mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، mahfelsoft گفته است : خوب راستش نمی دونم چطور باید انجام داد . دیتابیس هم که یه فیلد متن اول که توی createpanel لود میشه . و یه ستون متن دوم که توی contentpanel میخوام لود بشه . یه ستون توضیح هم دارم که روی هر آیتم از ریسایکلرها که کلیک شد میره اکتیویتی بعد و اون توضیح مربوطه رو میاره خوب آقا من اینو خودم انجامش داد . متن ها رو گرفتم و ریختم توی لیبل ها. حالا یه سوال دیگه چطوری باید ارتفاع هر آیتم از ریسایکلر برابر بشه با طول متن ها ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ همچین چیزی با یه لیبل که توی اکتیوتی هم هست کلی مکافات داره. باید حتما سایز ثابت باشه برای این ویو. برای ویوهایی که با xml هست شما راحت میتونید با دادن wrap_content بدون هیچ چیز اضافه ای سایزها رو متناسب با ارتفاع متن کنید ولی برای این مورد چون با لیوت بیسیک هست محدودیت هست. شما یه سایز معقول رو بهش بدین و اگه بیشتر از اون شد بگید با سه نقطه جایگزین بشه و یه کلیک بزارید برای لیبل که وقتی کلیک شد متن کامل توی یه دیالوگ یا پنل نمایش داده بشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : همچین چیزی با یه ایبل که توی اکتیوتی هم هست کلی مکافات داره. باید حتما سایز ثابت باشه برای این ویو. برای ویوهایی که با xml هست شما راحت میتونید با دادن wrap_content بدون هیچ چیز اضافه ای سایزها رو متناسب با ارتفاع متن کنید ولی برای این مورد چون با لیوت بیسیک هست محدودیت هست. شما یه سایز معقول رو بهش بدین و اگه بیشتر از اون شد بگید با سه نقطه جایگزین بشه و یه کلیک بزارید برای لیبل که وقتی کلیک شد متن کامل توی یه دیالوگ یا پنل نمایش داده بشه. نه توی دیالوگ برام فایده نداره . میخوام کامل نشون بده . خوب میشه با xml برای این سورس نوشتش ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ این سورس برای لیوت بیسیکه فقط. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهپیری عزیز چطور میشه به لود شدن آیتم ها لیمیت داد؟ همونطور که به مولتی پنل لیمیت میدادیم به آیتم ها هم بدیم یه سوال دیگم اینکه ؛ دیدید در اغلب برنامه های آنلاین مثل بازار یا دیوار وقتی داریم آیتم ها رو نگاه میکنیم و به سمت پایین اسکرول میکنیم ، عکس های اون آیتم ها لود نشدند و تا ما روی اونها اسکرول کردیم شروع میکنن به لود تصاویر برای ما. این امکان رو چطور میشه اضافه کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام عزیز. برای مورد اول که تابعش هست که. برای فهمیدن اینکه به آخر ریسایکلر رسیدین یا نه از تابع زیر توی استفاده کنید. Sub EventName_onRSEndReached End Sub برای مورد دوم هم که دیگه واضحه. از کتابخونه گلاید یا پیکاسو واسه لود عکسها استفاده کنید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ ممنون آقای شاهپیری عزیز درضمن من جساراً میخواستم یه انتقادی از شما کنم. شما در فیلم های آموزشی کمی پراکنده تدریس میکنید و من متاسفانه نمیتونم مباحث رو بطور کامل درک کنم که کاربردشون چیه. در هر صورت شما استاد مایی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ به خاطر ماهیت خود ریسایکلرویو هست چون واقعا نمیشه به همه مباحثش پرداخت. واسه همین سعی کردم حداقل یه توضیح کلی در موزد همه مباحثش داده باشم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ ویرایش شد !! متاسفانه این پست مربوط به کتابخانه پرسین فست نتورک هست از مدیران خواهش میکنم پست رو منتقل کنند و شرمنده که اشتباه در این تاپیک ارسال شد سلام جناب شاهپیری عزیز سپاس برای آپدیت جدید 4.1 ممکنه بفرمایید متد خطا ها که تغیر کرده کلا شده یک متد !!! درست متوجه شدم دیگه استرینگ و جیسون جدا نیست ؟ مورد دیگه ای هم که من برخوردم امروز این بود که اگر بیام 2 تا متغیر از این کتابخونه تعریف کنم فرض کنید dim pfn1 as persianfastnet... dim pfn2 as persianfastnet.. فرض کنید که با متغیر اول یک ارسال جیسان داشتم و منتظرم جوابش برسه خط بعد با متغیر دوم یه جیسان دیگه دارم که قراره اونم جوابش برسه اگر اولی با خطا مواجه بشه !!! به هر دلیلی در هاست وقتی خطا میرسه همه درخواستها متوقف میشه!!! در صورتی که فقط باید خطا برسه به متد و نمایش بده و درخواست های بعدی کار خودشون رو انجام بدن محبت میفرمایید کنترل کنید این موضوع رو با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۶ این تاپیک مربوط به ریسایکلر هست عزیز نه فست نت. این چیزی هم که فرمودین مشکل نیست که بخواد حل بشه. شما باید حد اکثر یک متغیر از نوع persianfastnet توی هر ماژول(اکتیویتی سرویس یا کلاس) تعریف کنید ولی کوئری هاتون رو میتونید به تعداد دلخواه بسازید و اونارو با استفاده از تگ مدیریت کنید. dim pr as persianfastnet dim post1,post2,post3 as postrequest post1=pr.buildpost(tag1...... post2=pr.buildpost(tag2...... . . . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری. اول تشکر کنم و تبریک بگم بابت این کتابخونه بی نظیر. واقعا کتابخونه قدرت مندی هستش. من این چند روز کتابخونه رو تست کردم و اموزش ها و سورس ها رو نگاه کردم. همه چی خیلی خوب بود. ممنون فقط چند تا سوال داشتم و همچنین در اسکرول سریع سورس FastScrollIndicator هم مقداری به مشکل خوردم. اونم اینه که اسکرول سریعش در گوشی های ضعیف تر هنگ میکنه و در گوشی های قوی تر هم در حد یک یا چند ثانیه و یا حتی بیشتر لگ داره و گیر میکنه. (روی چند گوشی با اندروید 4و6و7 تست کردم). یعنی در مجموع روون نیستش . غیر از اینکه تعداد ایتم خیلی کم باشه. (تو اندروید 4 مثلا کمتر از 400-500 تا) sdk جدید هم که دانلود کردم مشخصاتش اینه Android SDK - v25.2.3 Platform : Android 7 (API 24) Rev. : 2 SDK Platform Tools : v25.0.6 SDK Build-Tools : v26 rc1 Android Support Repository : v44 Google Repository : v44 البته خود اسکرول هم کار باهاش زیاد راحت نیست و اگه بشه تغیرش داد بهتر میشه چون باریک هستش و در کناره قرار گرفته. بنظرم اگه مثل اسکرول لیست ویوو در اندروید 6 محدوده لمس بیشتری داشته باشه (محدوده کنار و نزدیک اسکرول رو هم میشه لمس کرد و عمل اسکرول رو انجام داد) یا مثل اسکرول لیست ویوو در اندروید 4 از کناره فاصله داشته باشه کار باهاش خیلی راحت میشه. یا اینکه بشه روی اسکرول کلیک هم کرد تا یک دفعه جهش کنه (اسکرول لیست ویوو مثلا این قابلیت رو هم داره) از رویداد onRSEndReached هم نتونستم استفاده کنم. میشه بی زحمت یک مثال جدا براش قرار بدین. ازین متد هم استفاده کردم. گفتم احتمالا مرتبط باشه ولی کار نکرد. PersianRecyclerView1.setScrollEndListener چند تا سوال هم ازتون داشتم. می خواستم بدونم متد زیر در صورتی اندازه item ها یکی باشه باید true بشه ؟ PersianRecyclerView1.HasFixedSize و همچنین می خواستم بدونم از RecyclerView چجوری می تونم تو کتابخونه و پنجره standout استفاده کنم. چون سعی کردم ویوو های اصلی کتابخونه رو با برنامه نویسی یا xml به برنامه اضافه کنم. ولی نتونستم. بازم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ برای FastScrollIndicator نسخه جدید رو دریافت کنید. و همچنین سورس جدید FastScrollIndicator. امکان استفاده ش توی STANDOUT که فعلا نیست توی ورژنهای بعد انشالا اینیشیالیز از طریق XML هم اضافه میشه. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۶ سلام قابلیت اسکرول افقی داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ بله عزیز. افقی و عمودی میتونید نمایش بدید آیتمها رو 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری. کتابخونه جدید خیلی خوب و روون شده. ممنون فقط در زمینه همین اسکرول ویوو سریع 2 مشکل کوچیک دیگه هم داشتم. یکی اینکه وقتی سایز ایتم ها متفاوت هستش یک فضای خالی زیر اسکرول باقی می مونه. HasFixedSize رو هم تغییر میدم. تفاوتی نمیکنه. و اسکرول سریع هم وقتی به اخر میرسه باید رویداد onRSEndReached اجرا بشه یا این رویداد فقط برای اسکرول معمولی اجرا میشه؟ چون الان فقط با اسکرول معمولی این رویداد اجرا میشه و اگه با اسکرول سریع به انتها بریم اجرا نمیشه . پروژه ای هم که تست کردم این هستش . ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید. پروژه اسکرین شات 1 و 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری . امروز هم چند تا تست دیگه با همون کد ها روی PersianFastScrollIndicator و PersianRecyclerView در حالت زیر انجام دادم. (با PRVXmlAdapter) PersianRecyclerView1.HasFixedSize = False PersianRecyclerView1.setVerticallLinierLayoutManager PersianRecyclerView1.buildDefaultAdapter(pradapter.Adapter) در مجموع اگه سایز ایتم ها یکی باشه همچی خوبه ولی وقتی سایز ایتم ها رو متغیر انتخاب میکنم یکسری مشکلاتی پیدا میکنم مثل همون فاصله ی خالی زیر اسکرول PersianFastScrollIndicator یا پرش در اسکرول آهسته به سمت بالا (ویدئو از شبیه ساز nox) یا کارنکردن onRSEndReached بعضی مواقع اگه میشه بیزحمت یک بررسی بکنید. پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میزارید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ سلام علیکم خدمت آقای شاهپیری عزیز این persianrecyclerview آنلاین ، چرا موقع اسکرول شدن وحرکت لیست دکمه back رو میزنم خطا میده ؟!! موقعی که لیست ثابته دکمه back رو میزنم بدون خطا صفحه رو میبنده ولی موقع حرکت فورس کلوز میده! کدهام اینطوریه: #AdditionalRes: ..\\res #AdditionalJar: com.android.support:recyclerview-v7 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Sub Globals Dim ht As HttpJob Type mydata (id As String ,name As String,family As String ,images As String ,images2 As String ) '''''''''''''''''''''' Dim pradapt As PRVFastIndictAdapter Private lis As List Dim prutil As PRViewUtils Type items (name As String,id As Int) Private PerFastScrollIndicator1 As PersianFastScrollIndicator Dim getmydata As mydata End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) '''''''''''''''''''''''''''''''recycler Activity.Color=Colors.Transparent lis.Initialize ht.Initialize("ht",Me) ht.PostString("Http://www...../mem.php","") PerFastScrollIndicator1.initialize("pr","recycler") Activity.AddView(PerFastScrollIndicator1.View,0,0,100%x,100%y) pradapt.initialize("pr") End Sub Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success Then Dim parser As JSONParser parser.Initialize(job.GetString) 'Log(parser) Dim Members As List Members.Initialize Members = parser.NextArray 'returns a list with maps getmydata.Initialize For Each MapData As Map In Members getmydata.Id = MapData.Get("id") getmydata.name = MapData.Get("user_id") getmydata.family= MapData.Get("location") getmydata.images= MapData.Get("images_link") Log("getmydata.Id"&getmydata.Id) Log("getmydata.name"&getmydata.name) Log("getmydata.family"&getmydata.family) Log("getmydata.images"&getmydata.images) Dim itemw As items itemw.Initialize itemw.id=getmydata.Id itemw.name=getmydata.name lis.Add(itemw) Next Tanzimat_recycleview End If End Sub Sub Tanzimat_recycleview PerFastScrollIndicator1.HasFixedSize=True PerFastScrollIndicator1.setVerticallLinierLayoutManager PerFastScrollIndicator1.SnappingTop PerFastScrollIndicator1.PopupBgColor=Colors.Blue PerFastScrollIndicator1.PopupPosition=0 '0 for ADJACENT 1 for CENTER PerFastScrollIndicator1.PopupTextSize=20 PerFastScrollIndicator1.PopupTextColor=Colors.White PerFastScrollIndicator1.IsThumbInactiveColorActive=True PerFastScrollIndicator1.ThumbActivateColor=Colors.Green PerFastScrollIndicator1.ThumbInactiveColor=Colors.Red PerFastScrollIndicator1.TrackColor=Colors.Gray PerFastScrollIndicator1.buildDefaultAdapter(pradapt.Adapter) End Sub Sub pr_getItemViewType(position As Int) As Int Return 0 End Sub Sub pr_onCreateViewHolder(viewtype As Int) As String Return "item" End Sub Sub pr_getItemCount As Int Return lis.Size End Sub Sub pr_getSectionName(position As Int) As String Dim ite As items=lis.Get(position) Return ite.name End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub pr_onBindViewHolder(view As Object,position As Int,viewtype As Int) prutil.init(view,"pr") Dim ite As items=lis.Get(position) prutil.setTextForTextview("songnamtxt",ite.name) End Sub اینم خطا : *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** *** Service (httputils2service) Create *** ** Service (httputils2service) Start ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = true ** java.lang.IndexOutOfBoundsException: Inconsistency detected. Invalid item position 24(offset:24).state:99 at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.tryGetViewHolderForPositionByDeadline(RecyclerView.java:5504) at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.getViewForPosition(RecyclerView.java:5440) at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.getViewForPosition(RecyclerView.java:5436) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager$LayoutState.next(LinearLayoutManager.java:2224) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.layoutChunk(LinearLayoutManager.java:1551) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.fill(LinearLayoutManager.java:1511) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.scrollBy(LinearLayoutManager.java:1325) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.scrollVerticallyBy(LinearLayoutManager.java:1061) at android.support.v7.widget.RecyclerView$ViewFlinger.run(RecyclerView.java:4726) at android.view.Choreographer$CallbackRecord.run(Choreographer.java:725) at android.view.Choreographer.doCallbacks(Choreographer.java:555) at android.view.Choreographer.doFrame(Choreographer.java:524) at android.view.Choreographer$FrameDisplayEventReceiver.run(Choreographer.java:711) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4745) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:786) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:553) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) باتشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۶ سلام علیکم خدمت آقای شاهپیری عزیز این چرا موقع اسکرول شدن وحرکت لیست دکمه back رو میزنم خطا میده ؟!! کدهام اینطوریه: #AdditionalRes: ..\\res #AdditionalJar: com.android.support:recyclerview-v7 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Sub Globals Dim ht As HttpJob Type mydata (id As String ,name As String,family As String ,images As String ,images2 As String ) '''''''''''''''''''''' Dim pradapt As PRVFastIndictAdapter Private lis As List Dim prutil As PRViewUtils Type items (name As String,id As Int) Private PerFastScrollIndicator1 As PersianFastScrollIndicator Dim getmydata As mydata End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) '''''''''''''''''''''''''''''''recycler Activity.Color=Colors.Transparent lis.Initialize ht.Initialize("ht",Me) ht.PostString("Http://www...../mem.php","") PerFastScrollIndicator1.initialize("pr","recycler") Activity.AddView(PerFastScrollIndicator1.View,0,0,100%x,100%y) pradapt.initialize("pr") End Sub Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success Then Dim parser As JSONParser parser.Initialize(job.GetString) 'Log(parser) Dim Members As List Members.Initialize Members = parser.NextArray 'returns a list with maps getmydata.Initialize For Each MapData As Map In Members getmydata.Id = MapData.Get("id") getmydata.name = MapData.Get("user_id") getmydata.family= MapData.Get("location") getmydata.images= MapData.Get("images_link") Log("getmydata.Id"&getmydata.Id) Log("getmydata.name"&getmydata.name) Log("getmydata.family"&getmydata.family) Log("getmydata.images"&getmydata.images) Dim itemw As items itemw.Initialize itemw.id=getmydata.Id itemw.name=getmydata.name lis.Add(itemw) Next Tanzimat_recycleview End If End Sub Sub Tanzimat_recycleview PerFastScrollIndicator1.HasFixedSize=True PerFastScrollIndicator1.setVerticallLinierLayoutManager PerFastScrollIndicator1.SnappingTop PerFastScrollIndicator1.PopupBgColor=Colors.Blue PerFastScrollIndicator1.PopupPosition=0 '0 for ADJACENT 1 for CENTER PerFastScrollIndicator1.PopupTextSize=20 PerFastScrollIndicator1.PopupTextColor=Colors.White PerFastScrollIndicator1.IsThumbInactiveColorActive=True PerFastScrollIndicator1.ThumbActivateColor=Colors.Green PerFastScrollIndicator1.ThumbInactiveColor=Colors.Red PerFastScrollIndicator1.TrackColor=Colors.Gray PerFastScrollIndicator1.buildDefaultAdapter(pradapt.Adapter) End Sub Sub pr_getItemViewType(position As Int) As Int Return 0 End Sub Sub pr_onCreateViewHolder(viewtype As Int) As String Return "item" End Sub Sub pr_getItemCount As Int Return lis.Size End Sub Sub pr_getSectionName(position As Int) As String Dim ite As items=lis.Get(position) Return ite.name End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub pr_onBindViewHolder(view As Object,position As Int,viewtype As Int) prutil.init(view,"pr") Dim ite As items=lis.Get(position) prutil.setTextForTextview("songnamtxt",ite.name) End Sub اینم خطا : *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** *** Service (httputils2service) Create *** ** Service (httputils2service) Start ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = true ** java.lang.IndexOutOfBoundsException: Inconsistency detected. Invalid item position 24(offset:24).state:99 at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.tryGetViewHolderForPositionByDeadline(RecyclerView.java:5504) at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.getViewForPosition(RecyclerView.java:5440) at android.support.v7.widget.RecyclerView$Recycler.getViewForPosition(RecyclerView.java:5436) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager$LayoutState.next(LinearLayoutManager.java:2224) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.layoutChunk(LinearLayoutManager.java:1551) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.fill(LinearLayoutManager.java:1511) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.scrollBy(LinearLayoutManager.java:1325) at android.support.v7.widget.LinearLayoutManager.scrollVerticallyBy(LinearLayoutManager.java:1061) at android.support.v7.widget.RecyclerView$ViewFlinger.run(RecyclerView.java:4726) at android.view.Choreographer$CallbackRecord.run(Choreographer.java:725) at android.view.Choreographer.doCallbacks(Choreographer.java:555) at android.view.Choreographer.doFrame(Choreographer.java:524) at android.view.Choreographer$FrameDisplayEventReceiver.run(Choreographer.java:711) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4745) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:786) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:553) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) باتشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ java.lang.NoClassDefFoundError: android.support.v7.widget.DividerItemDecoration سلام و خسته نباشید سورس Swipe Menu رو که اجرا میکنم ارور بالا رو میده sdk آخرین نسخه هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۶ java.lang.NoClassDefFoundError یعنی اینکه نسخه build-tools پایین هست. باید 23 به بالا باشه. دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.