رضا جابرپور 179 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 بالاخره با کمک دوستان تونستم تقویم فارسی را تکمیل کنم به پاس تشکر از زحماتشون اونواینجا می زارم TAGHVIMfarsi(basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 سلام ممنون از شما که برنامه ی که زحمت کشیدین و درستش کردین رو برای دوستان هم میزارین تا یاد بگیرن خوشم اومد ممنون یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobosoft_group 10 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2014 سلام. سورس کد شما را بررسی کردم. چیز خاصی نداشت. اما برای شروع کار خوبیه. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 128 ارسال شده در 21 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2015 آقا من تقویم قمری میخوام چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 21 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2015 http://answercenter.ir/thread2181.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peiman3d 4 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2015 داخل فایل دانلود فقط یه فایل help هست سورس برنامه رو نذاشتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.1379 12 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2016 سلام شرمنده تاپیکو میارم بالا چ.ن .اقعا به این سورس نیاز دارم این چرا هیچی توش نداره فقط یه فایل help داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2016 سلام شرمنده تاپیکو میارم بالا چ.ن .اقعا به این سورس نیاز دارم این چرا هیچی توش نداره فقط یه فایل help داره از این استفاده کن سورس کد تقویم حرفه ای ( اختصاصی ) فقط به جای قمری رو با شمسی عوض کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.