mosobo 58 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۹ سلام. وقتتون بخیر. ببخشید من کتابخانه رو خریدم ولی موقع استفاده از سورس های موجود با خطای زیر مواجه میشم: Generating R file. Error ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:16: error: No resource identifier found for attribute 'srcCompat' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' نسخه بسییک: 8 sdk: 23 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، mosobo گفته است : سلام. وقتتون بخیر. ببخشید من کتابخانه رو خریدم ولی موقع استفاده از سورس های موجود با خطای زیر مواجه میشم: Generating R file. Error ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:16: error: No resource identifier found for attribute 'srcCompat' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' نسخه بسییک: 8 sdk: 23 عزیز نسخه بیسیک و sdk خیلی قدیمیه. باید بیسیک و sdk تون رو به روز کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosobo 58 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ در در 27 آبان 1399 در 23:12، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز نسخه بیسیک و sdk خیلی قدیمیه. باید بیسیک و sdk تون رو به روز کنید بروزرسانی کردم به آخرین نسخه بازم هم همین خطاها رو میده: ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:16: error: No resource identifier found for attribute 'srcCompat' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، mosobo گفته است : بروزرسانی کردم به آخرین نسخه بازم هم همین خطاها رو میده: ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:8: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:16: error: No resource identifier found for attribute 'srcCompat' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardBackgroundColor' in package 'b4a.example' ..\\res\layout\item_vertical.xml:23: error: No resource identifier found for attribute 'cardCornerRadius' in package 'b4a.example' عزیز این خطاها مشخصه مشکل از به روز نبودن پکیجهای sdk هست. از تو خود بیسیک sdk رو آپدیت کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۹ در در 2 آذر 1399 در 18:55، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام مهندس وقت بخیر توی ساب onBindViewHolder با تغییر آیتم و اسکرول پوزیشن رو میخوام بگیرم اما فقط بار اول که ایتم توی لیست ساخته میشه پوزیشن داده میشه، روشی هست که بشه تکرارش کرد یعنی اگه اسکرول کردم تا اخر و پوزیشن همه داده شد و همین مسیرو برگشتم عقب پوزیشن رو دوباره بده ولی وقتی لاگ میگیرم نمیده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۹ سلام و درود. توی onBindViewHolder جای مناسبی برای گرفتن پوزیشن نیست دوست عزیز. بهتره به روش زیر عمل کنید Private Sub pr_onScrollStateChanged(newState As Int) If newState==Pr.SCROLL_STATE_IDLE Then Log(Pr.AdapterPosition) End If End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : Private Sub pr_onScrollStateChanged(newState As Int) If newState==Pr.SCROLL_STATE_IDLE Then Log(Pr.AdapterPosition) End If End Sub activity 464: Unknown member: scroll_state_idle ظاهرا توی این نسخه از کتابخانه موجود نیست؟ (آخرین نسخه ساپورت) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، For گفته است : activity 464: Unknown member: scroll_state_idle ظاهرا توی این نسخه از کتابخانه موجود نیست؟ (آخرین نسخه ساپورت) نسحه ساپورت حدودا یک ساله پشتیبانی نمیشه و خیلی از امکانات آخرین نسخه رو نداره. بهتره به نسخه آخر به روزرسانی کنید سورستون رو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ سلام چطور میشه RecyclerViewPager رو توی ViewPager استفاده کرده هر صفحه ی لیست داشته باشه؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سلام اقای شاهپیری یه سوال داشتم آیا امکان داره توی فلکس بجای اینکه بیاد خط بعدی مستقیم ادامه داشته باشه؟ اگر نمیشه چه راهی رو پیشنهاد میکنید برای اینکار من سورس تنظیم ارتفاع رو دیدم ولی اون ارتفاعش رو اندازه میگرفت میخوام طول متن رو اندازه بگیرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : عزیز فلکس خودش خاصیتش اینه. نیازی نیست کاری انجام بدین. به صورت خطی پر میکنه تا برسه آخر بعد میاد خط بعد. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز فلکس خودش خاصیتش اینه. نیازی نیست کاری انجام بدین. به صورت خطی پر میکنه تا برسه آخر بعد میاد خط بعد. نه منظورم اینه که نیاد خط بعدی ادامه داشته باشه و بشه اسکرول کرد بصورت افقی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 28 دقیقه قبل، Mr.Kafiri گفته است : نه منظورم اینه که نیاد خط بعدی ادامه داشته باشه و بشه اسکرول کرد بصورت افقی خب اینکه دیگه خیلی ساده اس. ریسایکلر رو کافیه افقی کنید. دستور Horizontal هست موقه اینشیالایز. و لیوت منیجر هم از نوع Listview نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 51 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : خب اینکه دیگه خیلی ساده اس. ریسایکلر رو کافیه افقی کنید. دستور Horizontal هست موقه اینشیالایز. و لیوت منیجر هم از نوع Listview خیلی ممنون. این مشکل حل شد... ----------- یه سوال دیگه ، میشه اندازه ارتفاع کل ایتم ها رو حساب کرد؟؟؟ مثلا با دستور زیر میتونیم اندازه ارتفاع پنل اسکرول ویو رو بگیریم HSV1.Panel.Height راهی داره ارتفاع کل رو حساب کرد؟ خودم یه راهی بذهنم رسید که تعداد ایتم ها رو گرفت و با حلقه جمع کرد ولی میخواستم بدونم راه حل دیگه هم داره یا نه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 52 دقیقه قبل، Mr.Kafiri گفته است : متوجه نشدم عزیز. ارتفاع ریسایکلر ویو منظورتونه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : متوجه نشدم عزیز. ارتفاع ریسایکلر ویو منظورتونه؟ ارتفاع خود ویو ریسایکلر نه.. منظورم ارتفاع کل ایتم ها مثلا 50 تا ایتمم داریم میخوایم اندازه بگیریم این پنجا تا ایتم چقدر ارتفاع هاشون میشه مثلا 600dip نمیدونم چجوری توضیح بدم خودم یه راهی بذهنم رسید که بیام توی حلقه ارتفاع هارو با هم جمع کنم ولی میخواستم بدونم راه دیگه ای هم داره. مثلا شما در اسکرول ویو میتونید با دستور زیر اندازه کل حجمی که اسکرول میشه رو بگیرید HSV1.Panel.Height -------------------------- من الان ریسایکلر ویو رو توی اسکرول ویو قرار دادم . منتها میخوام اسکرول هاشو همزمان باشه خودم گفتم ارتفاع کل ایتم های ریسایکلر رو گرفت و اندازه ارتفاع خود ویو ریسایکلر رو به همون اندازه کنیم تا دیگه خود ویو ریسایکلر اسکرول نشه و فقط اسکرول ویو اسکرول بشه. یکم پیچیده شد ببخشید حالا نمیدونم این راه حل درسته یا اصلا نمیشه کاری کرد که اسکرول هاشون همزمان باشه حل شد!!!! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ سلام و درود.. اقای شاهپیری توی رویداد کلیک OnItemClick چجوری میشه با viewclicked کار کرد من هر کار میکنم خطا میده - Sub PR_onBindViewHolder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int) Dim pg1 As Panel =layoutitem pg1.Width = 48%X pg1.Height = 140dip . . . pg1.Tag = dt.id End Sub Sub PR_onCreateViewHolder(layoutitem As Object,viewtype As Int) As Object Dim p As Panel = layoutitem Dim pp As Panel pp.Initialize("") pp.LoadLayout("form_pr") p.AddView(pp,0%X,0,45%X,120dip) Return Null End Sub Sub PR_getItemCount As Int Return lData.Size End Sub Sub PR_OnItemClick(ItemTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) dim p as panel = viewclicked dim p2 as panel = p.getView(0) dim img as ImageView = p2.GetView(0) . . . End Sub الان این کد های من اشتباس؟ من یه امیج ویو دارم که میخوام وقتی روی اون کلیک شد عکسش عوض بشه، مثل اینکه نمیدونم viewclicked کار نمیکنه یا یجایی من اشتباه رفتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : سلام و درود.. اقای شاهپیری توی رویداد کلیک OnItemClick چجوری میشه با viewclicked کار کرد من هر کار میکنم خطا میده - Sub PR_onBindViewHolder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int) Dim pg1 As Panel =layoutitem pg1.Width = 48%X pg1.Height = 140dip . . . pg1.Tag = dt.id End Sub Sub PR_onCreateViewHolder(layoutitem As Object,viewtype As Int) As Object Dim p As Panel = layoutitem Dim pp As Panel pp.Initialize("") pp.LoadLayout("form_pr") p.AddView(pp,0%X,0,45%X,120dip) Return Null End Sub Sub PR_getItemCount As Int Return lData.Size End Sub Sub PR_OnItemClick(ItemTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) dim p as panel = viewclicked dim p2 as panel = p.getView(0) dim img as ImageView = p2.GetView(0) . . . End Sub الان این کد های من اشتباس؟ من یه امیج ویو دارم که میخوام وقتی روی اون کلیک شد عکسش عوض بشه، مثل اینکه نمیدونم viewclicked کار نمیکنه یا یجایی من اشتباه رفتم سلام من چند وقت پیش با کتابخونه آقای شاهپیری کار میکردم منم همین مشکل رو داشتم (فکر میکنم مشکل توی لود کردن لیوته وقتی لیوت لود کنی دیگه نمیتونی به اون صورت ویو رو بگیری و روش کار انجام بدی) در هر صورت من اومدم دستی ویو ها رو اضافه کردم و درست شد شما هم یک امتحانی بکن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : سلام و درود.. اقای شاهپیری توی رویداد کلیک OnItemClick چجوری میشه با viewclicked کار کرد من هر کار میکنم خطا میده - الان این کد های من اشتباس؟ من یه امیج ویو دارم که میخوام وقتی روی اون کلیک شد عکسش عوض بشه، مثل اینکه نمیدونم viewclicked کار نمیکنه یا یجایی من اشتباه رفتم بارها و بارها این تو آموزشها توضیح داده شده. توی پست اول هم ذکر شده. viewclicked از نوع آبجکته شما اومدین اینو مستقیم به پنل Cast کردین. اول باید چک کنید که ویویی که کلیک شده از چه نوعی هست بعد بیاین و اونو مساوی پنل بزارین. این از این مورد. در مورد اینکه بعد از کلیک میخواین عکس عوض بشه خیلی زیاد بحث شده و توضیح دادیم که به چه شکله. شما حتما باید مدلو دیتا مدل داشته باشین که این موارد رو ذخیره کنید. آموزش علاقه مندی رو ببینید توی پست اول 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۹ سلام استاد برای ست کردن اندازه لیبل با متن طبق اموزشتون این کدارو میزارم ولی هیچ متنی نشون نمیده اکتیویتی Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) db.Initialize lItem=db.ListItems rec_Layout.Builder("rec").NormalRecycler.BALayout.ListView.RecyclerView _ .withDefaultDividier(rec_Layout.Oriantation_Vertical).Build Activity.AddView(rec_Layout,0,0,100%x,100%y) rec_Layout.ShowRecycler end sub Private Sub rec_getItemCount As Int Return lItem.Size End Sub Private Sub rec_onBindViewHolder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int) As Object Dim pnl As Panel=layoutitem pnl.Width=100%x Dim item As tSMS=lItem.Get(position) Dim lbl As Label=pnl.GetView(0) pnl.Color=Colors.Blue lbl.Gravity=Gravity.CENTER Dim ht As Int=getLableHeight(item.Scontent,lbl,20) Dim btnLike As Button=pnl.GetView(1) btnLike.Top=lbl.Height+lbl.Top+10dip btnLike.Height=60dip btnLike.Text="like" Return ht+btnLike.Height+20dip End Sub Private Sub rec_onCreateViewHolder(layoutitem As Object,viewtype As Int) As Object Dim pnl As Panel=layoutitem Dim lbl As Label lbl.Initialize("") pnl.AddView(lbl,0,0,100%x,0) Dim btnLike As Button btnLike.Initialize("") pnl.AddView(btnLike,50%x-50dip,100dip,100dip,0) Return Null End Sub Sub getLableHeight(txt As String,leb As Label,size As Int) As Float Dim ht As Int leb.text=txt Log(txt) leb.TextSize=size leb.TextColor=Colors.White leb.Gravity=Gravity.CENTER ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) leb.Height = ht+40dip Return leb.Height End Sub داخل Sub getLableHeight متن رو لاگ میگیرم نشون میده ولی به اداپتور نمیده اینم کلاس دیتابیس Public Sub Initialize ' Dim str1() As String = Regex.Split("<#>",File.ReadString(File.DirAssets,"ac.txt")) Try If File.Exists(File.DirInternal,"smsdb.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"smsdb.db",File.DirInternal,"smsdb.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"smsdb.db",True) End If Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub getListItems As List Dim cur As Cursor Dim list1 As List list1.Initialize cur = sql.ExecQuery("SELECT * from smsdb") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i Dim t1 As tSMS t1.Initialize t1.Sid = cur.GetInt("id") t1.Scontent = cur.GetString("sms") list1.Add(t1) Next Return list1 End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.