امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سلام، استاد شاهدی مدتی نیستن ، این سورس خدمت شما ، امکانات : - استفاده از لیوت b4a - تغییر آیتم های یک ردیف با کلیک شدن روی باتن - استفاده از Picasso - لیمیت دادن و اضافه شدن آیتم های جدید با رسیدن اسکرول به آخر http://s1.picofile.com/file/8263312526/AriaListViewExampleNew.zip.html با تشکر از شهب عزیز دوستانی که از این سورس استفاده میکنن ریسورس های کتابخونه رو هم کنارش قرار بدن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ با تشکر از شهب عزیز دوستانی که از این سورس استفاده میکنن ریسورس های کتابخونه رو هم کنارش قرار بدن جناب شاهدی امکانش هست به آریالیست ویو امکان پارالکس را هم اضافه کنید خودمون که دستی براش بسازیم همچین طبیعی جلوه نمی کنه اگه بشه native خودش باشه خیلی عالی می شه ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ چرا سورسهایی که گذاشتین، کلا عکسها رو لود نمیکنه برای من؟! چه از متد asset و چه از url ! عین سورس رو اجرا می کنم ولی لود نمیشه! در صورتی که روی سیستم دوستان مشکلی نداره! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ چرا سورسهایی که گذاشتین، کلا عکسها رو لود نمیکنه برای من؟! چه از متد asset و چه از url ! عین سورس رو اجرا می کنم ولی لود نمیشه! در صورتی که روی سیستم دوستان مشکلی نداره! ؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("messages") buylist.Initialize("msg",Me) mansoxha.Initialize("msg2",Me) Dim cur1 As Cursor cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM smsid") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim id As String id=cur1.GetString("smsid") Next msg.PostString("***","smsid="&id) msg2.PostString("***","smsid="&id) pcc.Initialize Dim pp1 As Panel pp1.Initialize("") pp1.Color=Colors.RGB(238,238,238) pcc.AddPage(pp1,"جدیدترین ها") Dim pp2 As Panel pp2.Initialize("") pp2.Color=Colors.RGB(238,238,238) pcc.AddPage(pp2,"مورد علاقه") pp2.AddView(ariamsg2,0,1%y,100%x,85%Y) vp.PageContainer=pcc TabLayout1.Color=Colors.RGB(255,255,255) TabLayout1.TabIndicatorColor=Colors.RGB(244,132,0) TabLayout1.SetTabTextColors(Colors.RGB(60,60,60),Colors.RGB(60,60,60)) TabLayout1.TabGravity=TabLayout1.GRAVITY_FILL TabLayout1.TabMode=TabLayout1.MODE_FIXED TabLayout1.SetViewPager(vp) pp1.AddView(ariamsg,0,1%y,100%x,85%Y) الان وقتی اولین بار کلبک میشه درست کار میکنه ولی وقتی از جدیترین ها میری به مورد علاقه و بر میگردی فقط اخرین sms لود میشه و یا از برنامه میاد بیرون اگه برای هر کدوم یه لایوت جدا باشه ب درستی کار میکنه ممکنه راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ چرا سورسهایی که گذاشتین، کلا عکسها رو لود نمیکنه برای من؟! چه از متد asset و چه از url ! عین سورس رو اجرا می کنم ولی لود نمیشه! در صورتی که روی سیستم دوستان مشکلی نداره! سورس ها که درسته دوستان هم استفاده کردن ، کد ها هم که یکیه ، شاید مشکل از شبیه سازی چیزی باشه ، اینو باید خودتون بفهمید ، اینجوری بدون دیدن چیزی که نمیتونیم نظری بدیم Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("messages") buylist.Initialize("msg",Me) mansoxha.Initialize("msg2",Me) Dim cur1 As Cursor cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM smsid") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim id As String id=cur1.GetString("smsid") Next msg.PostString("***","smsid="&id) msg2.PostString("***","smsid="&id) pcc.Initialize Dim pp1 As Panel pp1.Initialize("") pp1.Color=Colors.RGB(238,238,238) pcc.AddPage(pp1,"جدیدترین ها") Dim pp2 As Panel pp2.Initialize("") pp2.Color=Colors.RGB(238,238,238) pcc.AddPage(pp2,"مورد علاقه") pp2.AddView(ariamsg2,0,1%y,100%x,85%Y) vp.PageContainer=pcc TabLayout1.Color=Colors.RGB(255,255,255) TabLayout1.TabIndicatorColor=Colors.RGB(244,132,0) TabLayout1.SetTabTextColors(Colors.RGB(60,60,60),Colors.RGB(60,60,60)) TabLayout1.TabGravity=TabLayout1.GRAVITY_FILL TabLayout1.TabMode=TabLayout1.MODE_FIXED TabLayout1.SetViewPager(vp) pp1.AddView(ariamsg,0,1%y,100%x,85%Y) الان وقتی اولین بار کلبک میشه درست کار میکنه ولی وقتی از جدیترین ها میری به مورد علاقه و بر میگردی فقط اخرین sms لود میشه و یا از برنامه میاد بیرون اگه برای هر کدوم یه لایوت جدا باشه ب درستی کار میکنه ممکنه راهنمایی کنید ممنون دوست عزیز 50 خط کد دادین که ربطیبه آریا لیست ویو نداره ، اول بگین از چه ادپتری استفاده میکنین و کد های ادپترتون رو بدین ببینیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سورس ها که درسته دوستان هم استفاده کردن ، کد ها هم که یکیه ، شاید مشکل از شبیه سازی چیزی باشه ، اینو باید خودتون بفهمید ، اینجوری بدون دیدن چیزی که نمیتونیم نظری بدیم همه چی به نظر درست میاد، شبیه ساز هم جنی موشن روی دو تا سیستم، و گوشی هست! ممکن بود مشکل از sdk یا ورژن بیسیک باشه که اونا رو هم ارتقا دادم، بیسیک 6 و sdk هم از sdk پکیج کویک لرن (نصب آسان بیسیک 6) استفاده کردم ولی باز درست نشد! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ از آخرین ورژن و ریسورس ها استفاده کنین و سورس زیر رو تست کنین ببینین مشکلی پیش میاد ؟ http://answercenter.ir/topic/14313-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ از آخرین ورژن و ریسورس ها استفاده کنین و سورس زیر رو تست کنین ببینین مشکلی پیش میاد ؟ http://answercenter.ir/topic/14313-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ بله این سورس تست شده، و ایشون هم توانایی لود کردن تصاویر رو برای بنده نداشتن! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ Dim ariamsg As AriaListView Dim ariaadb As AriaAdapterB4aLayout Dim ariamsg2 As AriaListView Dim ariaadb1 As AriaAdapterB4aLayout این از اداپتر If job.GetString.Contains("dont parametr for shows")=True Then Dim sk As DSSnackbar sk.Initialize("sk",Activity," خالی میباشد",sk.DURATION_LONG) sk.Show Else Dim list4() As String=Regex.Split("<br>",ariamsg.GetString) For i=0 To list4.Length-1 items6.Add(list4(i)) Next ariaadb.Initialize(items6.Size).ToListView(ariamsg) اینم کد های http job که دقیقا مشکل از اینه Dim p58 As Panel p58.Initialize("p88") p58.LoadLayout("temp3") rowView.AddView(p58,0,0,100%X,40%Y) Dim lit4() As String=Regex.Split("#",items6.Get(Position)) lbl_smsonvan.Text=lit4(0).Trim اینم کد arialist نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ بله این سورس تست شده، و ایشون هم توانایی لود کردن تصاویر رو برای بنده نداشتن! ممکنه از پیکاسوتون باشه ، کتابخونه پیکاسو رو پاک کنین ، این رو دانلود کنین و جایگزین کنین شاید درست شه : https://search.maven.org/remote_content?g=com.squareup.picasso&a=picasso&v=LATEST Dim ariamsg As AriaListView Dim ariaadb As AriaAdapterB4aLayout Dim ariamsg2 As AriaListView Dim ariaadb1 As AriaAdapterB4aLayout این از اداپتر If job.GetString.Contains("dont parametr for shows")=True Then Dim sk As DSSnackbar sk.Initialize("sk",Activity," خالی میباشد",sk.DURATION_LONG) sk.Show Else Dim list4() As String=Regex.Split("<br>",ariamsg.GetString) For i=0 To list4.Length-1 items6.Add(list4(i)) Next ariaadb.Initialize(items6.Size).ToListView(ariamsg) اینم کد های http job که دقیقا مشکل از اینه Dim p58 As Panel p58.Initialize("p88") p58.LoadLayout("temp3") rowView.AddView(p58,0,0,100%X,40%Y) Dim lit4() As String=Regex.Split("#",items6.Get(Position)) lbl_smsonvan.Text=lit4(0).Trim اینم کد arialist ببینین مشکل از آریالیست ویو نیست ، احتمال 99% از Tab هاتون باشه ، ادپتر و لیست هاتون با هم قاطی شده باشه و اینجوری شده ، کد هاتون رو مرتب تر کنید و ببینین مشکل از کجاست ... اگه از مالتی تسک AriaAsynkTask استفاده کنین خیلی بهتره , و خیالتون راحت میشه بابت دانلود و جایگزاری اطلاعات توی لیست ویو هاشون (آموزش مالتی تسک توی تاپیک AriaAsynkTask هست) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ ممکنه از پیکاسوتون باشه ، کتابخونه پیکاسو رو پاک کنین ، این رو دانلود کنین و جایگزین کنین شاید درست شه : https://search.maven.org/remote_content?g=com.squareup.picasso&a=picasso&v=LATEST نشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ ممکنه از پیکاسوتون باشه ، کتابخونه پیکاسو رو پاک کنین ، این رو دانلود کنین و جایگزین کنین شاید درست شه : https://search.maven.org/remote_content?g=com.squareup.picasso&a=picasso&v=LATEST ببخشید این فقط یه دونه فایل jar بود، xml ش چی میشه؟ اصلا باید توی برنامه، کتابخانه پیکاسو فعال بشه مگه؟ من نوَفهمیدم! ببخشید میشه توضیح بدید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ نه فقط یه فایل jar به xml نیازی نیست ، خود آریا لیست ویو ازش استفاده میکنه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ نه فقط یه فایل jar به xml نیازی نیست ، خود آریا لیست ویو ازش استفاده میکنه نهایتا من هنوز نتونستم تصویر لود کنم! -------------------------------------------- نمیدونم چجوری ولی مشکلم حل شد! بعد دو روز رفتیم سراغش دیدیم تصویر رو میاره! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsab222 0 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید من آیتم هام رو از دیتابیس میگیرم و نمایش میدم الان اخرین ایتم رو که میخواد نشون بده نصفه نشون میده و کامل نمیاد پایین برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ آقای شاهدی! 1- توی این ورژن آخر، برای استفاده از کاردویو باید چکار کنیم؟ از ریسورسهای کارد ویو استفاده میکنم، ارور میده! 2- برای اینکه اولین نمایش لیست، آیتم ها با انیمیشن ظاهر بشن، یعنی قبل از اولین اسکرول، باید چیکار کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید من آیتم هام رو از دیتابیس میگیرم و نمایش میدم الان اخرین ایتم رو که میخواد نشون بده نصفه نشون میده و کامل نمیاد پایین برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟ احتمالا Top آریالیست ویو روزیاد دادین آقای شاهدی! 1- توی این ورژن آخر، برای استفاده از کاردویو باید چکار کنیم؟ از ریسورسهای کارد ویو استفاده میکنم، ارور میده! 2- برای اینکه اولین نمایش لیست، آیتم ها با انیمیشن ظاهر بشن، یعنی قبل از اولین اسکرول، باید چیکار کرد؟ 1 - امکان طراحای لیوت B4a هست دیگه لیوت خودتون رو با کارد ویو طراحی کنید و بدین به آریالیست ویو 2 - توی متد getView انمیشن های خودتون رو روی پنل اصلی اجرا کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ 1 - امکان طراحای لیوت B4a هست دیگه لیوت خودتون رو با کارد ویو طراحی کنید و بدین به آریالیست ویو 2 - توی متد getView انمیشن های خودتون رو روی پنل اصلی اجرا کنید 1- متوجه هستم، منتها کاردویو یه کتابخونه داره که فعال میشه و به کاستوم ویو اضافه میشه، و یه ریسورس داره که باید آدرس دهی بشه، منتها با آریا لیست ویو ظاهرا تداخل داره! و ارور میده موقع کامپایل، اگه روش خاصی باید استفاده بشه بفرمایید، البته الان من بدون آدرس دهی برای ریسورس کاردویو، کارد ویو برام اجرا میشه، ولی میزان سایه مشخص نیست و یه جورایی انگار درست اجرا نمیشه! 2- منظورتون از پنل اصلی همون پنلی هست که داخل rowview اد میشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ 1- متوجه هستم، منتها کاردویو یه کتابخونه داره که فعال میشه و به کاستوم ویو اضافه میشه، و یه ریسورس داره که باید آدرس دهی بشه، منتها با آریا لیست ویو ظاهرا تداخل داره! و ارور میده موقع کامپایل، اگه روش خاصی باید استفاده بشه بفرمایید، البته الان من بدون آدرس دهی برای ریسورس کاردویو، کارد ویو برام اجرا میشه، ولی میزان سایه مشخص نیست و یه جورایی انگار درست اجرا نمیشه! 2- منظورتون از پنل اصلی همون پنلی هست که داخل rowview اد میشه؟ 1- خیر تداخل نداره و به راحتی میتونید استفاده کنید . 2- بله یا اون یا هم خود rowview نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.