hunter0010 62 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام من یه panel دارم و داخلش یه button و از دیتابیس استفاده میکنم و یه مولتی پنل 20 تایی درست میکنم حالا چه جوری میشه برای button که در panel اولیه یه دستور و برای button که در panel دومه یه دستور جدا نوشت؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام ببین باید برای رویداد کلیک پنل و رویداد باتن جداگانه بنویسی یعنی: Sub Panel_Click Dim pnl As Panel pnl = Sender If pnl.tag = ?? Then End If End Sub Sub Button_Click Dim btn As Button btn = Sender If btn.tag = ?? Then End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام من یه panel دارم و داخلش یه button و از دیتابیس استفاده میکنم و یه مولتی پنل 20 تایی درست میکنم حالا چه جوری میشه برای button که در panel اولیه یه دستور و برای button که در panel دومه یه دستور جدا نوشت؟؟؟ باید با Tag و Sender ، شماره پنل رو پیدا کنید (اول یا دوم یا سوم یا... بودن پنل رو میگم) بعد با If براش شرط بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ از تگ و سندر استفاده کن اموزش فیلمیش تو انجمن هس تو اکتیویتی کریت به باتن تگ بده Button1.Tag = cur.GetString("List") و یه ساب هم برای باتن کلیک میسازیم کد های زیر رو توش میزاریم Sub Button1_Click Dim iz As Button iz = Sender ToastMessageShow(iz.Tag , False) StartActivity(read) End Sub تو کد ها اون toast برای امتحان کدها هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ با tag و sender براشون شماره گزاشتم حالا چه جوری باید براشون شرط گزاشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ برای شرط گذاری از دستور select case می توانید استفاده کنید : http://answercenter.ir/topic/6047-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-select-case-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A94%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ چه شرطی؟ از لینک زیر استفاده کن http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ چه شرطی؟ از لینک زیر استفاده کن http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ شرطی که وقتی روی button که روی panel اول قرار داره یه کاری انجام بده و وقتی روی button که روی panel دومی یه کار دیگه انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ بنده که پاسختان را دادم ... بعد از این که شماره دکمه را بدست آوردید با استفاده از دستورات تگ و سندر ، با استفاده از دستور select case برای هر کدام یک دستور جداگانه بنویسید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ بنده که پاسختان را دادم ... بعد از این که شماره دکمه را بدست آوردید با استفاده از دستورات تگ و سندر ، با استفاده از دستور select case برای هر کدام یک دستور جداگانه بنویسید! داداش میشه یه مثالی بزنی دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام کسی اگه بلده لطفا یه سورس یا یه تیکه کد ایجا بزاره ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام
من یه panel دارم و داخلش یه button
و از دیتابیس استفاده میکنم و یه مولتی پنل 20 تایی درست میکنم
حالا چه جوری میشه برای button که در panel اولیه یه دستور و برای button که در panel دومه یه دستور جدا نوشت؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.