و اومدم مثلا از کوئری پایین برای دسته بندی استفاده کردم و توی دیتابیسم یه فیلد به اسم m اول موضوع گذاشتم
Select * from tblfehrest Where m = 1
این میاد و موضوع اول رو میگیره
اما خب مشکل اینجاست که من میام و پوزیشن لیست ویو رو میگیرم و بعد کلیک اون رو توی اکتیویتی بعدی میارم و رکورد هارو بر اساس پوزیشن میگردم و انتخواب میکنم
یعنی کاربر رو یک کلیک کنه میره اکتیویتی بعدی و ای دی یک رو میگیره ! و مطالبشو نشون میده
تا اینجا مشکل نیست
مشکل اینجا شروع میشه که من وقتی دسته دوم رو لود میکنم به این صورت
Select * from tblfehrest Where m = 2
و بعد کلیک پوزیشن رو میگیره و ای دی مطابق به اون رو میگیره
مثلا پوزیشن یک رو میزنه میره ای دی یک رو از تیبل بعد میگیره که میشه مطلب اول دسته اول من
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین
حالا چ روشی پیشنهاد میدین که دسته بندی کنم موضوعاتمو و توی جستجو و علاقه مندی به مشکل نخورم
سوال
Negan 1,300
سلام عزیزان و استادان گرامی
بعد کلی جستجو توی انجمن
کلی سورس گرفتم و کلی گیج تر شدم
من یه کتاب دارم مینویسم
که چندتا موضوع داره
و اومدم مثلا از کوئری پایین برای دسته بندی استفاده کردم و توی دیتابیسم یه فیلد به اسم m اول موضوع گذاشتم
این میاد و موضوع اول رو میگیره
اما خب مشکل اینجاست که من میام و پوزیشن لیست ویو رو میگیرم و بعد کلیک اون رو توی اکتیویتی بعدی میارم و رکورد هارو بر اساس پوزیشن میگردم و انتخواب میکنم
یعنی کاربر رو یک کلیک کنه میره اکتیویتی بعدی و ای دی یک رو میگیره ! و مطالبشو نشون میده
تا اینجا مشکل نیست
مشکل اینجا شروع میشه که من وقتی دسته دوم رو لود میکنم به این صورت
و بعد کلیک پوزیشن رو میگیره و ای دی مطابق به اون رو میگیره
مثلا پوزیشن یک رو میزنه میره ای دی یک رو از تیبل بعد میگیره که میشه مطلب اول دسته اول من
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین
حالا چ روشی پیشنهاد میدین که دسته بندی کنم موضوعاتمو و توی جستجو و علاقه مندی به مشکل نخورم
مرسیی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.