arefhoot 91 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست به این تاپیک رسیدگی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ چرا کسی پاسخگو نیست :-(:-(:-( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ باعرض پوزش که تاپیک قدیمی رو بالا اوردم اما چون مرتبط با این موضوعه ترجیح دادم همینجا مطرح کنم رنگ استتوس بار همچنان آبیه و کسی میتونه نغییرش بده؟ تو ریسورسها هم تغییر دادم اما رنگش تغییر نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ باعرض پوزش که تاپیک قدیمی رو بالا اوردم اما چون مرتبط با این موضوعه ترجیح دادم همینجا مطرح کنم رنگ استتوس بار همچنان آبیه و کسی میتونه نغییرش بده؟ تو ریسورسها هم تغییر دادم اما رنگش تغییر نکرد داداش از منیفست تغییر بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ببخشید کسی میتونه این ارور رو حل کنه: لطفاااااااااا کمکم کنید خیلی لازم دارم و یه نکته من از ریسورس انگلیسی استفاده میکنم و اگر کسی سورسی برای ام اس متریال دراور که چپ چین باشه داره بده(انگلیسی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، sadeghram گفته است : سلام ببخشید کسی میتونه این ارور رو حل کنه: لطفاااااااااا کمکم کنید خیلی لازم دارم و یه نکته من از ریسورس انگلیسی استفاده میکنم و اگر کسی سورسی برای ام اس متریال دراور که چپ چین باشه داره بده(انگلیسی) داداش مگه ریسورس فارسی هم داریم. اصلا ریسورس ها رو به پروژتون اد کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ بله ادد کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_nordeh77 0 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سلام بابت اموزشتون ممنون چطور میشه رنگ استاتوس بارو متناسب با رنگ صفحه تو این اموزش تغییر داد؟؟؟؟ دقیقا مثلا مثل تلگرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazl720 9 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ سلام چه کدی بزنم تا وقتی روی یکی از ایتم ها کلیک شد وارد یک اکتیوتی یا لایوت بشه هرچی میزنم عمل نمیکنه لطفا کد بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PooyaDe 73 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید بنده استفاده کردم ار ریسورس های شما ولی مشکل داره! کلا غیب شده ایکون و متن هاش! ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/08/11, 11:20:36، PooyaDe گفته است : سلام و خسته نباشید بنده استفاده کردم ار ریسورس های شما ولی مشکل داره! کلا غیب شده ایکون و متن هاش! ممنون میشم راهنمایی کنید سلام داداچ داری اشتباه میزنی .ریسورسها مشکل ندارن .شما یا برنامه رو تو حالت دیباگ تست کردی یا از ظاهر برنامه تمی که واسه اپکمپکت انتخاب کردی و رنگش از تب استریپ معلومه همرنگ دراورت هست.موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flash1 12 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من میخوام در تولبار اضافه کنم نه یک باتن بزارم نشون بده وقتی کدشو مینویسم MDB.withToolbar(cuToolbar) این ارور میده java.lang.IllegalArgumentException: No drawer view found with gravity LEFT at android.support.v4.widget.DrawerLayout.openDrawer(DrawerLayout.java:1655) at android.support.v4.widget.DrawerLayout.openDrawer(DrawerLayout.java:1641) at android.support.v7.app.ActionBarDrawerToggle.toggle(ActionBarDrawerToggle.java:289) at android.support.v7.app.ActionBarDrawerToggle$1.onClick(ActionBarDrawerToggle.java:200) at android.view.View.performClick(View.java:5198) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:21147) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:148) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5417) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:726) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:616) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flash1 12 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون از شما بابت این سورس ولی ایکاش داخل اکشن بار لود میکردین نه یک دکمه بزارین باز بشه و در واقه اون سه نقطه نشون داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، flash1 گفته است : ممنون از شم. ا بابت این سورس ولی ایکاش داخل اکشن بار لود میکردین نه یک دکمه بزارین باز بشه و در واقه اون سه نقطه نشون داده بشه داداش این کتابخونه رو من ننوشتم،سورس با توجه به امکانات کتابخونه هستش... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flash1 12 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، mshafiee110 گفته است : داداش این کتابخونه رو من ننوشتم،سورس با توجه به امکانات کتابخونه هستش... ببخشید ایدی تلگرامتونو میتونید برام بفرستید کارتون دارم ایدی تلگرامم Telegram: Contact @Flashiran1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HAMEDDDR 15 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1394/06/13, 11:42:21، mshafiee110 گفته است : خواهش میکنم.ببینید اول برید تومسیر sdk بعد اگر پوشه ساپورت دیدن پاک کنید.اگر نه برید تو پوشه extras>android حالا اگر اینجا بود اونم پاک کنید .حالا تو هر دوتا مسیر که گفتم ساپورت جدید رو جایگذاری کنید با سلام اصلان چنین فایلی تو sdkمن نیست چرا چطوری جایگزین کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/11/01, 23:27:13، flash1 گفته است : ببخشید ایدی تلگرامتونو میتونید برام بفرستید کارتون دارم ایدی تلگرامم Telegram: Contact @Flashiran1 عزیزم سوالی دارین همینجا بپرسین بقیه هم استفاده کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۵ در 15 ساعت قبل، HAMEDDDR گفته است : با سلام اصلان چنین فایلی تو sdkمن نیست چرا چطوری جایگزین کنم سلام این اموزش مربوط به نسخه قدیم اپکمپکت بوده بخاطر همین هستش ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی خیری 21 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1394/05/31, 13:13:47، mshafiee110 گفته است : سلام دوستان همونطوری که قول داده بودم ریسورسها و اموزش راه اندازی این کتابخونه و همچینین اموزش تغییر ایکونها و رنگشون رو تو این اموزش قرار دادم .امیدوارم موردتوجهتون قرار بگیره .اگر سوالی داشتین در خدمتم.ماروهم از دعای خیرتون فراموش نکنید .یاعلی ادرس فیلم اموزشی به همراه ریسورسها: materialdrawerfarsi سلام ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم بسیار عالی بود برای من کار کرد یک سوال چطوری کاری کنم از زیر تولبار یا اکشن بار وارد بشه؟ و اینکه سه خط میزارن توی اکشن بار چطوری باعث بشم که با کلیک روی اون منو باز شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، mojtabakh20 گفته است : سلام ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم بسیار عالی بود برای من کار کرد یک سوال چطوری کاری کنم از زیر تولبار یا اکشن بار وارد بشه؟ و اینکه سه خط میزارن توی اکشن بار چطوری باعث بشم که با کلیک روی اون منو باز شه؟ سلام سوال اول MDB.withDisplayBelowToolbar(True) سوال دوم یه دکمه تعریف کنید واسه تولبار یا اکشن بار و توی ساب کلیکش اینو قرار بدید Sub btn_Click MD.OpenDrawer End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.