hojjatborohan 56 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ دقیقا منم همین مشکل رو موقع ارسال دیتا به سرور دارم که مجبور شدم از php قبلی خودم استفاده کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، hojjatborohan گفته است : دقیقا منم همین مشکل رو موقع ارسال دیتا به سرور دارم که مجبور شدم از php قبلی خودم استفاده کنم mysqli_query($con,"SET CHARACTER SET utf8"); mysqli_query($con,"SET NAMES 'utf8'"); mysqli_query($con,"SET character_set_connection = 'utf8'"); این سه خط به php اضافه کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gfd69 0 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۶ سلام واقعا عالیه من اخرین نسخه ای که گرفته بودم نسخه 2 بود و با اینهمه تقییراتی که ایجاد کردید و الان نسخه 5 هستش میخواستم لطف کنید یه سورس آموزشی با امکانات جدید هم قرار بدید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ سلام این کتابخونه proxy نیز میشه ست کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، sourse گفته است : سلام این کتابخونه proxy نیز میشه ست کرد؟ خیر. فعلا امکانش نیست. انشالا تو آپدیت بعدی میزارم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gfd69 0 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ سلام میشه برای نسخه 5 هم یه سورس بزارین . بیشتر متوجه بشیم . دوستان رو نمیدونم ولی من گیج شدم و خیلی دوست دارم با این کتابخونه کار کنم . لطفا یه سورس یا یه آموزش قرار بدید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gfd69 0 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ سلام میشه برای نسخه 5 هم یه سورس بزارین . بیشتر متوجه بشیم . دوستان رو نمیدونم ولی من گیج شدم و خیلی دوست دارم با این کتابخونه کار کنم . لطفا یه سورس یا یه آموزش قرار بدید ممنون سلام میشه برای نسخه 5 هم یه سورس بزارین . بیشتر متوجه بشیم . دوستان رو نمیدونم ولی من گیج شدم و خیلی دوست دارم با این کتابخونه کار کنم . لطفا یه سورس یا یه آموزش قرار بدید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۶ انشالا تا یکی دوروز آینده نسخه جدید و آموزشهای لازم رو میزارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۶ آقا کتابخانه بسیار کاربردی هست ولی چی میشد این پرشین جیسون رو هم توش میزاشتین الان من نمیدونم بجا اون از کدوم کتابخونه استفاده کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ چطور پروگسس بار قرار بدم برای آپلود ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ آموزشها رو ببینید عزیز. اولین آموزش مربوط به آپلود هست. به هر حال به شکل زیر هست. Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long , Tag As String) Dim progress As Int=(uploaded/total)*100 progressbar.Progress=progress End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سلام من این آموزش روخریداری کردم به این کتابخونه ارور میده در صورتی که کتابخونهper-gson.jar رو تو پوشه لایبری ریختم Sub pr_onJSONObjectUploadOK(JsonString As String ) ProgressDialogHide If JsonString<>Null Then Dim prs As P_JsonOBject prs.initialaizJsonString(JsonString) Dim err As Boolean=prs.getBoolean("error") If err=False Then Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize("", "") Intent1.SetComponent("com.shahpiri.fastnet/.profile") Intent1.PutExtra("username",prs.getString("username") ) StartActivity(Intent1) End If End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ چه اروری میده عزیز؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهپیری، اگر مقدور هست ، واسه آپلود هم ست هدر رو اضافه کنید.ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ اضافه شد عزیز. دریافت کنید نسخه جدید رو 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اضافه شد عزیز. دریافت کنید نسخه جدید رو خیلی ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۶ اقا بخدا هرکار میکنم فارسی رو ساپورت نمیکنه و به جای کاراکتر های فارسی علامت سوال میفرسته !!!!!!!از خود فایل php که گذاشتید برای آپلود استفاده کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۶ جناب شاهپیری فروشگاه رو کنترل بفرمایید نوشته نسخه 5.2 دانلود کنید وارد پیکوفایل میشه ولی رمز میخاد برای دریافت لینک!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، arastooms گفته است : جناب شاهپیری فروشگاه رو کنترل بفرمایید نوشته نسخه 5.2 دانلود کنید وارد پیکوفایل میشه ولی رمز میخاد برای دریافت لینک!!! سلام خب رمز دانلود از پیکوفایل هم همانجا چند سطر پایینتر از این نوشته هست دیگه! اونو باید به پیکوفایل بدین . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ سلام مجدد به نظرم نسخه جدید یه مشکلی داره روی حالت ریلیز برنامه run میشه ولی رو دیباگ این پیام رو میده و وقتی کتابخونه رو تعریف میکنم اینطوری میشه !!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.