه build tools های ورژن پایین تر از 23.0.3 پاک شوند مگر نه در اندرویدهای ورژن پایین خطا می گیره ازتون " In Android SDK-Manager be sure that the "Android SDK Build-tools" 23.0.3 is installed! Deinstall all other versions so 23.0.3 is the only one installed! If you leave older versions of build tools installed your compiled app may work on Android 5.0 and above but it will fail on older Android versions like KitKat. " لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مشکل و یک سوال دارم در اپ کامپت 3.20 مگه نباید مسیر پوشه ریسورس و اپ کامپت لیوت رو معرفی کرد یا نمی خواهد توی سورسی که داده بوید نخواسته بود لطفا اگه میشه نحوه را اندازی ورژن 3 ش رو میخواهم مشکل با سورس 3.20 : ------------------------------ ادامه اررور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مشکل و یک سوال دارم در اپ کامپت 3.20 مگه نباید مسیر پوشه ریسورس و اپ کامپت لیوت رو معرفی کرد یا نمی خواهد توی سورسی که داده بوید نخواسته بود لطفا اگه میشه نحوه را اندازی ورژن 3 ش رو میخواهم مشکل با سورس 3.20 : ------------------------------ ادامه اررور سورس کاملا درسته توی ورژن 3 به بالا دیگه نباید ریسورس اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سورس کاملا درسته توی ورژن 3 به بالا دیگه نباید ریسورس اضافه کنید من ریسورس اضافه نکردم ولی برنامه رو که اجرا میکنم فروس کلوز میده مشکل و یک سوال دارم در اپ کامپت 3.20 مگه نباید مسیر پوشه ریسورس و اپ کامپت لیوت رو معرفی کرد یا نمی خواهد توی سورسی که داده بوید نخواسته بود لطفا اگه میشه نحوه را اندازی ورژن 3 ش رو میخواهم مشکل با سورس 3.20 : ------------------------------ ادامه اررور ------------------ اینم ورژن های sdk م و با اندروید api 23 پروژه م رو کمپایل می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ من ریسورس اضافه نکردم ولی برنامه رو که اجرا میکنم فروس کلوز میده مشکل و یک سوال دارم در اپ کامپت 3.20 مگه نباید مسیر پوشه ریسورس و اپ کامپت لیوت رو معرفی کرد یا نمی خواهد توی سورسی که داده بوید نخواسته بود لطفا اگه میشه نحوه را اندازی ورژن 3 ش رو میخواهم مشکل با سورس 3.20 : ------------------------------ ادامه اررور ------------------ اینم ورژن های sdk م و با اندروید api 23 پروژه م رو کمپایل می کنم اس دی کی تون بروز نیست Android Support Repository باید حتما ورژن 33 باشه مال 32 و اینکه باید حتما وی پی ان وصل باشید تا بتونید اپدیتش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.من موقع کامپایل این مشکل رو دارم (سورس نمونه خودتون هست) B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. Error Error parsing manifest script: Line = 16, Word = c Command expected. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.من موقع کامپایل این مشکل رو دارم (سورس نمونه خودتون هست) B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. Error Error parsing manifest script: Line = 16, Word = c Command expected. سلام عزیز دلم تو پست اول نوشتم که حتما بایداز بیسیک ورژن شش 6 استفاده کنید.بیسیک شما 5.5 هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ سلام بنظرتون مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ توی مسیر SDK تون و بعد پوشه build-tools و بعد پوشه android-N برید ببینید فایلی به نام aapt.exe اونجا وجود داره یا خیر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ آره وجود داره اما مشکلش چیه رو نمیدونم اگه امکانش هست و خودتون اون فایل رو دارید پیوست بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ در 25 دقیقه قبل، milad19 گفته است : آره وجود داره اما مشکلش چیه رو نمیدونم اگه امکانش هست و خودتون اون فایل رو دارید پیوست بفرمایید خدمت شما !!! aapt.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ شاید خنده دار اما حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام من sdk کامل رو از یکی از سایت ها بروز ترینش رو دانلود کردم ولی باز هم برای متریال خطا میده: E:\basic 4 android\material\project me\Objects\bin\extra\res2\res\values-v23\values-v23.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:TextAppearance.Material.Widget.Button.Inverse'. E:\basic 4 android\material\project me\Objects\bin\extra\res2\res\values-v23\values-v23.xml:34: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Button.Colored'. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iranam 4 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۶ Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 سلام دوستان من هم این ارور را داشتم نزدیک 12 گیگ دانلود کردم تا فهمیدم مشکل از کجاست برای ورژن 7 B4A باید از جاوا 1/8 استفاده بشه و API حتما باید تو پوشه ای باشه که خود سیستم میگه ببینید این مسیر ارور میداد C:\Program Files\Android\android-sdk\platforms\api\android-23\android.jar و این مسیر درست میشه و کامل کامپایل میکنه C:\Program Files\Android\android-sdk\platforms\android-14\android.jar حتی یه پوشه اضافه هم سر راش نزارید از اندروید 14 به بعد مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.