امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز ساده ترین شکل ممکن آریالیست ویو مثل اینه ، چه سوالیه که میپرسین ؟ 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ در 22 ساعت قبل، qasem گفته است : سلام دوستان کسی میدونه با کتابخانه آریا لیست ویو چطوری کتاب چند فصلی میتونم بزنم؟ مثل تصویر زیر که هر آیتم لیست ویو به یک موضوع خاصی مرتبط میشه؟ اگه نمونه سورسی بزارید ممنون میشم. توی سورس فیتنس یار ک گذاشتم همین کارو کرده بودم دانلود کنین ببینین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، امین شاهدی گفته است : دوست عزیز ساده ترین شکل ممکن آریالیست ویو مثل اینه ، چه سوالیه که میپرسین ؟ آقای شاهدی خودم در مورد کتابهای یک فصلی میدونم .و بلدم چطوری کار کنم. اما اگه دقت کرده باشد سوال من درباره کتابهای چند فصلی است ، یعنی هر آیتم لیست ویو مانند تصویر بالا به یک فصل خاصی از کتاب مرتبط باشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، qasem گفته است : آقای شاهدی خودم در مورد کتابهای یک فصلی میدونم .و بلدم چطوری کار کنم. اما اگه دقت کرده باشد سوال من درباره کتابهای چند فصلی است ، یعنی هر آیتم لیست ویو مانند تصویر بالا به یک فصل خاصی از کتاب مرتبط باشه؟ خب اینکه ربطی به آریالیست ویو نداره ! ! ربط به کد نویسی برای دیتابیس یا هرچیز دیگه ای داره ، لیست ویو فقط یه ویو نمایشیه ، و شما هم نمایش دادن رو همونطور که میگید بلدید ومشکلی ندارین ، این چیزی که میگین ربطی به آریالیست ویو نداره ، تاپیک جدا بزنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ خب حالا شما هم اگه پاسخ بدید و راهنمایی کنید طوری نمیشه! چون مربوط به لیست ویوی شما بود تو این تاپیک مطرح کردم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ دوست عزیز میگم واسه این مورد توی این تاپیک پست ندین باز میگین شما جواب بدین طوری نمیشه ؟ ممکنه یه نفر در مورد آریالیست ویو مشکل داشته باشه و بیاد توی این تاپیک جوابشو پیدا کنه ! باید مشکلات مربوط به راه انداختن آریالیست ویو رو ببینه نه مشکلات مربوط به لیست ویو چند فصلی و .... پس لطف کنید تاپیک جدا بزنید و اینجا اسپم ندید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
spgorgan 10 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ جسارتا نشد پیام خصوصی بدم . بنده خرید کردم اما فایلی واسه دانلود نمایش نداد باید از کجا دانلود کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، spgorgan گفته است : جسارتا نشد پیام خصوصی بدم . بنده خرید کردم اما فایلی واسه دانلود نمایش نداد باید از کجا دانلود کنم ؟ با اقای ایزی هماهنگ کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
spgorgan 10 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، mehrabmmp گفته است : با اقای ایزی هماهنگ کنید امکانش هست یوزرشون یا ایمیلشون رو بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، spgorgan گفته است : امکانش هست یوزرشون یا ایمیلشون رو بفرمایید اگه تونستید بهشون پیام خصوصی بدید اگه نتونستید فکر کنم ایدی تلگرامشون Metiux هستش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سلام آقای شاهدی، من میخواستم با گالری ویو یه ایمیج اسلایدر مثل کافه بازار بالای برنامه پیاده سازی کنم..همه چیز درسته اما عکسایی که از پوشه asset میدم کامل فیت نمیشن، عکسها اندازه اصلی خودشون رو توی ایمیج اسلایدر دارن و بقیه ی جاهای اسلایدر خالیه..امیدوارم متوجه شده باشید مشکلم چیه اگر امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ آقای ایزدی یا دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ لیوت خودتون رو بسازین و توش ایمیج ویو رو بدین و از ادپتر لیوت b4a استفاده کنین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ حل شد ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ یه سوال داشتم آقای شاهدی: من یه عکس دارم که ارتفاعش اینه: Activity.AddView(img,0,0,100%x,40%y) و آریالیست ویو که ارتفاعش: Activity.AddView(arialv,0,40%y,100%x,60%y) حالا میخوام اگه آریالیست ویو به سمت بالا اسکرول شد اون عکس محو بشه و لیست ویو بچسبه به صفر درصد وای، و اگه اسکرول به پایین شد عکس و لیست ویو برگردن سر جاشون..چطور امکانش هست؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام برای این کار نیاز به Position دارید که خود لیست ویو این امکان رو نمیده ، از راه های دیگه میشه این کار رو کرد برای مثال استفاده از این کد : http://stackoverflow.com/questions/10808387/android-getting-exact-scroll-position-in-listview که توی B4A به این شکل میشه ، حالا معلوم نیست که به دلیل استفاده از لیوت های بیسیک و .... این مقدار رو دقیق بده و یا شاید اصلا نده ، کد رو تست نکردم خودتون تست کنین اگه پوزیشن رو به درستی داد از طریق اون دیگه میتونین کار هایی که گفتین رو انجام بدین Sub Globals Dim ariaListView As AriaListView Dim ArialistViewJO As JavaObject End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ' ' ' code hae arialistview va setkardane adapter va .... ' ' ArialistViewJO = ariaListView End Sub Sub list_onscroll (ParentEventName As String,FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int) Dim v As View = ArialistViewJO.RunMethod("getChildAt",Array(0)) Dim YscrollPosition = v.Top + FirstVisibleItem * v.Height Log(YscrollPosition) End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami20 15 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سلام اقای شاهدی اگه بخوام یه همچین چیزی بسازم باید چیکارکنم اصلا میشه همچین چیزی ساخت یا نه؟ تو فیلماتونم گشتم چیزی دستگیرم نشد فکر کنم باید از xml باشه که من هیچی بلد نیستم اگه میشه کمکم کنید سپاس از شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/09, 12:43:25، hami20 گفته است : سلام اقای شاهدی اگه بخوام یه همچین چیزی بسازم باید چیکارکنم اصلا میشه همچین چیزی ساخت یا نه؟ تو فیلماتونم گشتم چیزی دستگیرم نشد فکر کنم باید از xml باشه که من هیچی بلد نیستم اگه میشه کمکم کنید سپاس از شما سلام بله کل کارا باید توی xml انجام شه برای اینکار شما اول یه گرید ویو میسازین برای اکست ویو اول نوشته ی غذا رو میدین برای اون قسمت مشکی رنگ پایین هم یه ویو بصورت زیر میتونین اضافه کنین به کدای xml <View android:id="@+id/line1" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="2dp" android:layout_below="@+id/text1" android:background="#eee" " /> 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami20 15 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، nasim گفته است : سلام بله کل کارا باید توی xml انجام شه برای اینکار شما اول یه گرید ویو میسازین برای اکست ویو اول نوشته ی غذا رو میدین برای اون قسمت مشکی رنگ پایین هم یه ویو بصورت زیر میتونین اضافه کنین به کدای xml <View android:id="@+id/line1" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="2dp" android:layout_below="@+id/text1" android:background="#eee" " /> حالااگه بخوام نوشته روی عکس بیفته چی ؟وبصورت ترانسپارنت باشه عکس بزرگیش به اندازه سل گراید باشه ونوشته روش بیفته ایا امکانش هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/09, 15:49:23، hami20 گفته است : حالااگه بخوام نوشته روی عکس بیفته چی ؟وبصورت ترانسپارنت باشه عکس بزرگیش به اندازه سل گراید باشه ونوشته روش بیفته ایا امکانش هست؟ اگه میخوایین رو عکس بیفته این کد ویو رو اضافه نکنین عکس رو هم کلا بندازین روی کل گرید بصورت فول xy سوال دومیتون رو متوجه نشدم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.