رفتن به مطلب

کتابخانه درون پرداخت بازار


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

به نام خدا         کتابخونه درون پرداخت بازار داخل فروشگاه قرار گرفت           همه شما با کاربرد این کتابخانه آشنایی دارید و فکر نکنم توضیحات زیادی ر

سلام خسته نباشی امین جان    کتابخانشو ظاهرا هنوز توی فروشگاه قرار ندادن ولی در کل خدا قوت پهلوون  

ممنون امین عزیز دو هفته ی میخواستم برم بگیرم ولی منتظر موندم از انجمن خودمون بگیرمش انشالله همیشه موفق باشی

سلام خسته نباشی امین جان  :$ 

کتابخانشو ظاهرا هنوز توی فروشگاه قرار ندادن

ولی در کل خدا قوت پهلوون   :$

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون مجید جان . فرزاد گفت کتابخونه تو فروشگاه قرار گرفته منم نگاه کردم دیدم هست بعد تاپیک زدم .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ضمن خسته نباشید به امین عزیز...

محصول توی فروشگاه اضافه شده بود

ولی نه فروشگاه قدیمی .. فروشگاه جدید

لینک فروشگاه قدیمی ReDirect شد به لینک فروشگاه جدید :$

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاپیک اول آپدیت شد و لینک دانلود فیلم آموزشی و سورس به پست اضافه شد

 

دوستان میتونن سورس و فیلم رو ببینن و بعد از اون کتابخونه رو تهییه کنند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من یه کتابخانه دیگه دارم .

آموزش های شما برای اون کتابخانه هم مورد استفاده هست .

ممنون می شم پاسخ بدید .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من یه کتابخانه دیگه دارم .

آموزش های شما برای اون کتابخانه هم مورد استفاده هست .

ممنون می شم پاسخ بدید .

 

دوست عزیز واسه سوال کردن لازم نیست پست اول به این طولانی رو نقل قول کنید. کاربر فعال هستید دیگه . زشته.

 

در مورد اون هم باید بگم هر کتابخونه کد نویسی خاص خودش رو داره ولی تقریبا سه تا کتابخونه درون پرداخت بازاری که وجود دارن

نحوه ی کد نویسیشون شبیه همه . میتونید با تغییر یکی دو تا متغیر ازشون استفاده کنید ... !!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون امین عزیز دو هفته ی میخواستم برم بگیرم ولی منتظر موندم از انجمن خودمون بگیرمش

انشالله همیشه موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. ببخشید بی ادبی نشه نسبت به دوستان. لطفا تمامی مدلهای درون پرداخت رو توضیح بدین واسه کاربران. من تو این برنامه جدیدم خرید سکه گذاشتم واسه کاربر. یعنی به تعداد نامحدود میتونه خرید انجام بده. یا حالت حمایتی که یه نفر میخواد یه مقداری مثلا بین 1000 و 1500 و 2000 هزار تومن به توسعه دهنده کمک کنه. موفق باشید...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. ببخشید بی ادبی نشه نسبت به دوستان. لطفا تمامی مدلهای درون پرداخت رو توضیح بدین واسه کاربران. من تو این برنامه جدیدم خرید سکه گذاشتم واسه کاربر. یعنی به تعداد نامحدود میتونه خرید انجام بده. یا حالت حمایتی که یه نفر میخواد یه مقداری مثلا بین 1000 و 1500 و 2000 هزار تومن به توسعه دهنده کمک کنه. موفق باشید...

خود آقای شاهدی در انجمن آموزشش رو قرار دادن .

لطفا ابتدا سرچ کنید.

در قسمت آموزش های تصویری

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خود آقای شاهدی در انجمن آموزشش رو قرار دادن .

لطفا ابتدا سرچ کنید.

در قسمت آموزش های تصویری

داداش من درون پرداخت بلدم!! کتابخونشم خیلی وقته دارم. هدفم این بود که بهش اشاره بشه تا کاربر بدونه چه خبره.  :eynak:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال

آیا این کتابخانه امکان هک هم دارد ؟؟؟ یا مطمن است ؟؟؟

 

فرقی نداره سیستم درون پرداخت یه Intent اجرا میکنه که امکان حکش هست ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید

واقعا ممنون از کتابخونه عالیتون

فقط یه سوال داشتتم

من یکی از کلید های برناممو براش پرداخت تعریف کردم

مشکلی هم پیش نیومد و درست انجام شد

فقط چیزی که هست وقتی از اون قسمت برنامه خارج میشی ومیخوای دوباره برمیگردی باید حتما به اینترنت متصل باشه تا چک کنه پرداخت انجام شده

چجوری اینو درستش کنم که پس از یبار پرداخت دیگه نیازی به اینترنت نباشه

از همون کد های آموزش خودتون استفاده کردم

اینم کدها

Sub Button2_Click
    pardakht.RequestPayment("wallpaperone","inapp","kharid")
End Sub
Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)
If Success=True Then
    If Product.DeveloperPayload="kharid" Then
    StartActivity(menu)
Activity.Finish
End If 
Else
ToastMessageShow("پرداخت انجام نشده است",False)
End If
End Sub
 
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من مشکل دارم با این درون پرداخت

وقتی روی محصول کلیک میشه خطای پایین میاد:

** 

java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can''t perform operation: launchPurchaseFlow


	at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.checkSetupDone(IbHelper.java:582)
	at anywheresoftware.b4a.objects.IbHelper.launchPurchaseFlow(IbHelper.java:197)
	at anywheresoftware.b4a.inappbilling3.BillingManager3.RequestPayment(BillingManager3.java:70)
	at b4a.example.inapptest.main._button1_click(main.java:339)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:175)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:171)
	at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:77)
	at android.view.View.performClick(View.java:3511)
	at android.view.View$PerformClick.run(View.java:14105)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: launchPurchaseFlow



لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از کد نویسی یا کتابخونه؟

 

سورس کدتون رو برای بنده پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم و نتیجه رو اعلام کنم بهتون.

کتابخانه که تست شده هست و هیچ مشکلی رو نداره . به این موضوع هیج گونه شکی نیست !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس کدتون رو برای بنده پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم و نتیجه رو اعلام کنم بهتون.

کتابخانه که تست شده هست و هیچ مشکلی رو نداره . به این موضوع هیج گونه شکی نیست !

 

خیلی ممنون مشکل از شبیه ساز بود!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.


×
  • اضافه کردن...