میلاد 441 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام مجدد به نظرم نسخه جدید یه مشکلی داره روی حالت ریلیز برنامه run میشه ولی رو دیباگ این پیام رو میده و وقتی کتابخونه رو تعریف میکنم اینطوری میشه !!!! time out رو تغییر بده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، میلاد گفته است : time out رو تغییر بده صحبت time out نیست این نسخه 5.2 گویا مشکل داره اون رو هم بالا بردم دیگه نمیشه نیم ساعت صبر کرد که !!! به محض برداشتم تیک کتابخونه همه چیز میزون میشه !! عجیبه حالا بیاد جناب شاهپیری فعلا فکر کنم خدمت هستن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ سلام مشکل از کتابخونه نیست عجیبه! برای من که در هر دوحالت نسخه آخری یعنی 5.2 به درستی کارمیکنه و اصلا زمانبر هم نیست ! از شبیه ساز یا گوشیتان یکبار نرم افزار رو حذف ودوباره نصبش کنید شایدمشکلتان حل بشه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۷ سلام میشه یه کاری کنید با کتابخانه ی httputils تداخل نداشته باشه ؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۷ آقای شاهپیری من کل تاپیک رو خوندم ، واقعاً تبریک میگم به خاطر این نوع پشتیبانی می خواستم بدونم برای نوشتن برنامه ای مثل شیپور یا دیوار و ... این کتابخانه پاسخگو هست ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mykimia 12 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۷ برای مولتی پارت، آیا میشه بهش هدر هم داد؟ این کد منظورمه Dim upl As UploadRequest upl=prfn.BuildUploadQuery("url","tag") upl.addMultipartParameter("key1","value1") upl.addMultipartParameter("key2","value2") upl.addMultipartFile("filekey","filepatch") اضافه کردن فایل به همراه پارامترهای ارسال شده upl.setisRunToAnotherThread(True) تعیین اینکه آپلود در ترد جداگانه انجام شود upl.startUploadAsJSONObject چطور میشه بهش Header داد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۷ New Text Document.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۷ آقا من نمیتونم متد pr_onJSONObjectUploadOK رو ایجاد کنم !!!! کتابخانه های مربوطه رو هم خریدم ولی persian fast network رو توی لیست نمیاره لطفاً راهنمایی فرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سورسی که همراه با آموزش گذاشتید رو اجرا میکنم خطای زیر رو میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mykimia 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ تشکر بابت نسخه 5.2 که به آپلودر Header اضافه شده. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mykimia 12 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام DownloadRequest فایل های jpg رو به خوبی دانلود میکنه . اما در فرمت های دیگه مثل mp3 یه ایرادی که داره اینه که بعد از دانلود، دابل کوتیشن " به اول و آخر اسم فایل اضافه میکنه!! مثلا وقتی اینو میدم بهش: DownL1.startDonload("https:www.sample.com/a1.mp3") دانلود رو درست انجام میده. ولی نام فایلی که در دستگاه ذخیره کرده رو اینطوری میکنه: "a1.mp3" اما در jpg این مشکل وجود نداره. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۷ سلام من گواهینامه ssl برای سایتم فعال کردم حالا از این کتابخانه استفاده کردم روی گوشی خودم به راحتی و درستی کار میکنه ولی مثلا روی گوشی samsung a3 2016 یا samsung s6 خطای زیر نشون میده com.reza.sh.fastnet.Error@2b69f362 java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out null connectionError com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out null با کتابخانه okhttp هم خطای زیر ''javax.net.ssl.SSLPeerUnverifiedException: No peer certificate بنظر شما علت چیه روی چند گوشی تست می کنم بدون مشکله ولی روی این دو گوشی این خطا ها رو میده .ولی مثلا یه آدرس سایت دیگه که حتی ssl داشته باشه میدم درسته. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، maxnet13 گفته است : سلام من گواهینامه ssl برای سایتم فعال کردم حالا از این کتابخانه استفاده کردم روی گوشی خودم به راحتی و درستی کار میکنه ولی مثلا روی گوشی samsung a3 2016 یا samsung s6 خطای زیر نشون میده com.reza.sh.fastnet.Error@2b69f362 java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out null connectionError com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out com.androidnetworking.error.ANError: java.net.SocketTimeoutException: SSL handshake timed out null با کتابخانه okhttp هم خطای زیر ''javax.net.ssl.SSLPeerUnverifiedException: No peer certificate بنظر شما علت چیه روی چند گوشی تست می کنم بدون مشکله ولی روی این دو گوشی این خطا ها رو میده .ولی مثلا یه آدرس سایت دیگه که حتی ssl داشته باشه میدم درسته. سلام این کتابخونه یک متد مخصوص داره برای سایتهایی که امنیت ssl رو فعال کردن باید از متد مخصوص استفاده کنید pr.initialize("pr").WithSSL.Build موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام این کتابخونه یک متد مخصوص داره برای سایتهایی که امنیت ssl رو فعال کردن باید از متد مخصوص استفاده کنید pr.initialize("pr").WithSSL.Build موفق باشید سلام همین کارو هم میکنم فایده ای نداره . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mykimia 12 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/02/27, 17:44:01، mykimia گفته است : سلام DownloadRequest فایل های jpg رو به خوبی دانلود میکنه . اما در فرمت های دیگه مثل mp3 یه ایرادی که داره اینه که بعد از دانلود، دابل کوتیشن " به اول و آخر اسم فایل اضافه میکنه!! مثلا وقتی اینو میدم بهش: DownL1.startDonload("https:www.sample.com/a1.mp3") دانلود رو درست انجام میده. ولی نام فایلی که در دستگاه ذخیره کرده رو اینطوری میکنه: "a1.mp3" اما در jpg این مشکل وجود نداره. این مشکل آیا حل نشد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/02/14, 19:52:37، حمید زارع گفته است : آقا من نمیتونم متد pr_onJSONObjectUploadOK رو ایجاد کنم !!!! کتابخانه های مربوطه رو هم خریدم ولی persian fast network رو توی لیست نمیاره لطفاً راهنمایی فرمایید سلام دوست عزیز ساب هرکدوم از امکانات به اسم های UploadRequest & PostRequest & GetRequest هست . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mykimia 12 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۷ سلام لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۷ سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/03/08, 17:11:04، mykimia گفته است : سلام لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر انشالا تو آپدیتهای بعدی لحاظ میشه عزیز. در در 1397/04/14, 10:32:08، mohammad3250 گفته است : سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟ درخواستها با تگ از هم جدا میشه هموطن. تو هر متد میتونید تگ رو بگیرید برای هر درخواست و دیگه نمایش توی ریسایکلر هم آموزش موجوده تو سایت 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ سلام جناب شاهپیری قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟ پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.