mshafiee110 730 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/18, 00:33:35، mohammad-alone گفته است : ؟ کتابخانه پولی بدون پشتیبانی ؟ دوست عزیز شما دیگه چرااا!!! همه خوب میدونن واسه ساخت یه کتابخونه خیلی باید زحمت کشید حتی رپ ساده مطمئننا هزینه و وقتی که میبره خیلی بیشتر از این مبلغی هست که شما دارین پرداخت میکنید....از اونجایی که من خودم دارم کتابخونه مینویسم یه چیزی رو که بدون شک باید تا چندوقت دیگه حتما به فروشگاه انجمن اضافه کنیم این هستش که بخاطر پشتیبانی یه هزینه جدا باید بپردازید چون کسی که کتابخونه رو نوشته باید برای مشکل شما وقت بزاره...من کتابخونه های اقا پوریا رو که دیدم همه گی عالی هستن ... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/25, 12:48:38، mshafiee110 گفته است : دوست عزیز شما دیگه چرااا!!! همه خوب میدونن واسه ساخت یه کتابخونه خیلی باید زحمت کشید حتی رپ ساده مطمئننا هزینه و وقتی که میبره خیلی بیشتر از این مبلغی هست که شما دارین پرداخت میکنید....از اونجایی که من خودم دارم کتابخونه مینویسم یه چیزی رو که بدون شک باید تا چندوقت دیگه حتما به فروشگاه انجمن اضافه کنیم این هستش که بخاطر پشتیبانی یه هزینه جدا باید بپردازید چون کسی که کتابخونه رو نوشته باید برای مشکل شما وقت بزاره...من کتابخونه های اقا پوریا رو که دیدم همه گی عالی هستن ... واقعاً از نظر فشار کاری که روی من هستش از همه پوزش میخوام. وقتی دیالوگ روی حالت ساعت انتخاب میشه کتابخونه ارور میده و اپ بسته میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۶ سلام چطور میتونم 24 ساعتش کنم؟ is24hour=true در ضمن من یه پوشه res دیگه دارم انا تداحل دارن با هم وقتی پوشه ریسورس رو از توی فایلهای کتابخونه کپی میکنم بعضی فایلها میخاین جایگرین بشن نمیشه مثلا اسم res2 بدیم بش؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ سلام من این بسته را خرید کردم تو قسمت ساعت مشکلی نداره ولی در تاریخ خطا میده java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.widget.TextView.setTypeface(android.graphics.Typeface)' on a null object reference at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.updateDisplay(DatePickerDialog.java:468) at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.onCreateView(DatePickerDialog.java:365) at android.app.Fragment.performCreateView(Fragment.java:2053) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:894) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1067) at android.app.BackStackRecord.run(BackStackRecord.java:834) at android.app.FragmentManagerImpl.execPendingActions(FragmentManager.java:1452) at android.app.FragmentManagerImpl$1.run(FragmentManager.java:447) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:135) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5254) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:903) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:698) با خطا و آزمایش فهمیدم که تاریخ با رزولشین پایین مثل 480در 640 خطا میده مثل این که از کادر خارج شده اینا خطا میده ولی در رزولشین بالا درست کار میکنه لطفا باگشو بر طرف کنید که تو هر رزولشینی جواب بده اگه امکانش هم هست کتابخانه اپدیت شده رو در خصوصی برام ارسال کنید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ من هم این مشکل رو دارم متاسفانه *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** java.lang.NullPointerException at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.updateDisplay(DatePickerDialog.java:468) at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.onCreateView(DatePickerDialog.java:365) at android.app.Fragment.performCreateView(Fragment.java:1700) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:890) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1062) at android.app.BackStackRecord.run(BackStackRecord.java:684) at android.app.FragmentManagerImpl.execPendingActions(FragmentManager.java:1447) at android.app.FragmentManagerImpl$1.run(FragmentManager.java:443) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5372) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:970) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:786) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/02/15, 14:17:24، qmars گفته است : من هم این مشکل رو دارم متاسفانه *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** java.lang.NullPointerException at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.updateDisplay(DatePickerDialog.java:468) at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.onCreateView(DatePickerDialog.java:365) at android.app.Fragment.performCreateView(Fragment.java:1700) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:890) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1062) at android.app.BackStackRecord.run(BackStackRecord.java:684) at android.app.FragmentManagerImpl.execPendingActions(FragmentManager.java:1447) at android.app.FragmentManagerImpl$1.run(FragmentManager.java:443) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5372) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:970) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:786) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) دو نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و هنوز هم من به این کتابخونه احتیاج دارم، لطفا رسیدگی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ سلام به همه دوستان ممنون بابت کتابخونه مفیدتون برای برطرف کردن مشکل نمایش روز جاری بهتره خودتون توی برنامه کد PersianDay رو به اضافه یک کنید به این صورت PersianDay+1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ با سلام و خدا قوت دوستان اگه بخواهیم کل کتابخونه رو شخصی سازی کنیم چیکار باید بکنیم؟ منظورم اینه که به سورس خود کتابخونه میشه دسترسی داشت؟ من تا حالا کتابخونه نساختم اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، msd313 گفته است : با سلام و خدا قوت دوستان اگه بخواهیم کل کتابخونه رو شخصی سازی کنیم چیکار باید بکنیم؟ منظورم اینه که به سورس خود کتابخونه میشه دسترسی داشت؟ من تا حالا کتابخونه نساختم اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید با تشکر با سلام دوست عزیز اگر میخواید از لحاظ گرافیکی تغییری ایجاد کنید میتونید فایل های توی پوشه Res رو ویرایش کنید برای ویرایش کدهای کتابخونه هم باید اول کتاب خونه رو توی اکلیپس دیکامپایل کنید و بعد کلاس هاش مشخص میشه و میتونید ویرایش کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۷ در 3 دقیقه قبل، sbr گفته است : با سلام دوست عزیز اگر میخواید از لحاظ گرافیکی تغییری ایجاد کنید میتونید فایل های توی پوشه Res رو ویرایش کنید برای ویرایش کدهای کتابخونه هم باید اول کتاب خونه رو توی اکلیپس دیکامپایل کنید و بعد کلاس هاش مشخص میشه و میتونید ویرایش کنید خیلی ممنون داداش یعنی فایل jar رو باید ویرایش کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1397/06/05, 12:37:45، msd313 گفته است : خیلی ممنون داداش یعنی فایل jar رو باید ویرایش کنم؟ فایل جار رو میدی بخ این سایت Java decompiler online بعد کلاس های کتابخونه بهت میده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۷ دوستان برای نمایش ماه جاری هم persianmonth رو به اضافه یک بکنید. راستی هنوز مشکل نمایش تاریخ در گوشی های 480 درست نشده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peiman3d 4 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ سلام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peiman3d 4 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۷ سلام تقويم به اين خوبي زحمت كشيديد چرا فقط به صورت ديالوگ من خريدم كه شايد بشه بجاي تقويم استفاده كنم كه نشد اگه تو همين كتاخونه هم كليك روي هر روز رو اضافه كنيد خوبه يعني قبل اينكه حتما تاييد رو بزنيم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba117 4 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۸ با سلام این کتاابخونه رو خریدم، متاسفانه این کتابخونه در گوشی های 480 مشکل نمایش داره و توقف میزنه... سازنده جوابگو هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadkharestani 25 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۹ کتابخونه رو خریداری کردم اما لینک دانلود دریافت نکردم لطفا بررسی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۹ سلام خدمت همه دوستان. به زودی یک کتابخونه مجزا و به روز و بدون باگ و مشکل رو برای دوستان آماده میکنیم. دوستانی که این کتابخونه رو دارن به رایگان میتونن دریافت کنن. در 49 دقیقه قبل، sajadkharestani گفته است : کتابخونه های خریداری شده رو میتونید از قسمت فروشگاه -> مدیریت خرید در بالای انجمن مشاهده کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Landroid/support/v4/util/SimpleArrayMap; at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.TypefaceHelper.<clinit>(TypefaceHelper.java:27) at com.mohamadamin.persianmaterialdatetimepicker.date.DatePickerDialog.onCreateView(DatePickerDialog.java:337) at android.app.Fragment.performCreateView(Fragment.java:2053) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:894) at android.app.FragmentManagerImpl.moveToState(FragmentManager.java:1067) at android.app.BackStackRecord.run(BackStackRecord.java:834) at android.app.FragmentManagerImpl.execPendingActions(FragmentManager.java:1452) at android.app.FragmentManagerImpl$1.run(FragmentManager.java:447) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:211) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5389) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1020) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:815) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "android.support.v4.util.SimpleArrayMap" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/tahlilgaranrollcall.mehdihamidian.ir-1/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]] at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:511) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:469) ... 16 more Suppressed: java.lang.ClassNotFoundException: android.support.v4.util.SimpleArrayMap at java.lang.Class.classForName(Native Method) at java.lang.BootClassLoader.findClass(ClassLoader.java:781) at java.lang.BootClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:841) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:504) ... 17 more Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: Class not found using the boot class loader; no stack available سلام دوستان این ارور رو دارم وقتی اضافه میکنم به برنامه ام این خطا رو میده ولی نمونه مثال کار میکنه! ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ در 23 دقیقه قبل، marius گفته است : سلام دوستان این ارور رو دارم وقتی اضافه میکنم به برنامه ام این خطا رو میده ولی نمونه مثال کار میکنه! ممنون میشم کمک کنید از منوی tools باید گزینه jetify رو بزنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۹ مهندس جان با این هم کار نکرد پیدا کردم با این کتابخونه مشکل داره RuntimePermissions چجوری میتونم این اخلال رو رفع کنم؟ CheckAndRequest(Starter.rp.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION) برای این استفاده میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.