امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، a1900i گفته است : سلام من این کتابخونه رو خریدم اما چیزی برام نیومد چه باید کرد؟ از منوی بالای صفحه قسمت فروشگاه و مدیریت خریدها رو انتخاب کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedj 12 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۷ چقد پشتیبانیش ضعیفه، من 3 ماه پیش سوال کردم کسی ج نداد. من اریالیست ویو رو خریدم. این با اون چه فرقی داره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/03/02, 22:26:59، behnam_tr گفته است : دوستان این کتابخانه staggered gridview داره ؟ برای ساخت ویوهای چند ستونی بله عزیز داره. سه نوع چیدمان موجوده. linear و grid و استکرگرید در در 1397/03/30, 18:14:17، hamedj گفته است : چقد پشتیبانیش ضعیفه، من 3 ماه پیش سوال کردم کسی ج نداد. من اریالیست ویو رو خریدم. این با اون چه فرقی داره ؟ به خاطر مشکلاتی بود که برای من پیش اومده بود عزیز. خدمته و گرفتاریای جورواجورش. مشکلتون چی بود هموطن؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ در در 1396/10/09, 18:41:14، rasool.g گفته است : سلام جناب شاهپیری . امروز هم چند تا تست دیگه با همون کد ها روی PersianFastScrollIndicator و PersianRecyclerView در حالت زیر انجام دادم. (با PRVXmlAdapter) PersianRecyclerView1.HasFixedSize = False PersianRecyclerView1.setVerticallLinierLayoutManager PersianRecyclerView1.buildDefaultAdapter(pradapter.Adapter) در مجموع اگه سایز ایتم ها یکی باشه همچی خوبه ولی وقتی سایز ایتم ها رو متغیر انتخاب میکنم یکسری مشکلاتی پیدا میکنم مثل همون فاصله ی خالی زیر اسکرول PersianFastScrollIndicator یا پرش در اسکرول آهسته به سمت بالا (ویدئو از شبیه ساز nox) یا کارنکردن onRSEndReached بعضی مواقع اگه میشه بیزحمت یک بررسی بکنید. پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میزارید. در در 1396/10/08, 01:32:08، rasool.g گفته است : سلام جناب شاهپیری. کتابخونه جدید خیلی خوب و روون شده. ممنون فقط در زمینه همین اسکرول ویوو سریع 2 مشکل کوچیک دیگه هم داشتم. یکی اینکه وقتی سایز ایتم ها متفاوت هستش یک فضای خالی زیر اسکرول باقی می مونه. HasFixedSize رو هم تغییر میدم. تفاوتی نمیکنه. و اسکرول سریع هم وقتی به اخر میرسه باید رویداد onRSEndReached اجرا بشه یا این رویداد فقط برای اسکرول معمولی اجرا میشه؟ چون الان فقط با اسکرول معمولی این رویداد اجرا میشه و اگه با اسکرول سریع به انتها بریم اجرا نمیشه . پروژه ای هم که تست کردم این هستش . ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید. پروژه اسکرین شات 1 و 2 سلام جناب شاهپیری. من در کار با ایتم هایی با سایز متفاوت یخورده مشکل داشتم. لطفا فرصت کردید یک بررسی بکنید. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ سلام و درود در بخش (ساخت SwipeMenu) ایا قابلیت اینو داره ایتم بیشتر به سسمت چپ کشیده بشه؟ منظورم اینه بجای اون دوتا باتن که شما اد کردی فضا بیشتر باشه بعنوان مثال 90% بره سمت چپ و فقط 10 % ایتم نشان داده بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۷ بلخ عزیز قابل تنظیم هست که چقد باز بشن آیتما 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/30, 00:43:43، rasool.g گفته است : سلام جناب شاهپیری. من در کار با ایتم هایی با سایز متفاوت یخورده مشکل داشتم. لطفا فرصت کردید یک بررسی بکنید. ممنون برای استفاده از متد onRSEndReached باید کد زیر رو اضافه کنید PerFastScrollIndicator1.setScrollEndListener که شما کامنتش کردین. واینکه این متد حتما باید اسکرول با حرکت دست به انتها رسیده باشه نه با اون پاپ آپ تا اجرا بشه. در مورد فضای اضای هم بررسی میکنم ببینم چه مشکلی وجود داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : برای استفاده از متد onRSEndReached باید کد زیر رو اضافه کنید PerFastScrollIndicator1.setScrollEndListener که شما کامنتش کردین. واینکه این متد حتما باید اسکرول با حرکت دست به انتها رسیده باشه نه با اون پاپ آپ تا اجرا بشه. در مورد فضای اضای هم بررسی میکنم ببینم چه مشکلی وجود داره ممنون جناب شاهپیری . مشکل اصلی منم همون فاصله و پرش های ناگهانی در هنگام اسکرول آهسته به بالا هستش. ویدئو رو حتما نگاه کنید. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/05/05, 12:45:22، ForI گفته است : هموطن سورسی که پیوست کردین به هیچ عنوان سورسهایی که نیست که بنده برای کتابخونه گذاشتم. شما سورس SwipeMenu رو دانلود کنید هموطن. از پنل قسمت سورسها. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ وظیفه ما درست کردن سورس برای جنابعالیه مگه؟ این همه آموزش دادیم. شما حتی زحمت نگاه کردن آموزشا رو هم به خودتون نمیدین. شما به هیچ وجه کتابخونه رو درک نکردین. واسه همینه سردرگم هستین و نمیدونین چیکار کنین. دلیلش هم اینه که زحمت تمرین و دیدن آموزشا رو به خودتون نمیدین و معنی پشتیبانی رو ظاهرا اینجوری فهمیدین. کتابخونه مشکلی داشته باشه بنده وظیفه شرعی و قانونیمه که برطرف کنم. ولی درست کردن برنامه های شما یا بقیه دوستان خیر. در ضمن تو تاپیکاتون ادب رو رعایت کنید در غیر این صورت جور دیگه ای باهاتون برخورد میشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ شما مشکلتون دقیقا چیه؟ اول که میگین سورس سوایپ بنده مشکل داره. در حالی که سورسها رو بنده با هر بار آپدیت کتابخونه آپدیت میکنم و این یعنی کم کاری از شما بوده که پنل رو چک نمیکنید. الانم که میفرمایید سوایپ رو حذف میکنم و مشکل به وجود میاد. واضح مشکلتون رو بگید تا ببینیم اشکال کارتون کجاست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ شما الان یه مولتی پنل میخواید فقط؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ بفرمایید خدمت شما. recyclermoltipanel.zip 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۷ کدهاتون ناقصه عزیز. یه آموزش درخصوص ایجاد مولتی پنل آنلاین تا یکی دوروز آینده توی آموزشهای مربوط به این کتابخونه قرار میگیره. طبق اون پیش برید انشالا که مشکلتون حل میشه 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ سلام یک سوال من می خوام لیست ویو باز شونده درست کنم همون expand با این کتابخانه میدونم راحت میشه ساخت فقط یک سوال این که می تونم این رو اختصاصی و زیبا ترش کنم و قتی رو باز شدن میزنه آیکن بر عکس بشه و وقتی بست دوباره ایکن بسته بشه و اگر زیر مجموعه نداشت اصلا قابلیت expand نداشته باشه؟ اگر این قابلیتا رو داره بخرم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۷ سلام جناب شاهپیری. این مورد مارو هم اگه میشه سریع تر بررسی بکنید . ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ سلام فک کنم کتابخونه یه باگ داره وقتی برنامه را باز می کنم و اسکرول میکنم و بین اسکرول کردن، برنامه را می بندم، چون هنوز کل آیتم ها لود نشده این ارور را میده. اگه راهکارشو میدونید لطفا راهنمایی کنید یه سوال دیگه اینکه برای حذف آداپتور تو ورژن جدید کتابخونه دو تا پارامتر وجود دارد. پرامتر size را باید چگونه مقدار دهی کنیم؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۷ در 17 ساعت قبل، mohsen m گفته است : سلام فک کنم کتابخونه یه باگ داره وقتی برنامه را باز می کنم و اسکرول میکنم و بین اسکرول کردن، برنامه را می بندم، چون هنوز کل آیتم ها لود نشده این ارور را میده. اگه راهکارشو میدونید لطفا راهنمایی کنید یه سوال دیگه اینکه برای حذف آداپتور تو ورژن جدید کتابخونه دو تا پارامتر وجود دارد. پرامتر size را باید چگونه مقدار دهی کنیم؟ ممنون برای مشکل اول نسخه جدید رو دانلود کنید از پنل و طبق آموزش توی پست اول پیش برید. و برای حذف کردن شما مقداری که توی متد pr_getItemCount برگردوندید رو بدید. در در 1397/05/17, 00:03:10، rasool.g گفته است : سلام جناب شاهپیری. این مورد مارو هم اگه میشه سریع تر بررسی بکنید . ممنون انشالا تو ورژنی که با اندروید استودیو نوشته میشه این موارد رو رفع میکنم. 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۷ سلام میشه ریسایکلر ویوو را بدون RefreshRecyclerView اطلاعاتشو بروز کرد؟ تقریبا مثل تلگرام که نیازی به اسکرول روبه پایین نداره برای ریفرش کردن. یعنی یه کاری کنیم که ...onBind را دوباره لود کنه هر چند مرتبه یه بار با متد جدید onRecyclerScroll میشه ریسایکلر را بروز کرد؟؟ متدهای کتابخونه مثل بقیه کتابخونه ها اصلا راهنما نداره! اگه میشه برای متدهای کتابخانه یه توضیح یا مثال کد هم بزارید که موقع کدنویسی خیلی کمک میکنه. ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، mohsen m گفته است : سلام میشه ریسایکلر ویوو را بدون RefreshRecyclerView اطلاعاتشو بروز کرد؟ تقریبا مثل تلگرام که نیازی به اسکرول روبه پایین نداره برای ریفرش کردن. یعنی یه کاری کنیم که ...onBind را دوباره لود کنه هر چند مرتبه یه بار با متد جدید onRecyclerScroll میشه ریسایکلر را بروز کرد؟؟ متدهای کتابخونه مثل بقیه کتابخونه ها اصلا راهنما نداره! اگه میشه برای متدهای کتابخانه یه توضیح یا مثال کد هم بزارید که موقع کدنویسی خیلی کمک میکنه. ممنون برای رفرش کردن نیازی به RefreshRecyclerView ندارید. اول اطلاعات لیست رو ویرایش و بعد notiydatasechange رو برای آداپتر صدا بزنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.